Merhabalar.. Aşkın yansımaları hepimizde farklı ortaya çıkıyor.. Mesela ben aşkın en deli en tutkulu haline vurgunum, bunu yansıtır ve yaşarım.. 😊🖤 Peki sen aşkın hangi halisin? (deli, huzurlu, çılgın, sakin vesaire) Keyifli günler.. 🥂🤘
Hayranlık ile başlar aşk, her hayranlık bir hayret doğurur. Nasıl olduğuna, bunun nasıl olup da sizi bulduğuna, üstelik sadece sizi bulduğuna hayret ettiğiniz ihtilâlli bir kamaşma hâli. Evren ile bir bütün olduğunuzu, yaradılışın sadece size mahsus kılındığını hayretle fark edersiniz. Ben aşkın hayran hali..
Kaçan kısmını alayım farkettiğim anda topuklarım. Gerçi Sezen Aksu'nun dediği gibi çok ta şey çıkarsa kuyruğu indiririz ne var yani. Ölüm mü var ucunda. 😀
ben aşkın sakin huzurlu kibar ilerlemesini ama cinselliğe gelince aksine cesur duygu ve tutku dolu olanını o zaman ilişiki gerçekten sağlıklı ilerliyor
Ben sakin olanım. Acele etmesek mi. Biraz dursak mı, çok mu hızli gidiyoruz, sence de biraz bu anın tadını çıkarmasak mı, neden hep bir şey yapmak zorundayız, sakinlessek mi... diyen kisi benim 😀
İsmin halleri vardır hani Türkçe dersinde. Yalın hali, İ hali, E hali, De hali Den hali diye sıralanır. Ben aşkın Den haliyim. Benden önce ve benden sonra şeklinde.