Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden harcasın? 2 senelik güzel bir ilişkim var çok hesap geldiğinde masa altından para uzattım. Kış mevsiminde bankta simit yediğimizi biliyorum. Otobüs paramız yoktu bisikletle gelmiştik mesela buluşacağımız yere. Şimdi şükür halimiz vaktimiz düzeldi. İnsan sevdiğinin yanında olunca heryer ona cennet olur. Gurur yapar söylemez belki maddi sıkıntıları vardır. Sen her insanın her derdini söylediğini mi zannediyorsun? Sana her şey yolunda imajı verir ama çok yükü vardır. Ayrıca senin yediğinin içtiğinin, parasını niye versin
. Cebinde kendi karnını doyuracak paran yoksa mekana gitmezsin bu kadar aciz olma. Karşıda ki insanı da, cüzdan olarak görme çok ucuz ve basit hareketler bunlar.101 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazen erkekler para harcayinca daha fazlasını ister diye çekiniyor ya da alt tarafı sevgiliniz niye harciyim düşüncesi yasiyor
10 Yorumla
+1 yılUlan biz sizin para kumbaranız mıyız?
Ya o erkeğin durumu yoksa
yiyecek ekmeği yokken sana mı para harcasın fakat
evliysen nişanlıysan harcarsın varanı yoğunuda
bu devirde erkek harcamaz parasını artık zaten nafakalar onlar bunlar haklar kadınlar istediği gibi erkekleri sömürebiliyor
artık erkekler kadınlarla sevgili olmaya bile korkar duruma geldi la
neden harcasın20 Yorumla
Ben sevgilimin samimiyetine inanıyorsam ve çalışmadığını biliyorsam elimden geldiğince yardım ederdim ki ettim de lafı bile olmaz çünkü o dakikadan sonra iki kişi oluyorsun hayat müşterek öyle de olmalı
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılneden özellikle sevgilisine para harcamayan erkek deniyo sanki erkek harcamak zorunda gibi bi algı var ki ben söyliyim çiftlerden penisi olanı atm olarak gördüğünüz için ben nasıl sevgilime para harcamak zorunda değilsem o da bana para harcamak zorunda değil istersem incelik gösterip hesabı ödeyebilirim isterse aynı şekilde o da ödeyebilir fakat bunun sürekli şu cinsiyet öder diye bir kuralı olamaz sugar daddy ilişkisi yaşamıyoruz alt tarafı sevdiğim bi insan bi gün ben öderim bi gün o öder bunların lafı olmaz
420 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi düşünenlerin sayısı Türkiye'de çok az.😅
- +1 yıl
türkiyede cahil ve ataerkil kafada insanlar olduğu için dediğimin aksini düşünenler fazla, çünkü geri kalmış ezik bi toplumuz. şükür ki sevgilim ve çevremdeki insanlar da benin gibi eşitlikçi insanlar. erkek şöyle yapar kadın böyle olur gibi kurallar koymadan yaşıyoruz, önemli olan insan olmak. cinsiyet ayrımı yapanlar da çöplüğünde boğulsun inşallah.
- +1 yıl
sevdiğine sugar daddy muamelesi yapan kadınlar, eziksiniz.
- +1 yıl
Helal olsun size.☺️🥳
- +1 yıl
🥳🥳🥳🥳
- +1 yıl
Ağzına sağlık 😊 sugar daddy ilişkisini araştırsalar anlarlar biraz. tabiki para harcanır ama penisi olanı ATM olarak görmek ile, vajinası olanı seks objesi görmek aynı şeyler. Hafifletilmiş eskortluktan farkı yok. Ama hayranım senin gibi düşünen kızlara para olmadığından değil ama benim asli görevim gibi görülmesi gıcığıma gidiyor. Yeri gelir centilmenlik yapılır para harcanır ama karşımdaki bana zorundaymışım gibi davranınca soğuyorum.
- +1 yıl
tabikide soğursun ya erkek olsam ben de soğurdum öyle biriyle karşılaşırsanız uzaklaşın derhal sugar daddy değilim sevgilinim de çek git buna hakları yok ah keşke herkese beynimden verebilsem diye düşünüyorum bazen daha mutlu yaşarlar eminim
- +1 yıl
bu kafada kadınlar erkeği üstün görür, bu kafada erkekler de kadını aşağıda görür. yok öyle bi şey. herkes kendi parasını kazanacak istersem harcarım istersem o da bana harcar fakat bu bi görev değil. o tarz kadınlardan nefret ediyorum çünkü güçsüz, ezik insanlar.
- +1 yıl
Çok haklısın bana da ezik geliyorlar zaten direk iğreniyorum içimden gelir her şeyi harcarım ama beni zorlayamaz baskı kuramaz erkeksin sen diye. Bu tip ilişkilerde aralarındaki temel konu birliktelik, aşk ve tutku değil konu para ve ödül (seks). Yani erkek (para) ve kadın (ödül-seks). Genel mekanizma bu şekilde ilişkilerinde. Erkeğin motivasyonu seks, kızınki para. Sizin gibileri gördükçe umudum tekrar geliyor. Yoksa içler acısı bir gözle bakıyordum 1999-2000 sonrasına..
- +1 yıl
ya çok teşekkür ederim. 💚💚herkes için konuşmıyım ben de bir kadınım sonuçta fakat çoğu kadının motivasyonunun para olma sebebi, zevklerini bilmiyorlar ve karşısındaki erkek de ona zevk vermeyi bilmiyo, kadın bedeni hakkında bilgileri ikisinin de sıfır bu yüzden kadın zevk almadığı için bundan mutlu olmuyo seksi sadece erkek için olan bişey sanıyolar (yazık size). ve tek motivasyonu para oluyo böylece, zevki tadamadan göçüp gidicekler bu dünyadan acıyorum onlara, para hırsı kadınlar için bu yüzden bu kadar çok önemli, çünkü mutlu yaşamayı bilmiyorlar ve tek mutlulukları daha çok para, o erkekler de paranın dışında mutlu etmeyi bilmiyorlar, bu yüzden bu şekilde evrimleşiyo ilişkileri, acıyorum sizlere..
- +1 yıl
Rica ederimm 🖤 benim hiçbir ilişkimde para konusu olmadı odak noktamız güzel geçirdiğimiz zaman, birbirini çok güzel anlamak, fedakarlıklar olduğu için.. örneğin bir yere gidelim desem Antalya mesela şu an planlarız kimde ne kadar varsa ortaya koyup gidilir çünkü biliyoruz ki orada yaşanacak güzellikleri düşününce o paranın önemi yok ve eminim gerçek zevk bu. Her şey samimi.. tabi maalesef bunlar eskide kaldı şu anda yorumlardan da gördüğün üzere sizin gibi kızların nesli tükeniyor ve biz ayrılalı da çok oldu ümidim de yok
- +1 yıl
umarım karşına senin gibi düşünen biri çıkar🌈🌈 ne çevredeki kadınların ne de erkeklerin nası düşündüğü benden farklı mı düşündüğü zerre kadar umrumda değil valla şükür ki benim gibi düşünen bi sevdiğim var.🥳🥳 ben sadece kadınların kendini bu kadar aşağılamasına kızıyorum yoksa banane bi kere gelmişim hayata sizi mi düşüncem kendi ilişkime bakarım kim kendi ezikliyosa eziklesin
- +1 yıl
Haklısın erkek arkadaşın bu konuda şanslıymış güzel bir karaktere denk geldiği için ve kullandığım kelimeleri anlıyorsun motivasyona sahip olmak vesaire.. seçtiğin kelimelerden de belli kültür sahibi olduğun.. imla kurallarına uyman vesaire.. insan belli ediyor kalitesini.. o para diyenlerin hiçbiri bu saydığım temel vasıflara bile sahip değiller.
- +1 yıl
çok haklısın ve iltifatların için çok teşekkür ederim kendimi geliştirmek benim için çok önemli ve bunun bi sınırı yok. umarım hayat sana güzellikler getirir🥺🥺
- +1 yıl
Güzel muhabbet dönmüş 😅
- +1 yıl
cidden ahahakdkspmdpsmxpslxl
- +1 yıl
İnşallah ikiniz de hep mutlu ve huzurlu olursunuz.
- +1 yıl
umarım sen de kullanıcı adın gibi bi hayatın olmaz😳😳😳😳
- +1 yıl
İnşallah 😊
- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce sevgilinin durum yok olabilir. Sen var dersin ama borcu vardır sana söylemediği sıkıntılarıda vardır.2. Fazla erkekleri kizlar kadar düşünceli sanmayin aklına bile gelmez çoğunun hediye almak 3. seni aslında önemsemiyordur vakit geçirmeli kiz gibi görüyordur ondan ilişkiyi fazla kale almiyordur. Genel sebepler bunlar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen harcatmiyorum hiç de harcatmam bana birşey alacağına gitsin eve giderken pasta alsın tatlı alsın ailecek yesinler. Beni sadece sevsin ben kendime para harcıyorum zaten.
83 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@gezer16 Tebriklik bir durum değil bence bu ama işte cevremde bile öyle kötü örnekler görüyorum ki sevgilisine zorla macbook aldırmaya çalışandan, beraber gidecekleri tatilde business dışında binmek istemeyip cebinden kuruş vermek istemeyene kadar. Üzülüyorum açıkçası onlar adına
Para & Ekonomi konusunda 4,5b cevap paylaştı. Neden para harcasın karşılıklı hediyeleşme olur onun harici neden sana para harcasın kendi ihtiyaçlarını kendi karşıla
40 YorumlaBenim sevgilim zengin yani bildiğiniz gibi değil baya zengin hatta ama bana 3 kuruş bile harcamıyor hatta harcattırıyor, hep ben veriyorum parayı gittiğimiz yerde de, sevgililer günü ve kadınlar gününde de hiç bi şey almadı bana, ayrılmayı düşünüyorum, evet her şey para değil ama yine de beni önemsemediğini ve düşünmediğini hiss ediyorum artık.
21 Yorumla
+1 yılDemekki önemsemiyor ve değer vermiyor olmali ki birşeyler almıyor
90 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖrf ve adetlerimiz gereği hesabı erkek öder yemek olur sinema olur senin elini cüzdanına sokturmayacak ayrıl hemen
54 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Deliyimbendeliyim @met96 örf adetlere göre bütün ev işlerini yapıp, çocuğa bakıp, kocanın ayaklarını yıkayıp, gerdekten sonra kanlı bezi balkona da asıp, her istediğinde çeneni kapatıp yaparsın artık. Ha bir de okumak çalışmak filan da yok otur dizinin üstüne evde.
+1 yılCimrinin önde gideni. En nefret ettiğim kişilik. Hayir tüm parasını sana harcamayalım tabikide ama yeri geldiğinde de parasını öyle sakinmayacak.
42 Yorumla- +1 yıl
Yediriyorum sen rahat ol
Sevgilisine para harcamayan bir kız için ne düşünüyorsam onu düşünüyorum. harcamak zorunda değil.
10 Yorumla
+1 yılBende olsam para harcamam, parayı sadece tek başıma harcarım
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kimileri var görgüsüz gibi para koparmaya çalışıyor ondan olabilir :d
10 YorumlaYoktur belki olsa niye deger verdigini hissettirmek istemesin
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılPintidir parası yoktur değer vermiyordur birçok sebebi olabilir ya da senden bekliyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoksa yaratacak miyiz?
Ayrıca kadın ekrek eşitliği neden maddi veya başka konularda dahil, erkeğe yükleniyor.
Toplumumuzdaki bu tür çifte standart kadın zihniyetinden nefret ediyorum😡00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç mi harcamayan çok mu harcamayan , farklı şeyler bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTroll sorulara ciddi ciddi cevap veren çok kişi var KS’de, neden böyle?
10 Yorumla
+1 yılBence sevgiliye para harcamak mantıksız. Ha hediye olur, ama her istediği de olmaz ki şimdi... Belki cebinde para yok çocuğun, mahcup olacak?
30 Yorumla
+1 yılBenim erkek arkadaşım da böyleydi maalesef çok cimri oluyorlar
40 Yorumla
+1 yılBir şeyma subaşı gibi beklentin varsa o iş yaş biz ekmeğimizi bölüşenlerden olduk çok ta güzel kazıklar yedik.
10 Yorumla
+1 yılParası olmayabilir. turkiye sartlarinda biri oyle kolay para kazanamiyor ki rahatca harcayabilsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılParası var
- +1 yıl
Harcayabilecegi bir parasi var ve harcamiyorsa ya cimri biridir ya da birikim yapmaya çalışıyordur
Para & Ekonomi konusunda 3,1b cevap paylaştı. niye harcamasın canım, parası cok kıymetli herhalde
00 Yorumla
+1 yılSeni yatırımlık mal olarak görmediği içindir ya da gerçekten bencildir.
20 YorumlaPintinin teki cebinde akrep var öyleleri sevgide de cimri olurlar uzak dur 😀
34 Yorumla- +1 yıl
seray o bacaklar nasıl bir bacak öyle yaaa maşşallah
- +1 yıl
sosyal medya özgüveni diyelim reelde böyle bişi diyemem tabiki
Isinize gelince esitlik...
30 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 385 cevap paylaştı. has cimri olabilir
ya da önemsemiyordur30 YorumlaBelki gücü veya alacak durumu yok?
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılPara aramizda bi konu olsun istemem acikcasi
20 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sevgili olduğu içindir. Paragili olsaydı harcardı.
10 Yorumla
+1 yılzorunda değl
70 Yorumla
+1 yılEkonomi batmış ne parası ya
00 Yorumla
+1 yılIyyy öyle bi sevgilim olamaz
10 YorumlaBen direkt siliyorum.
11 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok cimri sevgili sıkıntı olur sanırım 😂
20 YorumlaSahi niye harcamıyorlar ben olsam harcarim
10 YorumlaHarcamak derken. Mesela
00 Yorumla
+1 yılNeden harcasınlar?
62 Yorumla- +1 yıl
Onlar sugar daddy bekliyor, kendileri sugar baby çünkü. Bu zihinler erkeği ATM olarak gördükçe boş yere ağlamasınlar seks objesi olarak görüldüklerinde çünkü aralarındaki temel konu birliktelik, aşk ve tutku değil konu para ve ödül (seks). Unutmamaları gereken bir şey var paralarını yedikleri insanlara borçlu kalıyorlar mutlaka bir şeylerin karşılığını bekler. Çünkü zaten o kızlar obje görülüyor.
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum. Ve soruyu soran arkadaş gibi birçok kadın var ve sorsan hepsi feministtir. Bir ilişki iki kişinin yönlendirmesi ile ilerler eskidendi o erkek parasını döksün kadın ona kendini sunsun devri. Kimse kendini bu konuma düşürmeli, erkek arkadaşın yemek mi söyledi sen de kahveleri öde ya da birlikte hesabı ödeyin. Ben çok karşıyım erkek hesap ödemeli normuna hepimizin bir miktar geliri var harçlık ya da maaş insanlar kendi sorumlulukları almayı öğrenmeli.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHarcamak zorunda değil.
30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılPara harcanan kadın basit kadındır
00 Yorumla
+1 yılParasi yoktur belkide hemen kotu dusunme
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 656 cevap paylaştı. İddaa oynamak daha cazip gelir cünkü 😂
00 Yorumla
+1 yılPintidir.
50 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılO erkek değil bence
53 Yorumla- +1 yıl
+1 yılFukaradır yoksa harcar
10 YorumlaYa parası yoktur ya da cimridir
10 YorumlaBelki durumz yoktur
00 Yorumla
+1 yılCimrilerden nefret ediyorum
34 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBirlikteliğin garantisi olmadığı için.
00 Yorumlabaska sevgilisine harcar
20 YorumlaKendi kararı
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılCimridir.
10 Yorumla
+1 yılO kişide gelecek göremez se harcamaz
00 Yorumla
+1 yılCebinde yengeç vardır
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen harcarım ama istediklerimi yapıyorsa tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcimri
20 YorumlaSevmiyordur net
11 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılharcamam yerim
00 Yorumla
+1 yılFakir köpek
00 YorumlaSamimiyetsizdir
10 YorumlaCimridir
20 YorumlaCimri görgüsüzdür
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı