Güncellemeler
+1 yıl
Mesela bi yere gitsem nereye gidiyosun diye sormuyo gittiğim zaman aramıyo hiç. Bizim evdeyken akşam dışarı çıkıyorum bazen görüyo ama bakkala markete falan ama o sormuyo işte böyle şeyler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ne guzel iste bu sana sonuna kadar güvendiğini gösterir. Ha mesela bir kuzeninle falan foto göster nasil diye (tabiki erkek) bakalim ne tepki verecek.
güveniyor ki yola çıkmış, neden kıskansın, güven zedelicek şeyler yapma.
Güvendiğinden mi böyle yani bu normal mi belki ben kısıtlanmaya alıştığım için garip geliyor da olabilir bana
aile, toplum ve din kısıtlamaları yüzünden dizginlenerek büyütülmüşsün diye düşünüyorum, şu an böyle bir ortamda bence tamamen ters anlıyorsun kankam, sana garip geliyor, ama bence gayet olağan hayatın akışına uygun bi davranış...
Tabi alışmışsın kısıtlanmaya o yüzden tuhaf geliyor, nişanlın sana güveniyor
Doğru valla heralde ondan ya belki normal insandır ahahhzh
Kıskanmayan erkek dinde, denyustur. O erkekle yola gidilmez.
Fazla genişlikten kastın nedir? Seni özgür bırakması normal olağan bir şey.
Evet. Öyleymiş şimdi anladım ben kısıtlanmaya alıştığım için bana olağan dışı bir durum gibi geliyormuş bana :d
Rutine bağlamaktandır o ilişki rutine bağlayınca bı sure sonra merak etme soruları olmuyor senden emin aileni tanıyor zaten gideceğin yer en fazla nere olabilir ki 😅 diyodur icjnden
Bi yandan iyi bi yandan can sıkıcı. Ama anormal değil böyle insanlarda var. De açıkça buraya yazdıklarını sor onada
Dedim ne yapayım kısıtlayayım mı ne yaparsan yap karışmam sana güveniyorum falan klişe klişe konuşuyor işte
Ne yaparsan yap demekte gevşeklikmiş kusura bakma
Hissediyorum işte var bişeyler
Dekolteli giyinsen erkek ile göz göze gelsen onlar ile konuşsan da mk
Öyle giyinemem zaten ailem izin vermez en fazla tişört giyebilirim ama erkeklerle normal konuşmama birşey demiyor anormal bir konuşma da yapmadım hiç
O zaman seni önemsemiyor ya da sevmiyor canım böyle bir erkek ile evlilik te olmaz seks hayatında kötü olur
Anaçlık mı yaptın acaba? Anaçlık yapmamana rağmen böyle yapıyorsa ayrıl.
p ne demek
@UeisenbergP anlamadım?
anaç ne demek
Annesi gibi mi davrandın diye sordu heralde galiba öyle bişeyler olmuş olabilir :d
@UeisenbergP Yavrusuymuş gibi davranmak. Yani annesiymiş gibi. Böyle her şeyiyle ilgilenmek. poponu toplamak gibi
Poponu ne ya g*tünü toplamak gibi KS değiştirdi.
He anladım sağol
Daha belanı mi istiyon kiskanclik bir hastalkk
Doğrudur olabilir ben alıştığımdsn garip geldi heralde bana ya
Evet ama arada arayıp konuşması lazim
Aldatsan umrunda olmaz
Ileride başka şeyler de olur ayrıl ondan
Terziye git daralt biraz
Ne olsun istiyorsun?
İlgi istiyorum böyle sevildiğimi merak edildiğimi hissetmek istiyorum ama varla yok arası gibi bişey
Sevmiyodur
Hicbirsey yapamazsın böyle kabul etmen lazım
Yüzüne bi çüş de
Dedim valla
İyi etmişsin. Mezhebi geniş adamdan bişey olmaz
3. Erkek teklif rt
Çok ilginç