Çocuklukta anne ile kurulan bağ türü ileride ikili ilişkilerde de yansımaz mı? Örneğin, annesine kaçıngan ya da kaygılı bir şekilde bağlanan bir çocuk, yetişkin olduğunda partnerine karşı da kaçıngan ya da güvensiz şekilde bağlanıyor. Aslında anneye veya bakım veren kişiye olan bağlılık türü, romantik ilişkininde yapısını oluşturuyor diye düşünüyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç anne sevgisi, ilgisi görmedim. Annem gibi biriyle de asla olmak istemezdim. Allaha yakın bana uzak.
peki bir ilişkiye başlarken zorluk yaşıyor musun?
Çekiyorum. Hayatımda kimse beni doğru düzgün merak etmedi benim için endişe etmedi, sevemedi. Bende biri sevsin karşılıksız düsünsün merak etsin, benimle küçük çocukla ilgilenir gibi ilgilensin istedim. Istedim istemesine ama kimi insan yerine koysam azıcık değer versem değişti ya da pislik yüzünü gördüm. O yüzden artık kapattım o defterleri inancım filan kalmadı ilişkiye aska sevgiye.
Çok ilişkim oldu ciddi değildim umursamazdım hiç. En son uzun ilişkim oldu reelde.2 yıl birlikte olduk. Bi şekilde ayrıldık benden sonra bana inat olsun diye gitti hemen başkasını buldu, onla nisanlanicakti en son. Sevdigine çok inanıyordum oysaki.
aslında çocuk gibi ilgi istemenin nedeni anne sevgisini görmemenden kaynaklı. Nedeni erken çocukluk döneminde kaçıngan şekilde bağlanmandan kaynaklı.
Olabilir. Yarim büyüdük. Insanlarda bunu iyi kullanıyor ne diyim ki.
tek kızlar değil erkekler de kullanıyor karakter meselesi bu
Bilmem ben öyle bi kız gördüğümde ona k*asarlık yapmam daha çok yanında olurum. Bes dk lik zevk için öyle bi kızı kullanan varsa dicek bisey yok. Ama kızda yaşadıklarından dolayı yoldan çıkmamış sapitmamis olmalı. Kendini bilen kız buna izin vermez zaten duruşu nettir. Disi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek pesinden ısrarla koşmaz.
öyle ama bu kişilik meselesi tamamen bazı erkeklerde iyi karakterli kızların kıymetini bilmiyor
Kızlar ikiye ayrılır. Açık açık k*aşarlar, namuslu temiz harbi görünüp gizliden içten içe her halti yiyen k*aşarlar ve cidden temiz, harbi kızlar. Harbi kızların oranı günümüzde %20 filan.
Pardon üçe ayrılır olucaktı o.
evet maalesef az ama erkekler biraz daha belli ediyor kendini bence kızlara göre.
Belli etmesi güzel. Niyetinin ne olduğunu anlayabiliyorsun erkeklerin. Ama kızlarda öyle değil çok sinsiler. Renkleri belli değil.
o konuda haklısın ama niyetini belli etmesi de soğutuyor
Yani yalanlarla soğumaktansa rengi belli olsun öyle soğuyayım tercih ederim. Hic olmazsa ona göre muamele yaparsın.
Kızı görsen kendini öyle bi anlatıyor ki için dayanmaz, kıyamam dersin ne kadar düzgün bi kız tam sevmelik evlenmelik. Sonra gerçek yüzünü bi görüyorsun sen iptal sen şok.
öyle tabi ama üzülüyor insan bir zaman sonra aynı tarz kişilere rastlamaktan
Evet sonra inancın güveninin filan kalmıyor. Baslayayim sevgisine de aşkına da diyosun. En iyisi yanlız olmak
ikisi de kötü aslında illa ki doğru kişi çıkacaktır tabi hayırlısı olsun diyorum umudum var
Evet hayırlısı. Gönlüne göre olsun hersey.😌
teşekkür ederim seninde gönlünce olsun her şey :)
Benim olmaz.😄Işte, aile de, okulda, aşkta, maddiyatta hiç yüzüm gülmedi. Daha da gülmez.
daha yaşın genç olumsuz düşünme
Olumlu düşününce de bisey olmuyo. Evren bana görüldü atıyor sanırım.
Kişinin ailesinde gördükleri etkiler kişiliğinde katkıda bulunur
Ama anne daha çok etkiler
evet
Anne ile çocuk arasındaki bağ
Özellikle 7/8 yaşına kadar çok önemli
evet sonra ikilli ilşkilere de yansıyor bu bağ aslında
Evet bir fenomen güzel bir yazı yazmıştı özellikle kız cocuklarina
O kız çocuklarını o kadar güzel sevinki o kadar güzel bakinki
Sevgiyi ve ilgiyi başka yerde aramasın
Ve ilk kendine ilgi gösteren gitmesin sevgiyi bilsin tanışın
Gerçek sevgiyi
doğrudur bence de kesinlike doğruluk payı var örneğin ebeveyne kaygılı bağlanan çocuk, yetişkin olunca partnerine karşı da kaygılı bir tutum sergiliyor.
güven problemi yaşıyor
Aynen çocuklara guvenmeliyix
Çok korumacılik yanlış
Dış dünya ile karşılaşınca zorlanıyor
Çocuklara vurduğun zaman
Dışarda vuranada boyun egiyor
Ozgur birakmali çocukları
Kendilerini bulsunlar kesfetsinler
Güven problemi yaşıyor
Bir kimseyi sevmek başka
O kişi yi severken başına bir şey gelmesin diye çok sıkmak engellemekte yanlış
Kişi ailede gördüğü güven sevgi ve korumacı yapı
Dışarda bulamıyor haliyle güven sorunu yaşıyor
Dış çevreyle karşılaştığında ne yapacağını bilmiyor
çok haklısın teşekkürler yazın için
Eyvallah
Bizde çocuktuk gençtik bir zamanlar
yaşamın en önemli süreci
Evet ama bunun farkına vardiysan o şeylerden kurtulman kolay
Daha çok okurayarak
Daha çok gezerek ve daha çok sosyalleseeek ilk zamanlar tedirgin olabilirsin ama
Sonunda kazanan sen olursun
evet yani özellikle güvenebilmek zor benim için
Konuşmak istersen yaz konusalim
Sevgi türleri arasinda bence cok buyuk fark var.
ben sevgi türü demedim
Haklisin kuzu