Şöyle anlatayım yumurtaları elle balığın karnından çıkartmanız gerek aynı şekilde erkeğin spermlerini de onları akvaryumun kendi suyuna benzer bir suda bekletin yumurtaları gözlemleyin
Şimdi bi iki gğn daha beklicem sonra karnını sıkcam eger gelirse yumurta devaö etcem gelmezse salcam geri balığı geldikten sonra hemen erkeği alıp spremini boşaltxam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Japon balıkları yavru bakımı çok zor zaten siz bakamazsınız yumurtaları zaten yerler sizin bir şey yapmanıza gerek yok
Anneyi ayrı yerde tutsam olmazmı
Yemesinler die
Şöyle anlatayım yumurtaları elle balığın karnından çıkartmanız gerek aynı şekilde erkeğin spermlerini de onları akvaryumun kendi suyuna benzer bir suda bekletin yumurtaları gözlemleyin
Vidosunu izledim ama yumurtaları çıkarsam bile spremin altıgını nasıl anlıcaö
İşte karnın alt tarafından beyaz şeyler çıkıcak su gibi onlar ile yumurtaları döllemen gerekiyor
Zamanı geldiğini nasıl anlıxam
şu an şiş karnı belki haftaya doğurcak
Ben sıkarsam ölmezlermi
Sen sık ama dikkat et çok bastırıp hava kesesini patlatma bilemezsin ki yumurta olup olmadığını
Şimdi sıkıyimmi bi kaç gğn daha bekliyimmi
Bekleyin isterseniz hem daha çok bilgi sahibi olursunuz
Nolur nolmaz ayrı yere kıyayımmı sizce
Birşey olmaz
Şimdi bi iki gğn daha beklicem sonra karnını sıkcam eger gelirse yumurta devaö etcem gelmezse salcam geri balığı geldikten sonra hemen erkeği alıp spremini boşaltxam
Doğrumu
Evet doğru ama bunları başka küçük bir kapta yap iyice döllenmesi lazım yumurtaların
Taamm çay tabağında yaparım ya da meyve
Olabilir şu koy içine meyve tabağı daha iyi
Tamam çok teşekkürler 😍
Ben teşekkür ederim bol yavrular iyi hobiler
Teşekkğrlerr