Hislerinden iyice emin olmadan açılmasını tavsiye etmem. Çünkü insanlar bazen duygusal açıdan boşluğa düşüp, yanlış tercihler yapabiliyorlar. Arkadaşıyla biraz daha vakit geçirsin. Bu süreç içerisinde gerçekten sevip sevmediğini daha iyi anlayacaktır. Şimdi bir anlık hevesle açılmaya kalkarsa sonradan çok fazla pişman olabilir. Zaten arkadaşını da kaybetmek istemiyormuş. Benim söylediğim şekilde hareket ederse daha sağlıklı kararlar verebilir.
Evet ben de tıpa tıp aynısını düşünüyorum. Açılmaya niyeti yok zaten. Bunu içinde nasıl bitirebileceğini sorguluyordu. Evet bence de duygusal boşluktan kaynaklanıyor
İyi anlaşıyor ve yanında kendini iyi hissettiği için öyle düşünüyor ina karşı duyguları yine arkadaşca ama ona farklı gibi geliyor olabilir Belkide hayatında biri olmadığı için biraz daha duygusal yaklaşmış bu düşüncelere kapılmış olabilir yani ne istiyor neden bu şekilde hissediyor duygularının onu yanlış yönlendirmesine izin vermesin Biraz daha zamana bıraksın arkadaş olarak görmeye devam etmeyi düşünüyorsa bu düşünceden kurtulsun
Arkadaşına açılırsa belki arkadaşları bitecek bilemedim belki de çocuk da hoşlanıyodur , ayy aslında bir yandan bu riski almaya değer gibi belki çocuk da seviyodur mutlu olurlar