Geçmiş olsun demek için aramalı mıyım? :)) ?

Çok samimi arkadaşımla aramızda birşeyler yaşıyoruz onun sebebi fe sürekli yan yana olmamız olduğunu düşünüyorum Hatta 2-3 haftadır flörtleşiyor gibiyiz biraz zaman geçti benimle birlikte olmak istediği söyledi ve ben bunu kabul etmediğim için de sinirleniyor benim için özel birşey olduğunu ve bunu özel biriyle paylaşmak isteğimi söylediğimde sinirleniyordu. Bende sevdiğim kadınla yapmak isterim tarzı konuşuyor ama biliyorum ve benden böyle bir şey istemesine ragmen çok buyuk tepki de vermedim ama olmayacağını da söyledim. Bu arada tam bi arkadaşım birisi onune gelen ile yatıp kalkmış bende bunun tam tersini düşünün. arkadaşım olduğunu bile bile yan yana olmak hoşuma gidiyordu hislerime engel olamıyordum. Kendimi ne kadar geri çeksem de aynı evin içinde mümkün değildi. Bana ısrarla birlikte olmak istediğini ve ben her seferinde birlikte olmak istemediğimi söylediğimde
Zdursinirlenip yanımdan ayrılıp başka odaya gidiyor. 1-2 sonra aramızda hiç birşey yok gibi gülüyor egleniyorduk. Ve ben buna asla guvenmediğimi sürekli söylüyorum eline başka bir fırsat geçsin direk değerlendirir serefsiz. Bu yakın zamanlarda çalışmak için deniz kenari bir yere gitti az çok ortamı tahmin edebiliyorsunuzdur. Günde en az bir kere de olsa konuşuyorduk ve çoğu kez de ben arıyordum sonra ben son arayışımda ulaşamadım ve içime bie his doğdu birseyler karıştırıyordu biliyordum ve duydum ki bi kız bulmuş onunla takılıyormuş. Asla umrumda değil tabi ama birazda olsa canım sıkılmadı değil aramadım daha sonra kendi yazdı hiç birşey olmamış gibi ben ters cevaplar veriyorum sonra sordum dün naptın neler karıştırıyordun tarzında inkar etmeye başladı yine birşey demedim bu olayın ustunden 1 hafta geçti hiç bir şekilde konuşmadım. Kendisi yakın arkadaşıma söylüyormuş arayıp sormuyor diye. ben allaha bıraktım ne hali varsa görsün

Asıl BOMBA olaya geliyorum. bugün bir öğrendim ki takıldığı kızdan bel soğukluğu bulaşmış ahhahahshahs şimdi ben bunu geçmiş olsun diye arayayım mı yoksa ne yapmalıyım?
Geçmiş olsun demek için aramalı mıyım? :)) ?