Kız arkadaşımla 2 senedir beraberiz aşığız en az 100 kere buluştuk kaç gece beraber uyuduk zaten kızlığını ben almıştım 1. senede. Benden önce 3 kişiyle çıkmış ilki lisede 1 aylık el ele bile tutuşmamış diğeri 3 ay diğeride 2 ay çıkmış sadece öpüşme yaşamış 2-3 kere o da kısacık olmuş. Sizce onları düşünür mü ara ara 5 saniye bile olsa o kişiler ve öpüşmesi aklına gelir mi benle o kadar şey yaşamasına rağmen?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Knk gelmesi imkansız kız sana güvenip kızlığını vermiş bir de kız seni seviyor neden gelsin ki yani adını bir şekil de duysa bile imkansız aklına gelmesi sen rahat ol.
Ya zaten aldatmadığı sürece kızı asla bırakmam seviyorum ne olursa olsun evlenmeyi düşünüyorum biraz zorla aldım gibi oldu tamam yapacaktık ama hazır değildi tam biraz benim hızlı davranmam sonucu bir anda oldu neyse bir şekilde oldu ve çok gece sarılıp uyuduk sayısız film izledik gezdik denize gittik çadır kurduk beraber uyuduk neler neler... Bütün bunlara rağmen ilk öpüştüğü kişiyi unutmaz mı acaba diye kafama takıldı çok fena çünkü ben onu çok seviyorum daha önce bunu başkasıyla isteyerek ve zevk alarak yapmıştır diye düşünüyorum o çok koyuyor
Knk kafaya takma kız unutmuştur bile sen diyorsun eski sevgilileriyle fazla vakit harcamamış diye bence unutmuştur. Bu arada mutluluklar inşallah ayrılmazsınız. Böyle birbirlerini seven sevgili görünce duygulanıyorum aga 😐 maşallah size sakın başka insanların lafını dinlemeyin siz kendi istediğinizi yapın bu sizin hayatınız.
Ya zaten aklına gelse bile sadece yüzleri gelsin 2-3 saniye geçsin istiyorum onlarla öpüştükleri aklına gelsin istemiyorum dostum tek amacım bu :/ sende eminim güzel seven birisine benziyorsun inşallah bizim yaşadıklarımızdan daha çok güzel şeyler yaşatan birisi çıkar karşına :)
İnşallah knk sağol ne biliyim knk 2-3 sn yüzleri gelebilir ama eğer hatırlıyorsa hatırlamıyorsa iyi olur ama ne biliyim knk şimdi ben olsam hatırlamam çünkü benim sevgilim olmuş eski sevgililerimi neden düşüneyim ki ya da neden yüzleri o anlık gelsin ki üstelik eski sevgililerimin adı geçse bile hatırlayamam.
Sen bozmussun kızlığı seni düşünür o
dostum 2-3 saniye bile olsa bir yerde ismi geçse bile hiçbir şekilde gelmez mi? Gelse bile sadece yüzü gelir geri yaşadıklar gelmez değil mi?
Hayır oyle birşey olsa senle olmaz gider onlara
ama ayrılma şekilleri birisi onu aldatmış mı ne herhalde diğeri de anlaşamıyormuş soğuk gibilermiş karşılıklı bitirmişler dediğim gibi en uzunu 3 ay sürmüş şey açısından sorasım geldi aldatılmış ya onu hiçbir zaman unutmaz diye düşünüyorum ben hep
Unutur herkes zamanla sen boşver takılma sen onu oda seni hayatı boyunca mutlu etmeye bakın mutluluklar dilerim
Teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yaptığın için dostum :)
Sen boşver takma düşünme geçmiş geçmişte kaldı artik birbirinizi mutlu edin dediğim gibi mucizeler sizinle olsun
<3 :)
Hayır gelmez
dostum 2-3 saniye bile olsa bir yerde ismi geçse bile hiçbir şekilde gelmez mi? Gelse bile sadece yüzü gelir geri yaşadıklar gelmez değil mi?
Yüzü tek gelir sana güvenip kızlığını vermişse çoktan unutmuştur o kişileri
biraz zorla gibi oldu ama pişman olmadı sonuçta tam hazır değildi ben yapmak istedim bir anda oldu sonuç olarak eve geldiğine göre bir nevi bunları düşünmüştür diye düşünüyorum bro :)
Bende bir kızım ve evli olmadığı biriyle yapmanın ne kadar zor olacağını onun için tahmin edebiliyorum “Ya kaderim değilse” diye düşünmüş olabilir ama o kişiler aklına gelmez bence
Tabi aşırı zor çok büyük sorumluluk aldı Allah göstermesin ölsem gitsem benden sonra birisiyle devam etse tüm gerçekleri o kişiye anlatsın anlatmasın anlaşılır bir gün ve tamamen yatak amaçlı kullanır herkes onu gerçekten seven o haliyle kabul eden milyon erkek arasında beş parmağı geçmez yani bu yüzdende asla bırakma düşüncesi aklımdan geçmiyor
İnşallah mutlu olursunuz :)
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarına :)
Unutmaz
Unutmasa bile sürekli aklına getirir mi yoksa sadece sorulduğu zaman mı hatırlarlar