Yakın zamanda Doğum günüm var ben onunkini kutlamıştım bu nedenle benimkini de kutlayacağını düşünüyorum ama düşünmeden edemedim instagramda fotoğraflarını beğenmeli miyim? Ters bi tepki alır mıyım? (Doğum günü kutlamasından sonra bi daha konuşmadık)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Maalesef kendini tutman lazim. Paylastiktam sonra ilk paylastigini begen sadece sonra bekle
Takipleştikten sonra paylaştığımız gönderileri beğendik
Soğukkanlı olmak her zaman daha iyidir. Yavas yavas acele etmemen lazım. Ilk hamle hep karsidan
Ama ilk adımı ben attııım 🤦🏼♀️ Doğum gününü kutlayarak ilk ben yazmış oldum bu erkekler için kötü bi şey mi
Hayir bundan sonraki afimlari o atsin diyorum. Hevesli oldugunu hissettirmek korkutabilir veya ters tepebilir. Dusunmesi lazim kacan kovalanir yapman lazim maalesef icinde yasa ve onun hamlesini bekle aceleci olma sabir sabir sabir az bekle hayirlisi bakalim. Tabi ki erkekler icin kotu degil ama hepimizin zaman ihtiyaci var bi sey hissetmek icin her zaman ilk hamleyi atanı karsi taraf avcunda hisseder ister istemez.
Çok haklısın bu kadar yazdığın için çok teşekkür ederimm peki sence ne yapmalıyım yani nasıl dikkatini çekerim
O prk de oyle bisi degil ya. Etkilendiyse zaten simdiyr kadar vardir icinde bisiler. Maalesef kendini agirdan satican o gelicek veya hicbisi olmamis gibi devam ediceksin. Onun yazmasi onun begenmesi lazim boyle bi baslangic en ideali. Zamana birakip hayatina devam etmrn lazim hayirlisi neyse o olsun artik :)
İnşallah son olarak bi şey daha sorucam böyle bi hafta oldu o konuşmanın üstünden ve sonra hiçbi şey olmadı bu kötü bi şey değil değil mi
Bilemeyiz ki. Neler yaşıyor, bi derdi mi var belki aklina gelmedin belki cekiniyo. Yani hayat devam ediyo ve siz de etmelisiniz. Gun saymayi bi kenara birak, olacagi varsa zaten cikip gelir zamani gelince. Olmazsa da bi hayir varmis diyip kaldigin yerden devam etmen lazim. Bu kadar dusunmen bile onun icin buyuk şans hoslaniyorsa. Bakalim dogum gununde neler dicek ve sonrasinda sana yaklasimi nasil olacak :)
Ne kadar teşekkür etsem az biliyo musun o kadar içimi rahatlatan bi yazıydı ki gerçekten çok teşekkür ederim 😊😊😊
Estagfirullah aşkolsun. Ben de uzule sıkıla o yollardan gectim zamaninda, nasil hissettigini tahmin edebiliyorum. Hissettigin seyin seni somurmesini degil iler goturmesini sagla sadece. Yani depresyona girme kendini degistirmek icin bi sebep olarak gor. Yarin bugunden daha guzel olsun mesela. Asla ve hicbir sonucta karamsar olma. Hayatına odaklan gerisi zaten zamanla olgunlasacak:)
Öyle yapmaya özen göstericem. Ama şu an kendimi tutmamda ki rolün çok büyük. Eğer olumlu bi şey olursa emin ol buraya yorum olarak bırakıcam.
Olumlu veya olumsuz dertlesmek danismak vs ne istersen konusuruz elbet. Dilerim her sry gonlunce olur, hayirlisi gonlunde olur 🙏 kendini kotu hissetme sen zaten gayet guzel adimlar atmissin simdi kaderi bekleme zamani tek istegim kafani takip saatlerini hic etme senden bi tane daha yok. Girusmek uzere simdiden :)
Sonsuz teşekkür ederim yanımda olduğun ve bu güzel şeyleri söylediğin için. Çok iyi hissettirdi 🤧😊
Duygusallığın kadar naif de bi ruh yapin var gibi hissettiriyosun, ben de tesekkur ederim. Senin de derdini anlatiyo olmana ragmen iyi gelen bi tarafin var ama biraz hassas ve kolay kirilabilecek biri gibisin dilerim bu kötü dunya da kimsenin seni yorup uzmesine izin vermezsin. Gormesek de bilmesek de yalniz degiliz, +1 ben de yanindayim artık. Her seyin en tatlisini hak ediyosun, umarim her şey mukemmel olur 🌸
Ne kadar az konuşmuş olsak dahi gerçekten analizinde hiç yanılmamışsın. Anlattıklarının aynısıyım. Ve gerçekten şu an çok duygulandım. Böyle güzel cevaplar almayı beklemiyordum. Ummmarım her şey gönlümüzce olur 🙏🏻🙏🏻
Umarım 🙏 düşün kihic tanımayan birisi icin bile beni anlayabilmissin diyosun. Seninle ayni ortami paylaşmış, seninle konusabilmis biri seni fark edemediyse de zaten seni ziyan etmesin. Aklı varsa kaçırmamalı seni... Anlayacagin olsa da olmasa da her türlü kazananın sen olacagi bi son yasayacaksin. Lakin dışarıya karşı sen yine istedigin kadar guclu gorunmeye çalışmaya devam et ama sanirim bu duygusalliginin seni ele gecirmeden senin onu dizginlemeyi de ogrenmen gerek :/
Galiba onu zamanla halledicem. Ve kesinlikle haklısın burada ben kaybetmiş olmuyorum, ben ona yazdım sonuçta. Ve gelmeyerek kendi kaybeder. Ama bana kendimi çok güzel hissettirdin. Her ne kadar kafamdaki kargaşalarla buraya girip yazdıysam, şu an onlardan iz kalmadı. Gerçekten çok iyi bi dert ortağısın. Sende lütfen dertleşmek, fikir almak vs istediğinde yaz 😊
Sorunun linkini aliyorum, soruyu silmezsen ve dertlesmek istedigim bi konu ilursa tabi ki yazarim. Sen de istediginde yaz. Ben bisey yapmadim, sadece senin bendeki yansimanı sana anlattim. Tahmin edip hissettiginden bile daha guzelsin ve o nispette kıymetli duygulara sahipsin. Cok incelikli ve fazlasıyla hoş bi ruha sahipsin. Hoş sözlerinle beni de gülümsetip gecemi guzellestirdin; ben de tum samimiyetimle tesekkur ederim 💙 en kisa zamanda gorusmek dileğiyle 🙏
Emin ol sende öylesin ve emin ol gecem daha güzel olamazdı... sonsuz teşekkür ederim <3 enn kısa zamanda görüşmek üzere 🙏🏻😊
Doğum günümü kutlamamasından, kutlasa dahi devam ettirmemesinden korkuyorum. Ve karşılık almak istiyorum. Sonuç: Burdayım 🤦🏼♀️
:) ilişki denilen şey ne yazık ki tek taraflı olmuyor, sen ne yaparsan yap gölünde degilsen hayal kırıklığı olacak veyahut yine ne yaparsan yap sana ilgisi varsa o pesinden kosacak. Fazlasiyla şanslı bi arkadas ve bence bu firsati kaçırmayacak ama ne olursa olsun ne mutsuz olman ne de toz pembe bulutlarda olmaman gerek. Bu kadar kafaya takman hem sana zarar veriyor hem aşkın akışına aykırı. Kendine guven ve hayirlisini dile. Bakalım dogum gununde ne yapacak :)
Sen mucize misin acaba? Beklemekte çok zorlanıyorum çünkü o gün yazmasını bekliyorum. İçimden bi ses devam ettirmeyecek diyor. Ama düşünmemek elde değil. En son seni rahatsız edeyim dedim 😅
Iyi yapmışsın. Hepimizin o yollardan gectigi donemler oldu dolayısıyla kendisini cagresiz hisseden birisine destek vermek tabi ki isteyecegim bisi olur. Bu arada ben de simdiden kutlayayim doguk gunun, umarim sana yeni yaşın şimdiden guzellikler getirir 🙏 ne zaman istersen buradan da dm den de yazabilirsin. Bence bu kadar heyecanliyken fark etmemis olmasi daha dusuk bi ihtimal, ben de merak ediyorum neler olacagini. Hayirlisi artik :)
Çok teşekkür ederim, ummmarım. Emin ol bende meraktan ölüyorum 🤗
Fark etseydi yazardı belki de bilemiyorum. Sonuçta bi insana kendimi zorla sevdiremem 😕
En son ne zaman gorustunuz yuz yuze?
Hiçbi zaman desem
En son ne zaman konustuniz telefonda oeki veya konustunuz mu?
Şöyle bir sorunumuz var ki ben doğum gününü kutlamam sayesinde konuşmuş olduk. Ona da tam konuştuk diyemiyorum. O yüzden bu kadar heyecanla, merakla bekliyorum sanırım. Ya da sadece kendim kuruyorum 🤷🏼♀️
Sabırsızlığımın temeli buradan geliyor yani
Bilinmezligin cekiciligi yani. O halde bence senin isin daha kolay, dogum gununu kutlarsa tamamdir ama kutlamazsa o ihtimali unutup onune bak bence. Ama dogum gununse kutlamayi unutadabilir 2 e gun daha bekleyip oyle ver kararini bence. Madem yuz yuze konusmadiniz dogun gunu cok guzel bahane cidden konusabilmek icin. Tabi ki kutlarsa kesin hoslaniyodur da diyemeyiz ama gormesigin birini kutlama bahanesiyle aramiyo veya yazmiyosan da bisey hissermiyosundur yani, bi sekilde hayay devam ediyor diyip onune bakman lasim. Dedigim gibi asiriliklardan kirtul uclarda yasamamak senin icin en dogrusu olur :)
Bir hafta kaldı büyük ihtimalle ben net bi story atarım ordan görür çünkü ben öyle kutlamıştım. Kutlarsa devamı gelmezse sence ben sonra selam falan yazmalı mıyım? Yoksa hani ayıp olmasın diye de kutlamış olup hiçbi şey yazmamalı mıyım? Çünkü ben onunkini kutladığımda da devam ettirebilirdi. Ben sorular içinde galiba boğulmaya başladım 😕
Ve seni de boğmaya başlamış olabilirimm
Evet ben bile anlamak icin 2 kere okudum. Haklisin ama bilmiyorum bu dedigim yanlis da olabilir ama ben bi kiz olsam once onun yazmasini bekler, isterdim ya. Yazarsa oradan muhabbbeti ilerletmeye vabalar bence, hoslaniyorsa. Yazmazsa da yeni yas yeni bi başlangıçlar mottosuyla yoluna bakacaksın her türlü bu surecten depresgon yerine keyif alarak çıkabilirsin beyninde ki toksik dusuncelerden arin be biraz disari cik yürü gilan firsat nulunca. Biraz fresh olman lazim.
Estagfirullah neden boğasın. Ben de boyleydim anliyorum diyorum ya. Benim konusabilecegim daha dogrusunda anlatinca anladigini hissettigim biri olmadigi icin o boslukta birinin konuyu rahat acabildigi biri olmak beni mutlu eder anca :)
Bazen sadece başını kaldırıp nefes alman gerekir, haklısın. Ama ben başımı çok uzun süredir kaldırıyorum ve artık indirip yaşamak istiyorum. Sevmek çok güzel bi duygu ama sevilmek eşsiz. Ve eşsiz bi duyguyu yaşamak istiyorum o yüzden de biraz fazla üstüne düşüyorum, fazla kafa yoruyorum. Seninle karşılaştığım için çok şanslıyım çünkü sanırım bu konu da beni en güzel anlayıp cevap veren tek kişi olabilirsin. Nedense sana güvenip içimi açmak hiç ürkütücü değil. Ve en son konuşmamızdan sonra hala beni dinleyip, uzunca cevaplar yazan, bana değerli vakitlerini ayıran bi insan var. Bu insana minnettarım 🙏🏻🙂
Oncelikle güzel sözlerin icin cok tesekkur ederim 🙏 haklisin tabi ki sevmek ve srvilmrk kadar insana iyi gelebilecek cok az sey vardır ama ben sevilmek istiyorum diye de zorlayamiyoruz keske bi kisinin cabasi yetebilse bazi seylere. Olmazsa da uzulmemen lazim, ne kadar onunlayken dunya duracakmis gibi hissetsek de o ayni duygulari paylasmiyorsa olmaz ve olmamali zaten. Sevginin temeli dogruluktur be tek dogrusu iki tarafin da birbirini sevip saygi duymasidir. İnsanı iyilestiren sey sevgi zaten o kadar haklisin ki icinde ki bastirmak istedigin ses gibi konusuyorum belki de ama ne olacagini bilmiyoruz su an ve 1 haftamiz bar bu 1 haftayi depresyonla gecirmek de bu haftadan keyif alip kendine biseyler katabilmek de senin elinde :)
Ben teşekkür ederim. Zaten şu 1 haftayı senin sayende atlattım. Bu 1 haftayı da yine senin sayende atlatıcam. Böyle düşünen bi erkek olduğunu düşünmüyordum. Bu kadar içten konuşanını özellikle. İyi ki sorum sana denk gelmiş, yanıtlamışsın. Yine çok mutlu oldum 🤗 Güzel bi hafta olucak gibi 🙏🏻
Muhakkak kendimize yakın olabilecek binlerce insanın yanından farkina varmadan yuruyup geciyoruzdur ama bazi seyler hayatın akışı işte. Iyi gelebildiysem ve önyargıları bi nebze de olsa aşındırabildiysem ne mutlu bana... Bu kadar bunalip da bir hafta beklemene de gerek yiktu yazmak icin, tekrarliyorum ne zaman icinden konusmak gelirse yazabilirsin, ben gorup musait olunca geri dönerim. Umarım yaşının son haftası mükemmel geçer 🙏🌸
Ummmarım. Bu arada seninde geçmiş veya gelecek doğum günün kutlu olsun 🥳 iyi ki doğmuşsun. Aynısını yazmama gerek yok sende yazabilirsin. Ama umarım içini bunaltan, seni sıkan şeyler yaşamazsın 🙏🏻
:)) teşekkür ederimm. Hepimizin sıkıntıları var ve bi sekilde elimizden geldigince mücadele ediyoruz. Hayatında oldugumuz kişi ve sokaklara izimizi bırakmaya çalışıyoruz. Bunalmis halinle bile insana fazlasiyla güzel hissettiriyorsun, tüm samimiyetimle sen de iyi ki doğmuşsun ya 💙 bırak sevdigin birisini, eminim arkadaşın olan birisi bile cok şanslıdır. Kendini asla ama asla üzme, sen özel birisin ve bu dünya senin dünyan...
Hele hele ben seninle konuşma fırsatı bulduğum için çok şanslıyım. Bana kendimi kelimenin tam anlamıyla muhteşem hissettiriyorsun. İçindeki pozitifliği, güzelli asla kaybetme 🌸 Çünkü seni hiç tanımayan bir insana dahi kelimelerinle güzellikler katıyorsun. Kelimelerin olmadan daha da güzelsin ✨
😮 Sen şaka mısın acaba ya? 😍 nerelerdeydin? 💞
🥰 aynı şeyleri senin için diyor olmam?
Ben sana moral vereyim derken sen benim aksamımı guzellestirdin. Ne diyecegimi bilemiyorum 🙇
☺️ emin ol benim moralim şu an zirve. O kadar iyi hissediyorum ki kendimi, anlatamam... Sana güzel şeyler hissettirdiysem ne mutlu bana 🌸 tamamen karşılıklı...
Senin kadar nazik ve tatlı dilli, samimi birinin hayatımda olmasını çok isterdim. Genelde anlatan dinleyeni yoruyor ama sen dinleyeni de yükseltiyosun...
Iyi ki
Açıkçası çok yorduğumu düşündüm çünkü nerdeyse koca akşamını bana ayırdın... Normalde yanında değilim ama buradayım 😉 istediğin zaman benimle konuşabilirsin. Ama kendi düşünce yapımda biriyle konuşmak çok rahatlatıcı ve güzel 😊
Aynı şeyler senin için de geçerli. Ben de bi telefon kadar yakınındayım. Evet hem anlatılanın boşa olmadığını hissetmek hem de enerjini cekmeden senin de dinlerken keyiflenmen nerden bakarsan 10 numara iş :) güleryüzlü ve kibar insanların hastasiyim
Al benden de o kadar. Seninle karşılaştığım için çok mutluyum 🙂
Ben de oyleyim emin olabilirsin :) keske tanışma sansimiz da olsa 🌸
Belki bakarsın bi gün cidden karşılaşırız 🤷🏼♀️ hayat bu 🙂
Belkii 😬❤
Tek ben olmaz bi şey olursa yaz lütfen 😊
Burada gizli yorum atmadigimdan yaptigim yorumlari diger arkadaslarim da goruyor, dm den olmadigi icin burada skintilarimla ilgili yazmak istesem de yazamam ama ne zaman istersen gorusuruz tabi ki :)
Takip isteği attım ben sana 🙂
Beğenme
Nedennn
Beğen geç.
Hiç gerek yok