Hoşlandığım çocuğun arkadaşı rüyada bana tecavüz ediyordu berbat bir rüyaydı o çocuk hoşlandığım kişinin telefonunu çalıp bana mesaj atıyordu oda boş gel diye ben de gidiyordum onu görünce olayı anlıyordum beni zorla itip beni soyuyordu onu durduramıyordum bana tecavüz etti sonra hoşlandığım kişi o çocuğu dövüp polise şikayet etti bana nasılsın yaşadıkların çok ağırdı iyi misin her şey geçti merak etme dedi bir şey diyemedim donup kaldım.
Arkadaşlar hala bu rüyanın etkisindeyim kendime gelemedim rüyada resmen acı çektim gerçekten de tecavüze uğramış gibi oldum uyandıktan sonra hüngür hüngür ağladım hayatımın en berbat rüyasıydı. Normal hayatta o rüyamda bana tecavüz eden arkadaşı tanıyorum onunla ilgili hiçbir sorunum yok hatta onu severim bile ama neden böyle bir rüya gördüm anlamıyorum. Rüyadan anlayan biri varsa bana fikir verebilir mi?
Arkadaşlar hala bu rüyanın etkisindeyim kendime gelemedim rüyada resmen acı çektim gerçekten de tecavüze uğramış gibi oldum uyandıktan sonra hüngür hüngür ağladım hayatımın en berbat rüyasıydı. Normal hayatta o rüyamda bana tecavüz eden arkadaşı tanıyorum onunla ilgili hiçbir sorunum yok hatta onu severim bile ama neden böyle bir rüya gördüm anlamıyorum. Rüyadan anlayan biri varsa bana fikir verebilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer