Kız neden bana kızmıyor?

Öncelikle iyi geceler internet ortamında pek takılmam bugün soru sormak için geldim ve gidicem bu kızı anlamadığımdan

Üç sene kadar önce tanıştık kafamız uyuşuyordu iyi bir kızdı herkesle irtibatımı kestim bu kız cevap vermeme rağmen yazmaya devam etti diğerleri ise kızgınlardı bana ve yazmıyorlardı
Herkes kişilik sorunları yaşadığımı bilir zaten
Bu kız bir iki ay önce sarhoşken bana erkeklerle takılıyorum çok iğrençler ama devam ediyorum diye mesaj yolladı ve onu engelledim

Bir ay sonra bana yazdı özür diledi kendisini bulmaya çalıştığını söyledi ben ise yazdıkları hakkında bir şey hissetmediğimi söyledim ve bana yeni aldığı peluş ayıcıkları gösterip isimleri ne olsun diye sordu ben de cevap verdim bir nasılsın bile demedi hiç kızgın değil kırgın değil beni böyle kabullenmiş gibi

hesabımı dondurmuştum bana yazamıyordu konuşmuyorduk hesabımı açtığımı görünce gitmiştin diye mesaj attı ben de evet diyerek cevapladım nasılsın vs diye konuşma devam etti ve birkaç gündür de cevap vermiyorum

Bu kız değişik diğerleri böyle bir durumda kızar ve mesafe koyarken bu neden usulca kabulleniyor bana tatlı olduğumu söyleyip duruyordu nerem tatlı anlamadım hiçbir zaman katı ve soğuğum
Aramızda sevgililik vs olmadı sadece arkadaştık hep

Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim dostlar
Bu hesabı da iptal edip gidicem tekrardan iyi geceler
Kız neden bana kızmıyor?