Bana yardımcı olur musunuz çok garip hissediyorum?

Biri var. Hiç konuşmadık hiç tanışmadık. Ama benden hoşlandığını biliyorum ve bende ondan çok uzun süredir hoşlanıyorum. Ama benim ailem baskıcı demeyelim de daha çok sınavlarıma kariyerime odaklanmak gerektiğini söylüyor. Ama benim kalbim çok garip çarpıyor. Sadece onu düşünüyorum. Baktığım her yerde onu görmek istiyorum. Ona sıkıca sarılmak istiyorum. Çok garip şunları yazarken bile gözüm doluyor. Sanırım aşık oldum. İlk defa.. Kendisi bu yıl mezun oluyor. Benden yaklaşık 1.5 yaş büyük. Ama benden hoşlandığını biliyorum. Arkadaşlarına beni anlatmış. O kızdan hoşlanıyorum diye. Bana özel attığı snapler falan filan. Beni en yakın erkek arkadaşımdan kıskanması (sevgili değiliz sadece çok yakın arkadaşım) ve arkadaşlarına ben bu çocuğu döverim bu hayırdır demesi.. Ama hiç gelmedi. Belki de kabul etmeyeceğimden korkuyor. Çünkü ben bana teklif eden bir çok kişiyi reddettim.. Erken diye düşündüm.. Ailem gibi.. Kariyer eğitim her şeyden önde.. Ama bilmiyorum. İlk defa birine sarılmak istiyorum. Onu yanımda istiyorum. Yatıp kalkıp onu düşünüyorum... Bir kaç gün önce tek bağlantımız olan snap den beni çıkardı.. Sadece çok yakın arkadaşları kaldı sanırım. Mezun oluyor neticede. O da benden ümidi kesmiş olabilir. Ama hala aynı ilçede yaşıyoruz. Bazen karşılaşıyoruz.. İkimizde heyecan yapıyoruz.. Sevgilisi de yok. Bugüne kadar 2 kişiyle adını duydum.. Benden sonra yani. Ama onlarla da tam sevgili olmamışlar. Hepsi bitti. Ama ben ümidimi kesemiyourm. Ona karşı bi umut var içimde.
İlk kez böyle hissediyorum. Ve bilmiyorum ne yapıcam. Arkadaşları onun videolarını fotoğraflarını paylaştığında boğazım düğümleniyor.
Ne yapıcam bilmiyorum. Sanırım bu duygunun içinde boğuluyorum.
Bana yardımcı olur musunuz çok garip hissediyorum?