Sevgi̇li̇m beni̇ abi̇mden kıskanıyor, abartıyor mu sizce?

Ya o benim abim yani abim. Ne kıskanması değil mi?
Geçen abimle dışarı çıkmıştık ev için market alışverişine. Oturduğum şehir de küçük bir yer. Markette Sevgilimle karşılaştık. Geldi yanıma iste konuşuyoruz arada Yine mi abinlesin diye sordu. E aynı evde kalıyoruz çok normal değil mi birlikte vakit gecirmemjz pandemiden dolayı 1 yıldır daha da yakınlaştık birbirimize. Neyse bozuldum biraz öyle demesine eve geçtik abim geldi odama, noldu moralin bozuk dedi. Yok bir şey falan dedim geçistirdim. Odadan çıkınca telefonu bir aldım elime bir sürü mesaj. Neymiş abim bana çok yakınmış, onunla çok güzel anlasiyormusjm, abime sarılmam yanlışmış, sordum ne bu bir anda değiştin diye başta Br şey demedi ama sonradan öğrendim ki marketteki arkadaşlarından biri görmüş beni ilk ve gidip demiş ki buna yanında bir erkek var. Sevgili gibiler gazlamislar o da gelmiş buna yorum yapıyor. Ne yapacağım yaa haksız mıyım ben gereksiz abartıyor bence? Abim değil mi ister kol kola gezerim ister omuz omuza gezerim !
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar daha önce böyle bir şey yaşamadım. İstedigimi giyerim, istediğim yere giderim, istediğim saatte dönerim. Erkek arkadaşlarımla buluşuruz gayet her hafta. Tamamen arkadaşlarının dolduruşu bu. Böyle deyince de ne alakası var diyor.
Sevgi̇li̇m beni̇ abi̇mden kıskanıyor, abartıyor mu sizce?