Erkek arkadaşımı ailemle tanıştırdım, onun ailesi bana karşı iyi beni sevdiler yakın zamanda da söz-nişan olsun diyorlar. Ama nasıl diyeyim içim rahat olmuyor bir türlü, evet şu an her şey yolundaymış gibi gidiyor amcam tanışmak istiyormuş anlayacağınız ciddiye biniyor. Maddi durum değil anlatmak istediğim baktığınız da maddi durumları iyi olduğu halde evleri bakımsız. İnsanın kendi evine bakması gerekir, ya nasıl anlatıyım bilmiyorum ama rahatsız oldum.
Ben gittiğim zaman da bunu fark ettim ama bir şey diyemedim elbette. Bir şey söylesem bununla ilgili yanlış anlaşılabilirim. Annem açıkçası hem ailesini hem de erkek arkadaşımı çok beğenmedi sen sevdiysen tamam dedi ama kendi fikrini de söyledi ve böyle durumlar da çok etkilenirim. Ayrılmayı düşünüyorum çünkü içim rahat değil, bir şeyler olmuyor sanki.. siz olsanız ne yapardınız, ne düşünürdünüz?
Ben gittiğim zaman da bunu fark ettim ama bir şey diyemedim elbette. Bir şey söylesem bununla ilgili yanlış anlaşılabilirim. Annem açıkçası hem ailesini hem de erkek arkadaşımı çok beğenmedi sen sevdiysen tamam dedi ama kendi fikrini de söyledi ve böyle durumlar da çok etkilenirim. Ayrılmayı düşünüyorum çünkü içim rahat değil, bir şeyler olmuyor sanki.. siz olsanız ne yapardınız, ne düşünürdünüz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben anlamadım evleri bakımsız diyemi ayrılmak istiyorsun
Tabi ki hayır. Nasıl diyeyim mesele yalnızca ev değil ama bakımsız ve özensiz şöyle düşün sen ailesiyle tanışmaya gidiyorsun hazırlanmışsın ama onlar seni hiç beklemiyormuş gibi bu özensizlik ve bakımsızlık sadece ev için değil kişi olarakta var. Ve bende bundan rahatsızım. Yapamıyorum sanırım
Peki seni istiyomu ailesi yoksa istememe gibi bi durum mu var
Ailesi ile tanıştım diğer akrabaları ile de yine tanıştım beni sevdiler, evlerine davet ettiler. Bayramdan sonra söz-nişan olsun diyorlar. Ama kendi ailemle tanıştırdığım da bir şey söyledi annesi o anın heyecanlıyla anlayamadım sanırım ama eve geçtikçe sonra düşündüm. Olursa olur olmazsa olmaz gibilerinden bir şeyler söyledi annesi mesela
İçin huzursuz olabilir belki soru işaretleri vardır ama bekle nişan olsa tanıma aşaması sonuçta eğer aklın yatmazsa yine bitirirsin sıkıntı değil
Nişan aşamasına gelmeden bitirmek istiyorum sanırım. Amcamla tanışacak ve muhtemelen de Cumartesi günü olacak ama ben halâ korku, stres, gerginlik içindeyim.
Acele etme bence o zaman nişan için ailenede belirt acele etmesinler
Kendi ailemden yana bir acele yok aksine benim ailem beklemek isteyen taraf aceleye getirmeden tabii. Şu da var ki; annem hem ailesini hem de erkek arkadaşımı pek sevemedi ve bunu açıkça söyledi bana. Amcanla tanıştığın da ya o beğenmezse, istemez yok derse ne yaparsın diye sordu bana.. zaten gergin ve stres içerisindeyim bende o an geçiştirmeye çalıştım.. söz-nişan gibi o tatlı telaş ve heyecanları yaşayamıyorum
Ailenin fikirlerinide önemse ailende tanısın sorun soruşturun belki kafana yatmayan bi durum çıkar ortaya
Annem tanıştı, şimdi baba tarafından amcam tanışacak ve annem dedi ki yalan dolan olmasın neyse söylesin. Annem istemiyor açıkçası onların fikri benim için önemli ama tek sebep annemin istememesi de değil. Bizim aramız da bazı sorunlar da olmuştu ve ayrılık aşamasına gelmiştik ve sonrasında aştık.. ama bir şeyler de benim içim de birikti sanki. Tanışmadan hemen sonra annemi ara merak ediyor diye bana emrivaki yapması ciddi sinirlendirdi beni mesajını açmayıp görüldü attığımı fark edince gergindim diyip özür diledi. Sürekli şu zaman, bu zaman diye erteliyorsun demeye getirdi, bir sıkıntı çıkmaz diyip alttan alta laf sokmaya çalıştı
Güzel dille açıkla ilerde daha kötü şeyler olabilir en iyisi geriye dönmek
Haklısınız. Bende sizin gibi düşünüyorum ama bunu kalbini kırmadan, yanlış anlaşılmadan nasıl ifade edebilirim bunu düşünüyorum..
Yani sonuçta artık onunla bağlantını koparıcann şöle söleyebilirsin
Ailemiz felan tanıştı ama ben kendimden emin olamadım biraz daha oturup düşünmem gerek bi süre konuşmasak sorun olmaz demi diye başla akışına göre git
içinde şu kadar bir huzursuzluk varsa mutlu olamazsın zaten yol yakınken dön bence de
Bende böyle hissediyorum ama bunu bir insanın kalbini kırmadan, kendimi nasıl ifade edebilirim..
işte o işin orası zor kırmadan incitmeden açıklaman gerek
Bir erkek olarak siz nasıl düşünürdünüz?
kırılırdım elbette ama nedenini ögrenmek isterdim isterseniz istek atın bunu özelden konuşalım forum doldurmayalım