Kendimden 15 yaş büyük hocama aşığım?

2018de kendimden 15 yas buyuk hocama asik oldum kendisi evliklik yapmis bosanmisti sonra (evlilik yazarken zoruma gitti) ilk basta kabullenmedim olmaz oyle sey dedim iş işten geçmişti. Onun branjı oldugu derse calisiyordum onun kurslarina gidiyordum daha cok gormek icin bi sinavdan kotu aldim uzulmus sekilde bunlari kursta anlattik dedi nie dusuk aldin dedi 2. sinva calisip baya iyi puan aldim ve baya bi sacmaliklar yaptim ask iste deli etti beni ben bu hale dusecek adamıydim.. bunun gibi seyler oldu 2019 da onu unutmak istiyordum benim dersime girmeycegini ogrendim bi umut umuturum dedim ondan kacmaya calistim okulda ara sira sinifa gelirdi saklanacak yer arardim beni gormesin bisey sormasin die ama o yil ilk karslasmamiz soýle oldu bizim yan sinifa dersi varmis benim haberimde yok bizim derste bostu siniftan ciktim karşidan geliyordu koridorda sadece ikimiz vardik seni gormedim okul acildigindan beri dedi (nasıl saklandıysam artık) sinıfta yksye calisiyouz falan dedim kem kum ettim. Sonra yine koridorda karslasack gibi olduk koridorda baskalrida vardi bisye demesin die baktim mescidin kapisi acik kapiyi kapatir gibi yaptim gecti gitti.3. ise kutuphaneye ders calismaya gittik arkadaslarla test cozuyordum kapi acildi oydu bizim arkadaslarla iki 3 dk konustu bana da nasilsin falan dedi.2 donem de tekrar dersimize girmeye basladi bende onu gormemek icin okuldan kacmaya basladim sinif ogretmenimizde oldu 2. donem onun icin karne almaya da gitmedim okul bitti mezun oldum yil 2020de tam unuttum diyordum bosandigi kisiyle tkrar evlendigini ogrendim kafayi yiyecek gibi oldum o gun 45 sigara yaktim dusunmemek icin. Ve yil 2021 her dusuncemede hayalimde o var unutamiyiorum.2019un haziranindan beride gormuyorum unutamiyorum da.20 yıllık omrumdeki ilk aşkım ilk zaffım ilk aşķ acım. Yaşımdan buyuk derdim oldu😳
Kendimden 15 yaş büyük hocama aşığım?