Öyle bulamazsın, yoksa benim gibi kısa erkekler size yapışır. Çünkü seviyoruz uzun kız anladın mı? Ayrıca uzun erkekler minyon seviyor bu sebeple açık göz olman lazım yoksa 197 bulamazsin. Maksimum 180
Nesi komik uzunsun işte. Ama sen muhtemelen 163 değil 161sin. Kadınlar çok boy sallar. 175 im diyen kızin kafası burnuma geliyor 😂 çok kısa olmasına rağmen 175 im diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya şimdi 97 olup ince olmaıs var bide 77 olup yapılı olmaıs var. Önemli olan aslında orantılı durması
177 yapılı 197 yapılı, m
Yapılı?
Benim boyum 1.68 ikiside yanımda uzun durur ama 97 sanırım. Bu arada hiç hayatımda o kadar uzun biriyle flört bile etmedim
Kac boyundakilerle flört ettin?
1 sevgilim oldu boyu 1.75 ti. 1 tane flörtüm vardı onunla buluşamadan bitti ama boyu 1.72ydi.
Yani seçim şansım pek olmadı
Ah be, 1.55 kızlar hep 1.90 herifleri kapıyor, bende çevremde hep öyle görüyorum. Bize kalıyorsunuz yani ne yazık ki.
Hahahah şu an kimseye kaldığımız yok henüz önümüze bakcaz
Üzülme 190 bulursun. Bazı uzunlar 1.55 sevse de uzun seven de var. 1.50 ler gibi açık göz ol kaptırma
Aa onlar açsın gözünü beni kapsın napim😅
Öyle bulamazsın, yoksa benim gibi kısa erkekler size yapışır. Çünkü seviyoruz uzun kız anladın mı? Ayrıca uzun erkekler minyon seviyor bu sebeple açık göz olman lazım yoksa 197 bulamazsin. Maksimum 180
Haklısın knk da işte bulsam yürüyeceğim ama pandemi işleri bozdu
Hayırlısı umarım bulursun. Ama kısa erkekleri de üzme kibarca reddet
Yok canım konuşması diksiyonu falan hoşuma giderse niye reddedeyim. Bu gibi şeyler benim için boydan falan kat kat önemli. Düşünceler önemli
197 çok abartılı olduğu için 177 derdim
1.77.
Boyun kaç?
Benimde1.77
Vay be
🧿
Memnun musun boyundan,?
Çok uzun
Uzun erkek bulabiliyor musun o boyla? Uzun erkekler minyon seviyor efssnesi doğru mu?
Karakterine bakabilirsin mesela 🙄
Boy onemsiz mi?
Karakterinden daha önemli değil
İlla uzun olması gerekmez yani
177 iyi mı? Erkek için mesela?
Evet iyi
Ahahaha 163
Nesi komik uzunsun işte. Ama sen muhtemelen 163 değil 161sin. Kadınlar çok boy sallar. 175 im diyen kızin kafası burnuma geliyor 😂 çok kısa olmasına rağmen 175 im diyor
Sallasam 163 mü sallarim sence
Yani genelde öyle. Eski sevgilim 1.60 ım diyordu , rastgeldi bir gün eczanede boy ölçtük. Kız 1.55 çıktı ben yine 177 çıktım 😂
Tabi sende oylesindir diye dedim boy sallamayan da vardir
161
161