Benim sevgilim benden 1.5 yaş büyük evet ve mükemmel anlaşıyoruz. Merak ettim sorayım dedim bunu. Bazı insanlara göre saçma geliyor bu ama bence gayet normal bir şey. Sizce nasıl ve böyle bir şey olmasını ister miydiniz?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benimki de benden küçük ama anlaşma konusunda iyi değiliz pek
Hmm neden ki ve kaç yaş var aranızda
İki yaş var ki bunun yaşla alakası yok kişiliğiyle
Yok merak ettiğim için sordum onu. Sana tavırları çocukça mı geliyor yoksa başka sorunlar mı?
Oyun yüzünden aramız bozuldu diyelim sen anla çocukça değil mi
Yani evet çocukça. Oyuna bağımlıysa zaten o iş olmaz bee yani sana ayıracak zamanı kalmaz zaten
Zaten baska bi halt ettiği yok
Hmm yani off sıkıntı gibi bu durum. Yani arada olsa çok sorun çıkarmaz ama bağımlılık düzeyinde olursa sıkıntı çıkıyor
Sorun olmaya elverişli bir konu ama 1.5 yaştan birşey olmaz. Ona bakarsan aynı yıl doğumlu olup aynı sinifa denk gelen iki sevgili arasında da ay farkı olabiliyor ama kimse buna aldırış etmiyor. Seninde durum buna benzer
Yani ay farkı gayet normal bir şey kimse takılmaz zaten ona kolay kolay. Ki yanii kasın büyük olunca genelde sorun gibi bakan insan çok ki hatta o benden küçük duruyor 😂. Yani sorun olmuyor. Ki ben zaten önemsemiyorum kim ne derse desin onu çok seviyorum aramızda 5 6 yaş da fark olsa yine onu severdim. O yüzden sorun değil benim adıma ve mükemmeliz zaten
15 ay ama 1 sene fark gözüküyor dimi? Birşey olmaz ondan. Rahatınıza bakın. Sevgilinle ilgilen onu sev.
Yani evet dediğim gibi sorun olmuyor o minyon mu desem biraz yolda gören biri aynı yaşta der zaten direk bize. Teşekkürler elimden gelen her şeyi yapıyorum ve yapmaya da devam edicem daima seviyorum onu 😊
Kime gore, neye gore sorun?
İki tarafa göre de kadınlar mesela böyle bir şey ister mi
Konustugun insan bence yeterince olgun olmasi gerek, farkindadir bu durumun (yaşını saklamiyorsan eger tabi 😅) yani sizin icin bir sorun yoksa, birak également ne dusunurse dusunsun
Has ben size göre sormuştum ama evet benim sevgilim mesela hayatımda görüp görebileceğim en olgun insan diyebilirim. Gerçekten mükemmel yani benden 5 yaş da büyük olsa yine onu severdim. Yani takmıyorum zaten kimseyi ne derse desinler benim umurumda olan tek şey o
Haa**
Uww herkez ayni olmadihi icin, benim tercihlerimi soylemem sadece kafa karistirir o yizden bir sey demedim
Yok sadece merak ettiğim için demiştim yoksa senin tercihin beni etkilemez rahat ol ben sevgilimi çok seviyorum. İnsanlar ne derse desin onu sevmeye de devam edicem zaten. Sadece merak ettim işte
Haha peki, ben teecih etmezdim, cunki benim cevremde benim yasitlarim ya da benden kucuk olanlar yeterince olgun gözükmüyor ama anlasabildigim biri olsa, neden olmasin?
Aynen tamamdır bizde de ben ego gibi olmasın olgun olduğumu düşünüyorum ki genelde öyle derler. O zaten apayrı bir olgunlukla mükemmel 😂. Fiziksel olarak da şöyle diyeyim o minyon yaşını göstermez hatta yan yana durunca aynı yaşta hatta benim de bir tık daha büyük durduğumu söyleyen oluyor 😂yani sorun çıkmıyor. Sadece yaş olarak kimlik bazında alırsak o daha büyük işte. Ki dediğin gibi anlaşınca gerçekten gerisi boşş 😊