Çok samimi arkadaşımla aramızda birşeyler yaşıyoruz onun sebebi fe sürekli yan yana olmamız olduğunu düşünüyorum Hatta 2-3 haftadır flörtleşiyor gibiyiz biraz zaman geçti benimle birlikte olmak istediği söyledi ve ben bunu kabul etmediğim için de sinirleniyor benim için özel birşey olduğunu ve bunu özel biriyle paylaşmak isteğimi söylediğimde sinirleniyordu. Bende sevdiğim kadınla yapmak isterim tarzı konuşuyor ama biliyorum ve benden böyle bir şey istemesine ragmen çok buyuk tepki de vermedim ama olmayacağını da söyledim. Bu arada tam bi arkadaşım birisi onune gelen ile yatıp kalkmış bende bunun tam tersini düşünün. arkadaşım olduğunu bile bile yan yana olmak hoşuma gidiyordu hislerime engel olamıyordum. Kendimi ne kadar geri çeksem de aynı evin içinde mümkün değildi. Bana ısrarla birlikte olmak istediğini ve ben her seferinde birlikte olmak istemediğimi söylediğimde
Zdursinirlenip yanımdan ayrılıp başka odaya gidiyor. 1-2 sonra aramızda hiç birşey yok gibi gülüyor egleniyorduk. Ve ben buna asla guvenmediğimi sürekli söylüyorum eline başka bir fırsat geçsin direk değerlendirir serefsiz. Bu yakın zamanlarda çalışmak için deniz kenari bir yere gitti az çok ortamı tahmin edebiliyorsunuzdur. Günde en az bir kere de olsa konuşuyorduk ve çoğu kez de ben arıyordum sonra ben son arayışımda ulaşamadım ve içime bie his doğdu birseyler karıştırıyordu biliyordum ve duydum ki bi kız bulmuş onunla takılıyormuş. Asla umrumda değil tabi ama birazda olsa canım sıkılmadı değil aramadım daha sonra kendi yazdı hiç birşey olmamış gibi ben ters cevaplar veriyorum sonra sordum dün naptın neler karıştırıyordun tarzında inkar etmeye başladı yine birşey demedim bu olayın ustunden 1 hafta geçti hiç bir şekilde konuşmadım. Kendisi yakın arkadaşıma söylüyormuş arayıp sormuyor diye. ben allaha bıraktım ne hali varsa görsün
Asıl BOMBA olaya geliyorum. bugün bir öğrendim ki takıldığı kızdan bel soğukluğu bulaşmış ahhahahshahs şimdi ben bunu geçmiş olsun diye arayayım mı yoksa ne yapmalıyım?
Zdursinirlenip yanımdan ayrılıp başka odaya gidiyor. 1-2 sonra aramızda hiç birşey yok gibi gülüyor egleniyorduk. Ve ben buna asla guvenmediğimi sürekli söylüyorum eline başka bir fırsat geçsin direk değerlendirir serefsiz. Bu yakın zamanlarda çalışmak için deniz kenari bir yere gitti az çok ortamı tahmin edebiliyorsunuzdur. Günde en az bir kere de olsa konuşuyorduk ve çoğu kez de ben arıyordum sonra ben son arayışımda ulaşamadım ve içime bie his doğdu birseyler karıştırıyordu biliyordum ve duydum ki bi kız bulmuş onunla takılıyormuş. Asla umrumda değil tabi ama birazda olsa canım sıkılmadı değil aramadım daha sonra kendi yazdı hiç birşey olmamış gibi ben ters cevaplar veriyorum sonra sordum dün naptın neler karıştırıyordun tarzında inkar etmeye başladı yine birşey demedim bu olayın ustunden 1 hafta geçti hiç bir şekilde konuşmadım. Kendisi yakın arkadaşıma söylüyormuş arayıp sormuyor diye. ben allaha bıraktım ne hali varsa görsün
Asıl BOMBA olaya geliyorum. bugün bir öğrendim ki takıldığı kızdan bel soğukluğu bulaşmış ahhahahshahs şimdi ben bunu geçmiş olsun diye arayayım mı yoksa ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Önce yüz verme, sonra kıskan, güzelmiş :))) Artık nasıl kıskandıysan nazarın değmiş hasta olmuş oğlan. Geçmiş olsun.
Ne geçmiş olsunu ya haketti onun sonu bu olurdu anca aids olmadığına şükretsin
Adamın sana ne zararı dokunmuş ben onu anlamadım. Hem cinsel isteğine karşılık vermemişsin hevesini kurağında bırakmışsın sana değer vermiş karşılık alamamış. Eğer adama olur deseymişsin hasta olmayacakmış.
Bide üstüne hasta olmuş.
Ben olsam seninle konuşmazdım bidaha
Hevesini alıp her türlü bırakıp gidecekti pek de değişen bir şey olmayacaktı onun için hasta olması da benim ona vermemem değil önüne gelenle yatmasından kaynaklı benle ilişkiye girdikten sonra başka kızla gitmeyeceğini mi düşünüyorsun.
Tabi o da senin düşüncen
E çok yakın arkadaşınmış samimisiniz fazlaca aynı evde durmuşsunuz birlikte mi yaşıyorsunuz bilmiyorum artık sürekli yan yanasınız üstüne üstlük bide 3 haftadır flörtleşiyorsunuz daha ne sen güvenmiyor musun bu insana?
Hevesini alıp bırakıp gidecek olarak bakıyorsan o zaman sende güven problemi var ya da sana bu kadar yakın olmasına rağmen hala güvenmiyorsan demekki güvenilir bir tip değil yani sadece arkadaş olarak kalmak istediği söyleseydin kimseyle yatmak zorunda değilsin tabiki ama ben sebgili olurdunuz diye düşünüyorum
Asla güvenilir bir tip değil ama belki bir ihtimal düzelir zaten sürekli yan yana olduğumuz içinde en fazla ne yapabilir ki düşüncesi vardı ama şimdi zaten yanımda değil ayrıca hislerim de çok fazla yogunlasmadan böyle birşey olması da iyi oldu
Bence aramalısın asadasdashahs güzel bir zamanlama olmuş olur.
Değil mi bence de göt olsun istiyorum
Hemde nasıl (: ahahahah
Aklıma bu geldi nedense 😅
Hahahha iyiymiş bak bu şarkı
Bence hayatından komple çıkar bu tarz dengesizlerle yan yana olmak bile gereksiz
Kesinlikle doğru söylüyorsun tahammülüm yok artık evde bir kaç eşyası var dönünce onları bile gelip almasını istemiyorum
Mantıklı def et bence zarardan başka bişey getirmez sana dengesiz belli ki
Peki eve gelip eşyalarını almak isteğinde ne yapmalıyım
Az eşyası varsa topla poşete koy kapıdan ver ya da kargola
Aynen mantıklı
Kolay gelsin
Ara ara. Tabanca tozmu kaptı de 😄
Adamsın yaa dur hemen arayayım
Tam arayacaktım arkadaşım engel oldu saçmalama poponu mü kaldıracan hala beni düşünüyor demesin dedi aramayıp umursamamalıymışım. Zaten umursamıyorum ama dalga geçmek iyi olurdu offff
Umursama değil ki dalga geçme 😄
Arayıp trip yapar tarzı konuşurssab önemsiyor diyebilir ama dalganı geç 🙄😄😄