Dubaide çalışıyor 5000$ maaş alıyor görüşmek için ayağına çağırıyor pintilik yapıyor ne yapmalıyım?

Dubaide çalışıyor 5000$ maaş alıyor görüşmek için ayağına çağırıyor pintilik yapıyor ne yapmalıyım?
İki sene önce sosyal medyada tanıştık bana sürekli evlilik düşünür müsün diye soruyor kendisi dubai de yaşıyor, ben de Adanada hergün bir saat görüntülü konuşuyorduk ama çok soğudum izne geldiğinde İstanbul'da 3 gün tatil yapacakmış beni istanbula çağırıyor bak gelmen gerek ilişkimiz için iki sene oldu diyor ama hiç ben geleyim demiyor ben şu an işsizim çalışmıyorum bana gel ucuz oteller var ben kuzenimde kalacam sabah gezeriz akşam ayrılırız diyor, o kadar hergün konuşuyoruz asla bir kez bile birşeye ihtiyacın var mı diye sormadı, bana sürekli ben bu yaz ispanya ya gidecem amerikaya bir ay sonra gidecem falan diyor ama madem çok istiyor Adanaya geleyim demiyor ilişki için istekli taraf o , aramalarını açmayınca kızıyor sitem ediyor gelmem için baskı yapıyor fakat biletini alayım demiyor bu nasıl iş çözemedim işsiz olduğumu da biliyor derdini çözemedim ve bir mesajla terk ettim kendisini iyi mi yaptım bilemedim bu zamana kadar birşeye ihtiyacın var mı bile demedi 2 gün için kız olan kuzeninde kalması da saçma geldi bana parası var otel tutabilir pinti olduğu için ayrıldım dün benzer olay yaşayan bir kız paylaşmıştı ondan cesaret aldım doğru mu yaptım bilmiyorum