+1 yılİyide güzel kelimesi göreceli bir kavram. Sen güzel fiziğe "güzel kız" dersin başkası yüzü güzele olan "bu çok güzel" der, ben kalbe bakar "güzel" derim. Yani bakış açısına göre değişir güzellik anlayışı. Çirkinlikte öyle görecelidir. Mesela ben estetikli, makyajlı kızları sahte bulurum. Bu yüzden de bana çirkin gelirler. Ama sen yüzü güzel fiziği kötü birine çirkin dersin yani dediğim gibi hepsi göreceli. Ama diyelim ki ortak bir noktada anlaştık. Aynı kızı güzel ya da çirkin bulduk. Ama ya karakteri? Çirkin bulduğumuz kız harika bir karaktere sahipse? Güzel kız da rezalet biriyse? Yani sana tavsiyem önce karaktere bak çocuğum 🍃
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Knk çirkin veya güzel kime göre neye göre ve bence güzel kızların da havalarından geçilmediği oluyor
Senin dediğin konuda da çok da haksız sayılmazsın, öyle bir şey varsa da şundandır
Göz var nizam var bizim barzolar bu bana bakmaz diyip yazmıyor ''güzel'' kıza.
Yani ben de öyleyim bana bakmaz diyip sildiklerim oluyor bazen, ya da ulan çok güzel buna yazan fazladır bana sıra gelmez diyip yazmıyorum yazacak olsam da.
Ki en son lisede hızlı zamanlarımda yazmıştım.11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılPeki çirkin erkeklerin yakışıkli erkeklerden daha egolu olmasını neye bağlıyorsunuz?
Bence genel olarak kiz ya da erkek biliyorlar ki asil güzelligin sirri kendilerinde. Sen istersen en guzeli ol herkes sana bayilsin ve ama kendin cirkin oldugunu dusun. Bu da boyle bir sey. Guzelligini ya da çirkinliğini ancak kişi kendisi belirler, başkalarinin soyledikleri de fasa fiso...63 Yorumla- +1 yıl
Çirkin erkeklerin egolu olacak bir tarafı yok ki, çirkin erkekler daha özgüvensiz oluyor zaten, bir başkasının ne dediğini kimse takmamalı ama sorum gayet açık ve neyi amaçladığı da belli.
- +1 yıl
😄😄 olmadi bak böyle? Cinsel ayrimcilik yapiyorsun. Kizi erkegi yok bu tarz şeylerin
- +1 yıl
Ayrımcılık yapmıyorum ya şöyle düşün çirkin erkek fizikten çok kurtarmaz ama kız çirkin olsa bile bir erkek fiziğe bile bakabilir yani kızların çok varyasyonu var ama erkeklerin sınırlı ve kendini çirkin olarak gören erkekler cidden egolu değil de çoğu özgüvensiz oluyor, ben pek rastlamadım egolu olanlarsa diğer kızlardan farkı yok o erkeklerin de benim gözümde.
Türk kızlarının egolu olmasının başlıca sebebi erkeklerdir. Her kıza 50 tane insan yazarsa tabi insanların da g*tü kalkar.Öncelikle şu ülkedeki cinsel açlığı bitirmek lazım. Kızlarımıza gelince güzel olursun, egon biraz yüksekte hak veririm birazcık olsa. Ha güzel olup, çok erkeğin yazdığı ama egolu olmayan kadınlar yok mu, var tabii. Fakat hem çirkin ya da orta güzellikte olup hem de egolu oldu mu işte kezban dediğimiz o tür ağır bir şekilde ortaya çıkmış oluyor ki iki kaşıkta boğulası geliyor o kadınların. Onun dışında bir de her kendileriyle konuşmak isteyene “anam bu beni s. kecek herhalde” gibi düşüncelere kapınılmamasını da rica edeceğim. Öyle olunca da egolu gibi görünüyor işte.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAga burası cinselliğin afrikası olduğu için hemcinslerim abaza oluyor genelde ve bunlarda önüne gelene y@vş@dığı için güzel çirkin farketmez tüm kızlarımız nerdeyse kendini bi şey sanmaya başlıyor. Bunların egolu olması bundan diğer bi sebepse çirkin ama güzel bir fiziğe sahip olmaları
46 Yorumla- +1 yıl
Aynen çirkinler fiziğine önem veriyor bak bu doğru
Cevap sahibi+1 yılBizim okulda vardı kız güzel değildi ortaydı ama kızın fiziği iyiydi. Bak buna şahit oldum okulun en güzeli olan kızın sevgilisini kendine ayarttı fiziğiyle.
- +1 yıl
Aga niyet belli zaten fiziğe bakan erkek net ilişki peşindedir, güzel kızlar da çok fazla ilişki peşinde koşmuyor bence diğer kızlara nazaran
Cevap sahibi+1 yılKızların çoğu duygusal hareket eder reis genelde yakışıklı veya zengin tiplerin peşindedir çoğu onlarda da biz gibi istisna olanlar mevcuttur. Gerçekten kalbe ve karaktere bakan ama çoğu öyle değil yani al onu vur ötekine
- +1 yıl
Ben bu yüzden hiçbir kızdan kolayca hoşlanmıyorum zaten, çevremde onca dar görüşlü kız var ki, arkadaş bile olmam diyorum sen düşün gerisini, şimdi ki kızlar da erkekler de genel düşünce eğlence, kimin eli kimin cebinde belli değil ama bunlar da benlik değil ve çok saçma.
Cevap sahibi+1 yılBu konuda tıpkı sen gibiyim kardeşim. Ya gidip alel acele birini buluruz bulması kolay abi tam 40 milyon kız var ülkede. Ama bi bakıyosun sana ne sadakat verir ne o güveni verecek karakteri var. Bu iki cins içinde böyle bunu belirtelim çünkü gelip kızın birisi kızlara sallamayın demesin dimi
+1 yılÇirkin kız güzel kız ne ya iyice ürün muamelesi görüyoruz bide kızlar bunu sorgulamadan soruya cevap vermiş insan insandır özgüvenli olmasını sizin standartlariniza göre değilse ona karşı itici bir unsur gibi kullanmaniz icinizin ne kadar çirkin olduğunu gösterir zaten ne kadar cirkinsiniz ama içerden yazık!
62 Yorumla- +1 yıl
Duyar da kasıldı 👏
- +1 yıl
Aferin bana
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence güzel kızların egolu tavrı tolere edilip sempatik gelirken çirkinlerinki gelmiyor buna bağlıyorum. Uğur böceği vs hamam böceği gibi:dd
61 Yorumla- +1 yıl
Olabilir ama mıymıntı kızlar da var mesele onlar en sevimsizi
Güzeller de egolu. Ama güzellerin egolu olması insanlara batmıyor. Çünkü tipi iyi ve kendini beğenmekte haklı diye düşünülüp cirkinlere verilen tepki kadar tepki verilmiyor ya da hiç verilmiyor. Mesela dikkat edin güzel / yakışıklı birine daha nazik davranilir. Restorantin en güzel yerine davet edilir, iş başvurularında kabul edilme oranları daha yüksektir. Çirkin şansı konusuna gelince ; çirkin şansı diye bir şey yoktur. Çirkin insanlar toplumdan dışlandığı için kendilerini başka alanlarda geliştirir hatta kendilerini karakterli olmaya bile iter. Ben güzellik çirkinlik olaylarına pek takilmiyorum. İnstagramda bir tane bile ünlüyü takip etmem o beceriksiz, faydasiz sırf tipi iyi diye geçinen sanatçıları asla takip etmem. Bunun yerine faydalı insanları takip ettim ve faydasını da gördüm. Size de öneririm 😊😊 Sizin onları takip etmeniz sizi de etkiliyor zaten. İnsanlar o tiplerin yüzlerini istiyor ve siz az güzel biriyseniz şansınız hiç kalmıyor
60 YorumlaSonunda biri buna dikkat etti, güzel kızlar egoludur algısı yalan. Hep kendini güzel sanan kızlar egoludur ve buna çevresindeki abazalarr etkendirr
160 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Varoş erkeklerin bu kız çirkin daha kolay elde edilir düşüncesi ile bunlara güzel kızlardan daha çok yürümesi sonucu bu çirkin kızların güzel kızlardan daha çok şımarmasına bağlıyorum tabi.
32 Yorumla- +1 yıl
Bence de bizim erkeklerde de sorun var, kız mı hemen sar diyor adam ne bu birader sigara mı saralım
+1 yıldaha önce hiç böyle bişi görmedim ama güzellik kavramı kişiden kişiye değişir herkesin sevdiği tarz farklıdır bu durumda kimse çirkin değil kaldı ki istese makyaj ve estetikle daha güzel olur.
Egolu olması aşırı özgüvenle alakalıdır, kendini iyi gösterme çabası10 YorumlaÇirkin kızlar bile kendini dünya güzeli sanıyor ego tavan burun havada genelleme yapmayim hadi ama cogunlugunda var bu ego zaten bunun sebebi bir yerde erkekler abazalar yani nefes alsın yeter diyip en çirkinine bile yurudükleri icin çirkin de diyor ki bu çocuk bana yürudü demek ki ben güzelmisim diyor ego tavan yapiyor g.ötü kalkiyor daha ne olsun
10 Yorumla
+1 yılbir tane arkadaşım bir gün instagrama story atmış ve aynen şunu yazmış “ve Tanrı kadını yarattı” 😂 ahir 32 senelik ömrümde hiç bir zaman böyle bir şey söylemedim kendime
50 YorumlaSebebi öfke patlaması beğenilmemenin öfkesini böyle çıkarıyorlar kimse onları övmediği için ilgiye aç oldukları için öfkelerini böyle çıkardıklarını düşünüyorum.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkes kendine yakışan hayatı ve tavırları sergiler, bana kalırsa güzel kızlar daha mütevazi oluyor genelde çirkinler ise daha eğoist oluyor, bunun sebebi de toplumumuzun abaza erkekleri çirkinleri bile tavan yapıyor. 😀
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin erkeklerin egosu ile sağlı sollu dövüşürler.
60 Yorumla
+1 yılBirde şey var tüm zayıf kızlar fiziğini güzel zannediyor.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence her türlü biraz ego kasıyoruz çünkü ne olursan ol sırf kadınsın diye hele ki cinsellik de sunuyosan peşinde kuyruk oluyolar, iki bacak görünce yamuluyolar ağızlarının suyu akiyo, böyle bir ortamda kim olsa kendini çok değerli ve ozel bulur erkekler de kendi değerini bilsinler
26 Yorumla- +1 yıl
A bi de şey var kendini yakışıklı sananlar
Cevap sahibi+1 yılBen o at hırsızı tipilinin yorumlarını sildim rahat ol bacım
- +1 yıl
Çok fenasın😜
- +1 yıl
Ne yazmıştı ki goremedim ben
Cevap sahibi+1 yılKüfür ve hakaret içeren kendi asagilik ruhunu yansıtan seyler yazmis
- +1 yıl
Içindeki kültürel boşluğu öyle mi doldurmaya calışıyomuş zavallı ahahah
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Hasta yapılı bir ruh hali. Allah korusun bu dönemde tipler çok tehlikeli hale geldi. Yanımda geberse dönüp bakmam. Taciz etti filan der.
20 YorumlaSenin yahut başka insanların kendileri hakkında yakıştırdıkları sıfatları umursamamalarına bağlıyorum. Demem o ki senin fikrinin insanların kendilerine bakışlarında zerre önemi yok.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. İnsan kendini hangi konuda eksik hissederse en çok o konudan bahseder.
30 YorumlaGüzel değilim egolu da değilim ama cidden bazen görüyorum kız güzel değil ama sanki tüm erkekler peşinden koşuyor. Kendini oyle sanıyorlar. Bir yere gidiyoruz hemen "aa şu cocuk bana bakiyor" diye havalaniyorlar halbuki o çocuk bakmiyor ona😂
10 Yorumla
+1 yılÖzgüvenli olmasına demişler yorumlarda. Bu da etken olabilir tabi ama çirkin şansı diye bir şey var. Buna inanıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBu bana hiç denk gelmedi valla benim bildiğim güzeller ego saçıyor hep 😂
52 Yorumla- +1 yıl
Güzel olup ego saçanlara da hak vermiyorum, kimse kendini bir şey sanmamalı sjhjhfdjh
- +1 yıl
Evet cidden 👍🏼😂
Kendine fazlasıyla güvenen ve kendini seven biri için güzel ya da çirkin olmak önemli değildir.
20 Yorumla
+1 yılabazanların her önüne gelen yazması en temel nedenidir bunun
20 Yorumla
+1 yılBizim oralarda böylesi için şey derler, aklıma geldi birden: Kıçında bir eleklik kıl yok, poyraza karşı koşuyor:)
(Kendini bişey sanıyor ama bi halt değil anlamında, hep beni güldüren bi söz olmuştur )00 Yorumla
+1 yılCirkinin kendini begenmesi anormal karşılandığı icin begenince kezban damgasi yiyor ama güzel olan zaten hakettigi icinegi yapmasındada bir sakinca görülmüyor yahu kim kendini nasil begeniyorsa begensin cirkinde olsa guzelde olsa, bende güzelim ama ortalikta dillendirmiyorum ayrica egoist damgasida yemem bunun icin ornekte verdigim gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkin kızlar kendilerini güzel zannederler anlam veremediğim bir şekilde. Ya da yaptıkları ego ve tepeden bakış ile bu açığı kapatmaya çalışırlar. Eksiklik göstergesi yani aslında.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKaybedicek birşeyleri olmaması olabilir 😀 ayrica resimdeki kız güzelmiş 😅
10 Yorumla
+1 yılSırf senin kararsızlığın için başka birisini resmini paylaşmaya haklı olduğunu düşündüren nedir?
10 Yorumla
+1 yılŞöyle şeyde var amaa kimseyle muhattap olmayanada egolu deniyor atarlı cevap verenede. Egolu diye kime dersiniz onu bir açıklayın?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendimi güzel bulmam aksine öz güven eksikliğim var, bırak özgüvenli olsunlar, benim gibi adam olacaklarına demek ki öyle mutlular.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAdam ne ya.🤣🙄
+1 yılGüzel kızların, iç güzelliği yüzüne yansımıştır. Egolu olanların iç çirkinliğinden kaynaklı bence ajhsgg
10 Yorumla
+1 yılÖzgüveni yanlış yönde kullanmalarının zararı, güzel kızların genelinde olan özgüven eksikliği gibi, sahi bu erkekler neden güzel kızlara yürümüyor 😅
10 YorumlaBence şöyle şu yüzden abazalar yazıyordur bişeyler yaşamak istiyordur şu güzel olmayan dediğiniz kızlarla bu sayede bunların biyerleri kalkıyo egolanıyolar afedersiniz ve bence çirkin kız yoktur bakımlı ve bakımsız kız vardır her insan güzeldir
10 Yorumla
+1 yılNeden olacak erkekler guzel kiz bize yuz vermez diye dusunup cirkin kizlara yuruyor onlarda ego yapiyor bu
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin yoklukta klmaması için yazmalarına aslında yatak keyfinden ibaret olmadıklarına inanmamalarına bağlıyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüven ve Egonun ayrımını bilmediğiniz için öyle geliyordur.
10 Yorumla
+1 yılBirini ne kadar tepene çıkarırsan tepene biner. Çirkin binen taraf oluyor, güzel de taşıyan taraf.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel kızlar zaten uzun boylu yakışıklıvkaslı erkeklerin kucağına atlayıp şehvetlerini tatmin ediyorlar ama çirkin kızlar şehvetlerini egoya ve nefrete dönüştürmek hepsi bundan kaynaklı.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani mecburiyetten.
Gizli Üye(18-24)+1 yılPara abi parasi olan kendini güzel saniyo bi ton makyaj yapiyo
10 YorumlaÇirkin kızların güzel kızlardan egolu olduğu görüşüne katılmıyorum. Bence egonun güzellikle doğrudan bir alakası yok.
20 YorumlaYa güzel/çirkin diye ayırmayın insanları lütfen.
Egonun zaten dış görünüş ile bir ilgisi yok ki.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Bi kiza 100 tane abaza yazarsa o ilgiyi gorunce tabiki gotu kalkar kendini guzel sanar
00 Yorumla
+1 yılErkekler güzele yazmıyor. Çirkin kızların da gtü kalkıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ego karakterdir yaa
Çirkinlik Güzellikle alakası yok bence00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Bunu bende anlamıyorum ama muhtemelen ego çekicilik katıyor
00 Yorumla
+1 yılDaha kolay tavlanabileceği düşüncesiyle yönelim fazla oluyor. Bu da onların seçeneğini çoğaltıyor ve seçilmem seçerim moduna giriyorlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. tc de 1 kadına 20 erkek düştüğü için kendilerini hint kumaşı sanıyorlar napsınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKime göre neye göre çirkin sözcüğüne bağlıyorum çünkü güzellik göreceli bir kavram başkaları senin çirkin bulduğunu begeniyordur ve oda ego yapıyordur gibi gibi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılAç tavuk kendisini buğday ambarında sanırmış hesabı
00 Yorumla elin kizinin resmini neden koyuyorsun?
11 Yorumla- +1 yıl
Ünlü biri bu, öyle sokaktan biri değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemin ederim oyle tipsiz kızlar daha bi narsistler guzel olan bile o kadar hava yapmıyor be
20 YorumlaGüzeler aslında daha egolu anlayanınız yok güzeler daha arkadaşım oluyo
20 Yorumla
+1 yılAbazan gardaşlarımız sağ olsun, onlar sayesinde.
50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNefes alsın yeter diyen erkekler olduktan sonra ne beklenebilir ki
10 Yorumla
+1 yılBoş özgüvenlerine bağlıyorum
40 Yorumlaözgüven sorunları, sevgi eksikliği falan.
40 YorumlaAllah çirkin şansı versin
40 Yorumla
+1 yılÇirkin kızları erkekler değer vermeyip sadece s*kmek istiyor mal gibi görüyorlar, onlarda yaaaaa çok güzelim galiba o yüzden hepsi beni istiyor sanıyor bu yüzden havalanıyorlar. 😬😄
00 Yorumla
+1 yılÇözülemeyen bir konu buda
20 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım