Bizim sınıfta çok sessiz ve utangaç bir çocuk vardı ve ben ona yaklaşık 1.5 yıldır aşığım sık aşık olan biri değilim ve onun kişiliğinden geeçekten çok etkilendim daha sonra artık dayanamıycağımı fark ettim ve sınıfta yakın olduğu tek kişiye bu durumu anlattım kendisi bana tepkisinin ne olavağından emin olmadığını ama böyle şeylerle ilgilenmediğini söyledi bende ona sanki benim haberim yokmuş gibi benim onu sevdiğimi kendisine söylemesini istedim. şu anda kendisine aşık olduğumu biliyor fakat benim onun bildiğini bilmediğimi sanıyor. ilişki istemediğini ve düşünmediğini söylemesine rağmen (iki gün önce öğrendi beni) bu iki gün boyunca full bana sırıtarak baktı ve ne yapacağımı şaşırdım. normalde böyle biri değil çok saygışı ve utangaç biridir yani amacı dalga geçmek değil ama neden böyle yapıyor sadece hoşuna mı gitti yoksa benimle ilgilenmeye benden hoşlanmaya mı başladı?
Not:bende çok utangaç biri olduğum için duygularımı aşırı gizledim öğrenince şok olmuş zaten.
Not:bende çok utangaç biri olduğum için duygularımı aşırı gizledim öğrenince şok olmuş zaten.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer