Eski sevgilim ne yapmaya calisiyo anlam veremiyorum yardimci olur musunuz tesekkurederim?

Gecen gun aradim hatalarim vardi ozur dilemek istedim 1 ay gecmisti uzerinden ses tonu aglamakli geldi bir seymi oldu kim uzdu felan dedim yok bir seyvseni ilgilendirmez felan dedi soz aldim kendini toparlayinca ariyacaksin dertlesicez diye aradi gulduk eglendik soyledigim tum laflari yuzume carpti durup dururken kapatip goruntulu felan aradi eglendik alttan alttan laflarimi carpti bir yandanda kendine bakim yapiyordu bana soyleye soyleye ama kiskandirmaya calisiyo orama sunu burama sunu surdum yok zengin koca bulcam felan diyor oyle biri degil sakasina tabi beni kiskanmadigini gostermek istercesine atta konustugun kizlara bakayim felan beraber konusalim felan dedi konustugum biri olmayacagini biliyordu kiskandirmak istedi ama kendi kiskanmiyormus gibi yapti ben seni seviyorum dedikce ben istemiyorum arkadasca seviyorum felan dedi ama arkadaslarada diyorki ilerliyen zamanlarda baslarin belki tekrardan felan ne yapmaya calisiyor engelledi tekrar ne yapmam gerekiyor arada kaldim sevmedigini hissedemiyorum benden baskasina sevmiyoru demiyor sadece bana sevmiyorum diyor ikilemdeyim oyle tesekkurederim gorusleriniz icin iyi geceler
Eski sevgilim ne yapmaya calisiyo anlam veremiyorum yardimci olur musunuz tesekkurederim?