https://youtu.be/0GpZsNg49FU
“Geleceğim yanına az kaldı, saracağım canıma Aşkını” 🎶🎶🎶🎶
Sabah sabah nerden dolandın dilime 💁🏼♀️

Bu konuyu her zaman işledik detaylı olarak.. Lütfen yaşamı kimlik yaşı ile değerlendirmeyin çünkü, yetişme tarzı, kültür ve kişilik yapısı insanları çoğu zaman ya kimlik yaşının çok önce olgunlaştırıyor ya da ruhen genç kalmasını sağlıyor.. Kaldı ki sağlıklı ve dinç kalmak işin çabası.. Şimdi olgun ve kültürlü, kişilikli erkek yıllanmış şoför genç kızda son model araba gibidir elbet yıllanmış şöför o arabayı mükemmel kullanır.. Olgun kadında bırakmamış aktık bir arabadır genç erkek de deli dolu şofördür ve o arabayı delice sürer... Bu nedenle kimseyi yargılamayın yalnız yaşamdan kimlik yaşı ne olursa olsun doyasıya yaşamanın bir azım olduğunu bilin.
Erkeğin büyük olması bir algı ve bayanların isteği aslında ama neden olmasın?
Hatta bizde şöyle de bir inanış var. Kendinden büyük kadınla evlenen erkek zengin olurmuş. Zengin olmak isteyenlerin hayali olmalı bu durum :)
Zaten Zengin olan kadınlar kendine genç Erkek sevgili kişisi yapıyor 😃 aksini görmedim ki, zaten hem parasız hem olgun kadınlar çekici gelmiyor sanırım 😃😃
Haha, o ilişki başka bişey ama @Sosyetic_SheqiiL, zaten zengin olanlar değil. O biraz çıkarsal ilişki oluyor. Benim dediğim erkek 22 kadın 23-24 yaşında ve henüz daha hayata yeni başlamış insanlar. Sonradan zengin oluyorlarmış. :)
Öylemiymiş Patron 😃
Bir şey düşünmüyorum, herkesin kendi tercihi. Lakin liraya bir dipnot düşmek istiyorum ki televizyonda ünlü diye çıkarılan bir çok insanın böyle vukuatları var ve bunların pedofiliyi çoğalttını düşünüyorum. Kadın ya da erkek farketmez torunu yalındaki kızlar ilişki yaşıyor ama kız 18 yaşından büyük olduğu için bu pedofili olmuyor. Pardon, nereye kusuyoruz? Pedofilinin bu kadar meşrulaştırılması, normalleştirilmesi, o kadar leş bir durum ki. İnsanlarımızda sadece aa şu bak kızı yaşındaki kızla oğlana birlikte demekle yetiniyor. Normal sıradan insanlara dönecek olursak eğer herkesin kendi tercihi, ben olgun erkeklerden hoşlanıyorum.
Şimdi pedofili medofili falan demişsin de alan memlun satan memlun. Kız reşit istediği kişiyle sevgili olur. Belki babası gibi koruyucu birini istiyordur. Bilemeyiz..
Her kız olgun erkek ister. Bunun sebebi olgun erkeğin maddi manevi evliliğe hazır olması ve daha güven vermesi. Aslında herşey enerji ile alakalı. Enerjisi çok olan olgun bayanlar genelde genç erkeklere yöneliyor. Sebebiyse onlar gibi çocuksu olması. Ok?
@İzmirdenEmre Zaten dikkat ettiyseniz pedofiliyi meşrulaştırıyor dedim, yani bir özendirme durumu. 18 yaşından büyük evet kendi tercihi ama Allah aşkına 17 yaşındaki kız çocuk oluyor 1 yaşla mı kişiler yetişkin ya da değil. Hayır kim dedesi yaşındaki insandan hoşlanır bu birazda mide yani. Basbaya pedofili işte bunu neden aşk ya da gönül diyerek masumlaştırıyoruz ki.
Walla bu soruyu Serenay Sarıkaya ya sormak lazım. Dedesi yaşındaki adamlarla sevgili olan o. Tercih meselesi , saygı duymak lazım 😊
🤔 belirli bir yere kadar mutluluk verir diye düşünüyorum çünkü hayata bakış açısı çok farklı olur yaşta uçurum olduğu zaman!
Etkilenir belki ama daha mutlu olacağını düşünmüyorum 😅
Olunabilinemez mi 😃
Cevap
86Cevap
Merhaba
Bu tür kadınların kendini daha çok önemsediğini düşünüyorum. Dediğiniz gibi bazı 18-22 hatta 25-30 bile kendinden büyük ya da denk isterken bir süre sonra partnerinin onu tam tatmin edememesi sonucu ve kadının kendi bedeninde olan değişimi manevi olarak örtmek için vs vs genç erkeklerle birlikte oluyorlar bana göre amaç kendi çıkarları. Bir yaşa kadar büyük bir yaştan sonra küçük seviyorlar. ( istisnalar var tabiki ) kendi keyifleri bilir nasıl mutlu oluyorlarsa öyle yapsınlar.
Kadınların kendinden küçük erkeklerle birlikte olmaları bana saçma geliyor şahsen. Çünkü erkekler geç olgunlaşiyor ve kadınlar da tam tersi erken olgunlaşıyor. Çocuksu geliyor. Bu yüzden kadınlar kendilerinden büyük erkek tercih ederler. En azından dengeleniyor.
Bazı kadınlar kendi muhteşem erkegini kendileri yaratmak istiyor.
Bunun yolu'da erkeği daha toy iken etki altina almaktan geciyor.
Elmasi bulmak kadar işlemekte önemlidir. Iste o kadınlar genc erkekleri islenmemis bir elmas olarak görüyor.
Bak değişik bir bakış açısı 😃
Tesekkur ederim.
Geçmişte benden 4 ve 5 yaş biyik iki sevgilim oldu ama bunlardan yaşça daha büyük kadınla sevgili olmadım. Nedense dünya genelinde gönül ilişkilerinde erkeğin yaşının büyük olması normal karşılanıyor ama kadının yaşının büyük olması abes görülüyor. Bunu da anlayamıyorum.
Herhangi bir şey düşünmem yaş farkı çok olmadığı sürece sorun yok bence. Bir çok tanıdığım oldu kendinden büyük kadınlarla takılan 🤷🏽♂️. Benim için zor benden büyük bir kadınla birlikte olmam. Yaşını göstermemesi ve eğlenceli olması gerek. Büyüklük veya üzerimde otoriterlük taslamaya çalışması ilişkiyi bitirir 💁♂️
Bende olgun kadınları seviyorum, kendini bulmuş ne istediğini bilen net kadınlar beni daha çok etkiliyor tahrik ediyor. Gencin sadece vucudu diri ama olgun düşünce yok. Yaşça küçük birini eğitmek bana zor geliyor ama oldun kadın herşeyi ile ne istediğini net olarak söylüyor.
3 ila 7 yaş fark normal ama Erkek büyük olmalı bana göre. Bir düşüncem yok, tercih meselesi der geçerim ama nedeni hakkındaki tek fikrim, genç erkekle daha mutlu olabileceğini düşündüğü için genç erkeği tercih ediyor bazı kadınlar.
İşte bu sadece düşünceden ibaret değilmiş araştırmaya 200 kadın katılmış hepsi de çok mutlularmış 🤷🏼♀️
Aslinda her insanin hoslandigi kisi kendisinde olmayan ozelliklere sahip kisilerle birlikte olunc mutlu oluyor
Bu baglamda degerlendirirsek mantikli gibi :)
Evet çünkü, kadınlar kendinden büyük erkeklerle olunca da aynı etkiyi yaşıyor, çünkü kafa yapısına olgun uyuyor. Erkekler ise aslında büyük olanla değil, genç gözüken ve kafa yapısı aşırı uyan, kendinden büyük olsa bile kendinden küçük gibi görünen kadınlara hayrandır her zaman.
Yani kendimden büyük isterim ama abartilacak sekilde degil hani cok bir sey yok olursa 2 3 yas olabilir o kadar fazlasi olmaz hic bir sekilde kadin da erkek de bu yastan fazla olamaz ama oluyor babası yasında erkekle olan kızlar var anası yasında kadınla olan erkekler var
Kendi tercihidir yani bir şey düşünmem sonuçta nasıl bir erkek kendisinden küçük bir kadını tercih edebilirse aynısı bir kadın için de geçerli olabilir.
Genç diyebileceğimiz 20 li yaşlardaki kişilerin daha büyük yaşlardaki erkek tercih etmesinin altında yatan ana neden 30 40 yaş aralığındaki bir erkeğin hayat düzenini oturtmuş ve maddi anlamda rahat bir düzlükte olmasından kaynaklıdır yani beğeni meselesi bu işin kılıfıdır.
Ama 30 vb yaşlardaki kadınların birçoğu zaten kendi yaşantısını rayına oturtmuş ve maddi beklentisi olmayan kişilerden oluştuğundan dolayı seçim kriteri olarak gözüne ve gönlüne hitap eden kişileri tercih etme eyiliminde olabiliyor.
Kendi tercihleri ne diyelim. Genç hissediyorlardır belki :D Kendim için söylersem şayet +5 e kadar yolu var sonrası yok.
Yaş sadece sayıdan ibarettir kimi erkek 35inde çocuk gibiyken kimi 20sinde olgun adam olur. Frekanslar uyuşturucu sürece yaşa takılmamak lazım bence anın tadını çıkarmalı insan
Çıkarmalı mı diyorsun sen şimdi, olabilir mi diyorsun yani, bi daha düşün 🤔😅 20sinde olgun adam olabilen Erkeği görmedim, kendi kardeşlerim de dahil 😃
Evet son kararım çıkarmalı diyorum 😃
Lucifere de pek güven olmaz, tabiri caizse “şeytan dürtüyor” 😃
Şeytanda bir melek hakkını yememek lazım bu kezde onu dinle n'olacak sanki
Şeytan kovulmuş bir Melek, ama uzun süredir zaten Meleğimle aramız açık sadece Şeytan’ın söyledikleri kulağımda yer ediyo 😃 bak ben uyarsam Şeytana fena olur
Hep laf hep laf ne kadar fena olabilir en fazla
Fazla merak iyi birşey değil derdi birileri 😃
Sen çok biliyosun da derdi o birileride
şu an Sen beni heryerden stalkluyorsun farkında mısın bu yorum burda nokta 😃
Uf peki
İnan bunun nedenini net olarak bilen yok ama şunu bilirim sadece kalınlığının daha dolu bir şekilde yaşamak belki bundan
Kişinin kendini genç hissetmesiyle alakalı kendi adıma bende birkaç yaş küçük olmasına olumlu bakarım. kafa yapım uyduktan sonra sorun etmem aradaki enerji meselesi önemli.
Ağızlarının tadını biliyorlar bence.. 😏😏
Geçen Twitter'da bu yazıyı gördüm ve hak verdim. 😁
30 yaş üstü deseydi ya 😃😃
💁🏼♀️ eee yaniii 😃
İtiraz etmedim daha iyi olurdu öyle dese işte 😃
Bıd bıd bıd yapma 😃 olmamış bu bi daha tweet atsın
He senin yazdığın doğru 😃
Şarkı zevkini beğenmedim 😃 takibe devam
Madem eskilere gittik, bu daha güzel
https://youtu.be/uhcm_IMcK5A
Gözlerime baksan inanacaksan, söyle rakı büyük 🤪
O zaman bu
https://youtu.be/7ouMpnkj4FA
Severiz 😃
Thank u 😃✌🏻
Bence +5 -5 yaşa kadar olabilir, ama arada 10-15 yaş olması ilişkinin gidişatı açısından zor, kadın bedeni hızlı çöküyor ve erkek farklı kişilere yönelebiliyor
Çıtır kız arayan erkeklerin, kadın versiyonu işte onlarda çıtır erkek arıyor.
Haha belki de :D
Belki değil, öyle
Hayır belki 😌
Kadınlar genç seviyor tıpkı erkeklerde olduğu gibi 38 yaşında kadın sevgili olmaya kalkmıştı benimle
Elys'senin görüş yorumunda koptum ne atarlanmissin😂😂😂🤣
Atara atar gidere gider 💁🏼♀️ Uğraşmasın kimse değer verdiklerimle 😃✌🏻
Aynen öyle yürrü bee😀
💪🏻😬 bazı üyeler gerçekten sırf bizimle uğraşmak için üye olmuş buraya, ben de haddini bildirdim. Birkaç sorumda musallat oldu yazdım kara deftere, hesaplaştık 💁🏼♀️
En güzeli yapmıssın ve evet katılıyorum. 🤷♂️
Ama sıkma canını, mutlu günler.
🙋🏼♀️🙋🏼♀️
zevk meselesi... o tip kadınlarda genç seviyorsa kendi bileceği bir şey... aslın her insan genç sevgili ister... zenginlere bakın sevgilileri 20 li yaşlarda, kadınlarında genç sevgili edinmeleri normal...
valla pınar altug ıle kocası var misal bayagıda mutlu mesutlar.
domine olan taraf kocası dominant tarafta pınar.
sanırım dominant kadınlarda daha fazla.
her zaman savurunurum + 5 / - 5 yaş olayını.
Ruhu dinamik kadının sevilmek VE değer görmek ıstiyor.
Yaşlılar burnunun ucunu görmekten aciz kadını mutlumu edicek bide
alfa kadınlar bunlar. bir erkek neyden hoşlanır neyi sevmez çok iyi biliyorlar. genç bir kız gibi mızmızlıkları yok. ben böyle istiyorum da demezler, ay o şekil olmaz da demezler. sonuçmu? ilişkilerinde daha mutlular. tek dez avantajları evlilik çağı gelen erkek pır diye uçar kanatları altından.
ve sıradaki gelir...
Bende kendimden büyük kadınlara ilgi duyuyorum hatta 1-2 girişimim oldu ama ben normal buluyorum genç kız olgun erkek olduğuna göre genç erkek olgun kadın ilişkisi de olabilir
Kız arkadaşım olacak kişi benden en fazla 6 ay büyük olmalı. Daha büyüğü bana uymaz. Benden en az 1 ay, en fazla 6-7 yaş küçük tercih ederim. 8 yaştan küçük olmaz.
Kendimden küçük ya da büyük her yaş grubunun kendine göre verdiği bir mutluluk var.
Bende ayrımcılık yok😀
Ama yaşıtlarım ve benden küçükler benim için bir adım önde.
Kendi yaşıtlsrıyla ya da kendinden büyük erkeklerle yaşadıkları belli bir süre doyma noktasına geliyordur. Bundan sonra kendinden genç erkeklerle yaşadıkları daha zevk ve adrenalin yaşıyor.
Hayata daha pozitif bakıp kadınlığını daha dolu dolu yaşamak için herhalde.
Bu arada gider de yapmışsın. Yürü be sosyete Parti kur arkandan gelelim.
Birşey düşünmem, kendi hayatları kendi seçimleri, diledikleri gibi yaşasınlar sonuç olarak onları ilgilendiren kendi hayatları, benim le alakası yok seçimlerinin ve yaşadıkları.
Aslında benden beş yaş küçükler bana niye yazar anlamış değilim..
Olabilir ya erkekler kendinden genç kızlarla birlikte olurken normal karşılanıyorsa bunun da normal karşılanması lazım
Kişinin tercihidir..
Bnden küçükler kardesimdr 🤦🏻♀️
normal 19 yas senden kucukler ergendır :) olması zaten.
şu an senden küçükler kardesindir.
Ilerde sen 43 yaşına gel ozaman 42 yaşındakine kardeşim gözüyle bakmiycaksin belki. Bir yaşı sorun etmiyceksin. Hatta 3 -5 yaşı
@İzmirdenEmre + 5 / - 5 aralıgı mantıklıdır derim .
+10/-10 olur bazı durumlarda 😊
Örneğin erkek 30 olur -10 Lada çıkar +10 la da.. kız 30 olur +10 olur -5 olur 😊
@İzmirdenEmre + 10 / - 10 olabılır orneklerı ıllakı var ama
10 dedııgnde buyuk kapsam 40 -30 mantıklı 20 -30 sıkıntılı gıbı aslında handıkapları mevcut .
Ya 20 yaşındaki bı kızın 30 yaşındaki erkek sevgilisi olsa ne dezavantajları olabilir ki?
Aynı şekilde 20 lik erkeğin 30 Luk bayanla sevgili olması ne sorun teşkil eder?
Önemli olan ruh ikizini bulmak değil mi?
@İzmirdenEmre orası oyle
2o lik cıtır kapsamında enerji ıcecegı gorevıde ustlenır ama.
sen ıs hayatındasın o ıse daha okulda , yasam , siyası kendı karakterı sekıllenmemıs paylasımların dort duvvar arasında olacaksa evet super fakat makro dusunuyorsan bır yerde takılma ya da eskı tabırle kusak farkı olusabılır genelmemekte lazım tabi.
bi dur. önemli konu bunlar.
@burakistan35
Özelden konuşun yaaa🤦🏻♀️
Yani bilmiyorum karşısındakini sevgili olarak görebilmek garip geliyor bana. Belli bi yaştan fazlası yani
Olgun kadınlar yatak veya keyifli takılmalar için genç istiyor daha da çoğaldı bu dönemlerde hoşlarına gidiyor enerjisi yüksek erkekler
Benden büyük kadınlara bende ilgi duyuyorum mesela :) daha doğrusu yaşa falan da bakmıyorum :D
Benim 3 sevgilim 2 yaş filan büyüktü benden. Bir tanesi de 3 yaş küçüktü. Mutlu olacaksan, bir kural yok yaş sadece sayıdan ibaret.
Ben sıcak bakmıyorum açık ve net yapanlar da 20 yaş falan çok saçma
Erkek kadından büyük oluyor da, kadın erkekten neden büyük olmasın? Gayet normal bir şey alışın buna.
Tercih meselesi. Ama ben olmazdım ya. Yani o gözle bakamazdım.
Büyük konuşmamak lazım ilerde düşünceler ve zevkler değişebilir
Sevgilimle aramda 4 yaş var büyük benden ve çok şükür yaşıtlarımla ve benden küçüklerle olduğumdan 10 kat daha mutluyum
Yani hiç hoş bir durum değil herkes yaşıyla takilsin
Her zaman kendimden büyük bi kadınla ilişki yaşamak istemişimdir
Aslında tercih meselesi, fakat yaşanacak zamana göre değişkenlik gösterebilir.
Kim kimle birlikte oluyorsa olsun beni ırgalamaz. Ben aramada 2 3 yaş olsun isterim en fazla.
Kadınlar haklı bence, erkeklerde erection sorunu oluyorsa? Kadın haklı gençler daha Aktif ve emirlere amade.
Hiçbirşey düşünmüyorum. Kimi kadınlar ve erkekler genç ilişki seviyorlar. Tercih meselesi
benim için sorun yok paranın miktarı önemli burda 🤣🤣🤣
Bu ilişki boyutu her iki tarafında reşit olduğu göz önüne alındığında saygı duymak lazım.
Kadinlar kucuk yasta olgun, olgun yasta genc sevmeye baslamis.
Sayi lar sadece rakamdan ibaret.
Olabilir herkes istediği kişiyi istediği gibi sever sınırlara karşıyım.
kendi bilir karşıda ki kabul ediyorsa diyecek birşey yok
Kim nasil mutlu oluyosa olsun valla herkesin kendi hayati sonucta🏁🏁😇
Yani tercih meselesi saygı duyuyorum. Herkes meyveyi dalında yemek ister sonuçta :D
bence normal bir durum..
20 yaş küçüğüyle evlenene nasıl ki birşey diyemiyorsak, ona da diyemeyiz..
Kendisine güvenen istediğiyle olabilir. Bunun mahkemesini de başkaları yapmasın bence
varki talep görüyor türkiye cinselliğin afrikasıdır erkek te kadın kadar yadırganmalı bence adam bulmuş zevkine de uyuyosa o iş olur en azından boş göndermek olmaz
Sevindiğim bir araştırma :dÇ
Senden büyük kadınlar ölmüştür 😃
Hmmmh peki o vakit 😃
En fazla birkaç yaş fark olabilir, ama herkesin kendi hayatı ya, Gönül bu işte ota da b. ka da 😃 konabiliyor
Bi ben yapamıyorum galiba ya güzellik 😄😄😂
😃😃 yani bütün kadınların hoşuna gidecek diye bir kaide yok çiçeğim 😌💁🏼♀️
Bu tarz şeyler gönül işidir , yaşı olmaz :d
Bence de 💁🏼♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?