İlişki Danışmanım Nerede?

sevgilimle biz tartıştık beni uzun zamandır aramiyordu sorunca ailemi de aramıyorum diyordu bende 3 hafta sonra sesini duymak istedim beni ara diye trip de attım cok az valla yemmin ederim sıkmiyorum onu kendisi bana trip atmasaydın eve gelince arayacaktim hatta ondan uyudun mu diye sordum dedi şu an heves birakmadin dedi (astby) benimle kavga etti ertesi gün yazmadı sebebi akkilanayim diyemis bende ona bana terbiye mi vercen dedim diğer ertesi gün ise biraz ara vermek istediğini kafamı toplamak istiyorum dedi birşey demedim o akşam bir kız buna instgramdan yazdı dedi ki; seni instgramda zor buldum pubg den istek atmışsın bana bende sana attım görmedin mi diye onun instgramindan sevgilimin ağzıyla yazdım ne zaman attım hatirlamiyorum yakın tarihte mi dedim o da ehh yani pek olmasada evet dedi kız bana o esnada sevgilim yazma kıza benden dedi sinirlendi ve hemen instgram şifrelerimi değiştirecem sende değiş dedi sınırlı şekilde ben neye ugradigima sasirdim. Sonra bana seninle ayrikken atmıştım dedi 5 ay önce ayrılık gibi birşey olmuştu Ben o kadar üzüldüm ki bu duruma artık ona beni seviyor musun diye sordum? O da;
beni sevdiğini ama eskisi gibi sevmediğini soyledi ben de 5-6 saat sonra iyi oldu ya aramıza mesafe koymamız iyiye gitmiyordu yazdım o da bana aynen öyle dedi görüldü attım normalde ben ona hep yazardim o ondan ayrıldım sandi sanirim 3 gündür konuşmuyoruz ama şimdi benim instgramima girmeye çalışıyor kod geliyor sürekli bana kod geldiğini biliyordu o daha önce niye böyle yapıyor şimdi ya bana yazmaya yüzü yok ya da gerçekten seviyor beni Bunu genellikle gece yarısı ya da sabahın köründe yapıyor sürekli mail geliyor iPhone giriş yapmaya çalıştı diye onun telefonu iPhone çünkü bir o giriyordu zaten yani anlamiyotum çevrimiçi olmayan sevgilimm çevrimiçi beni izliyor sanki başkası var demeyin üstüme düşmeye başladı sanki hissediyorum beni aldatmiyor 4 gün önce beni sevdigini söyleyen erkek şimdi bana bunu yapıyor ya asker diyemi mi eskisi gibi değil artık ya da beni sevmiyor ama neden girmeye calisiyor?
İlişki Danışmanım Nerede?