Kendinizden yaşça büyük biri ile sevip evlenir misiniz hani kızın yaşı küçük ama erkeğin yaşı büyük olucak öyle düşünün
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şöyle bir denklem kuralım
19/35—— 10 sene sonra 29/45—— hadi 10 daha 39/55 burada duralım, siz kendinizi daha yeni keşfediyorsunuz, beyefendide romatizmalar başladı, dışarı akşam yemeklerini ev yemeklerine tercih edildi, tatiller büyük külfet olmaya başladı
Hadi 10 sene daha koyalım 49/65 siz orta yaş güzelliklerini yaşamaya başlarken genç taze dul olarak ortada kaldınız
Sakın linç etmeyin ben olacakları yazdım sadece bir kısmı bunlar
19 yaşınızda evlendiniz hemen çocuk yapmayacaksınız hadi beş sene beyefendi oldumu sana 40, beyefendi 60 çocuk 20 ergen ne laf dinler ne söz dinler başına buyruk hayat tercih eder çalışmaz okumaz hayta sokak serserisi!!!
Bütün bunları siz yaşarken size destek olması gereken büyükler destek yerine şunu söyleyecekler “Biz sana evlenme demiştik”
Bunlar benim fikirlerim takmayın kafanıza, hani bazıları yazmış ya evlen gitsin kime ne!!! Kendileri acaba evlenirmi bu yaş farkı olunca? Sanmam44 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Arada kuşak farkı bile var. Asla evlenilmez!
Senin için evlilik bana-evlat ilişkisi gibi bir şeyse gider evlenirsin ama evlilik dediğin şey beraber aynı dili konuşup gülüp eğlenebildiğin yeri gelip birbirinize soytarılık yaparak içten gelerek gülebildiğin bir ilişkidir.
Neyse ne desem yine bildiğine gidecek bir varlıklar olduğunuz için siz kızlar sen git evlen. Yaş farkı ile çok mutlular diyen insanlar mı ben mı haklıyım görmüş olursun. :)
Yaşını başını almış erkek milleti kendisinden çok çok küçük kızı cinsel olarak çıtır gözüyle düşürmeye çalışıp adını aşk koyup evlenmek istemesinin bir parçası ol sende.51 Yorumla- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Evlenilir neden olmasın.. Çevremde var böyle kişiler, mesela iş arkadaşım var. Babası annesinden 18 yaş falan büyük. Yine de arkadaşımın anlattığı kadarıyla gayet mutlularmış. Olmaz diyen insanların anlamadıkları nokta şu. Evlilik iki kişi arasında yapılıyor, insan evlenirken çevrem ne der, nasıl tepki gösterir diye düşünmemeli; düşünmek zorunda bırakılmamalı. Belki hayatı boyunca aradığı her şeyi o kişide buldu ve gerçekten mutlu hissedecek. Sırf arada yaş farkı var diye mutluluktan vazgeçilir mi? İki kişi kendi aralarında yaş farkını tolore edebiliyorsa kimseye bir laf söylemek düşmez.
2015 Yorumla- +1 yıl
buna dislike atan kişinin kişiliğini merak ediyorum söylemek istediğim herşeyi söylemişsin ve çok doğru hatasız görüş açık ve herkesi mutlu edecek bir görüş ama yinede insanlar nasıl oluyorda buna karşı olabilir acaba o kişi birisi ile sevgili olurken annesimi ayarlıyor kızları kaçıncı yüzyılda kaldı acaba ben sinirlendim gereksiz derece de ya
- +1 yıl
@Senatoryumss Mantığı ile hareket etmeyen insanları anlamaya çalışmayı bırakalı çok uzun zaman oldu kardeşim. Zaten benim için insanların görüşüme dislike atması pek bir şey ifade etmiyor. İnsanların düşünceleri kendilerini bağlar, beni bağlamaz. Herkes kendisini bir şekilde ifade ediyor işte..
- +1 yıl
18 yaş nedir bu nasıl mantık? Normal değil bu kesinlikle
- +1 yıl
Erkeklerin kendilerinden 4-50 yaş küçük birini alması normal değildir
- +1 yıl
40 50 yaşında birinin 18 yaşında birini sevmesi normal olamaz bizim bahsettiğimiz 16 20 yaş fark ve benim annem 18 yaşında severek evlendi babam 32 yaşında idi ve hiçbirzaman sorun yaşadıklarını görmedim şimdi senin görüşüne göre bunlar evlenemez bende onların yasak işişkisinden olmuş birimi oluyorum yaş herzaman belirgin bir sonuç değil ben 20 yaşındayım ama 11 yaşında benden daha kültürlü çocuklar tanıdım ben bunlar benden küçük velet diye bunlara öyle davranırsam bu onlar için toplumumuzun yobaz tarafına atmak olur yaşa fazla takılmak herzaman iyi değil bazı ülkede artık yaş ile değil lise mezunu olmayan kimse yol veremez üniversite mezunu olmayan kimse reşit sayılamaz gibi yasalara sahip yani senin görüşün çok dar açıdan bakıyor maalesef
- +1 yıl
oy veremez biraz haşin bir duygu ile yazdığım için hatalı çok kelime var sorry
- +1 yıl
Mesela bir erkek 30 yaşındaysa 27 altı yaşındaki kadın istemeye hakı yok. Yaş farkı önemlidir 16 yaş küçük biriyle birlikte olan erkekler ne olduğu bellidir
- +1 yıl
Kanım dondu 18 yaşında annen baban 32 yaşında mı evlendi yuhhhhh
- +1 yıl
BANA BİRDAHA YAZMAYIN BÖYLE İĞRENÇ BİR ŞEYİ NORMAL GÖRENLERLE TARTIŞAMAM
- +1 yıl
bunu diyen sensin ve senin gibiler sen birşeyler değiştirmez isen asla değişmez birşeyler kendini fazla geleneksel dindar yobaz şeylere bağlama burda iğrenç dediğin şey annem ile babamın ilişkisi senin gibiler yüzünden çok şey çektiler buna rağmen başarılı oldular utan kendi düşüncenden asıl sen uzatıyorsun hiçbirşey bilmeden sadece olmaz diyerek
Evlenip mutku olanlar var, mesele benim amcam hanımından 10 yaş büyüktü gayette mutlulardı, oğlumun sınıf arkadaşının babası annesinden 13 yaş büyük çok da seviyorlar bir birilerini, bunlar nasip işi ya, yaşa takılmamak lazım, huzur yaşta değil ki, anlaşa biliyorlarsa, kafalar uyuşuyorsa neden olmasın
63 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
110
Cevap
100Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılMısırlı milyarder ise neden olmasın.
63 Yorumla- +1 yıl
Ah mısırlı ah bronz kekim
Kız gelir 35yaşına gençliği hala duruyordur birde üzerine olgunluk kazanmıştır yaşınıda göstermiyorsa en enerji dolu yıllarının merkezindedir. Adam gelmiştir 51 yaşına artık yaşını fazlasıyla gösteriyordur üstüne birde kelik varsa yanında babası gibi durur. Adamın işi bittiği için kadını kısıtlamaya tartışmaya fikir ayrılıklarının gündeme geldiği bi evre ile yüzleşir. Ozaman anlarlar doğru mu değil mi🤷♀️
23 Yorumla
+1 yılHayır çok büyük bir fark bana göre 16 yaş.. İlk etapta problem olmayabilir ama ilerleyen zamanlarda büyük sorunlar oluşur.. En fazla 6 7 yaş büyük olması taraftarıyım.. Keyifli günler..
20 YorumlaÇok fazla yanlış yaparsın sen 34 yaşında da olacaksın o 50 yaşında dede olacak ve bazı şeyleri artık yaşayamaz hale geleceksiniz gezmek olur cinsellik olur İnan pişman olursun hele bir de çocuk olursa görebiliyorum ben şimdiden geleceğinizi. Bence silkelen ve bitir o işi..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yani bende olayı şöyle çevireyim ben 30 yaşımdayım hani kusura bakma 10 yaş küçük biriyle dahi bişe yaşamam en fazla 5 yaşı geçmemeli yoksa arada bildiğin kuşak farkı var ilerisi için çok sıkıntı ben ilerde bu kadar yaş farkıyla ne cinsel anlamda yetebilirim nede ruhsal anlamda artık bi yerden sonra saç sakal beyazlıcak sinirler çabuk atcak vs hatunsa taş gibi gözü dışarda kalır gerek yok böyle bi ilişkiye
10 Yorumla
+1 yılYaş; Kağıt üzerindeki rakamsal bir değerdir. İnsanlar karşılıklı birbirlerinin duygu ve düşüncelerini anlarlarsa yaşın ne önemi var ki? Önemli olan sevmek, ilgi göstermek, saygı duymak ve güvenmektir.
53 Yorumla- +1 yıl
Herkesle değil onunla evleneceksin.
Hayır tabiki. Zaten beni biri istemişti annem vermemişti 10 yaş büyük benden diye. Bende istemem, ailemde istemez.
32 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılYani daha önce kendimden 14 yaş büyük biriyle evlenmiştim fakat ne olursa olsun kafa yapıları uyuşmuyor bunu iyi biliyorum
32 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
16 yaş çok, aşka saygı duyarım herkesin de kendi yaşamı ama babası yaşında oluyor nerdeyse. Hele kızın yaşı 20 altında ise adamla ilgili daha farklı da düşünebilirim
11 Yorumla16 biraz fazla 10 iyi ama bende hoşlanıyorum şu an 40 civarı farkında değil tabi ama yani düşünmem bile yanlış
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılErkek 16 yaşındayken, kız yeni doğuyor. Bence anormal bir şey bu. Fark çok fazla
31 Yorumla Neden olmasın bak, yaşı 40 olup aklı 18 olanda var yaşı 70 olup 40 yaşında gibi dinç ve enerjik olanda yaş sadece sayıdan ibaret
21 YorumlaYa bu mecburi mi sanki. Düşün 0 18 yaşında sen daha 2 yaşında bebekmissin olmaz
212 Yorumla- +1 yıl
@eyllgns2 örneğin dikkatimi çekti, demişsin ya düşün o 18 , sen daha 2 yaşındasın falan.
Bende sana bir örnek vereyim , düşünsene o dünyanın en yakışıklı ve zengin, kalbi güzel adamı, sen pqçoz, çirkin , gudubet , huysuz birisin
5 ayÜlkedeki %90 evli erkekler eşlerini aldatıyor yemin edebilirim ama ispatlayamam evlilik toy zamanlarda yapılıp sonrası alışkanlıga sönüyor daha kocasının en sevdiği yemegi şarkıcıyı bilmeyen kadınlar var ayrıca manitasına çiçekler alıp evdeki karısına tek bir kelime güzel söz söylemeyen erkekler var bumu sizin istediğiniz hiç bir evlilikte aşk yok kaç kişi evlenecek olduğu kişi için neler feda etti nelerden vazgeçti kaç defa öldü öldü dirildi biribirini ne kadar tanıdı ezberledi şimdi yaş farkından dolayı aşktan vazgeç diyor ilerideki sorunlara kadın ve erkek kabul ediyor ve birlikte çözebiliriz diyorsa 50 yıl evli kalmış insanların yaşayamadıklarını onlar 25 yıl yaşar ama dolundolu yaşar geleceklerinide garanti altına alırlarsa kadın ya da erkek magdursa olmaz o yaştan sonra kadının ya da erkegin aradığı cinsellikte olmaz konu aşk ise o dünyada bir kere yaşanır çünkü diğer aşk diye yaşadıklarında şuanki yaşadıklarını hiç yaşamamıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendim , 6 sene evli kaldık.
YAŞİYLA HİC ALAKASİ YOK, YAKİNLARİ YUZUNDEN BOŞANDIK.
BEN KARİMİ COK SEVİYORDUM, COKTA ÖZLÜYORUM ONU😢😢😢😢😢14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSağol 😢 ben karıma aşıktım. Beraber hacca bile gittik
Cevap sahibi+1 yılÇok şey var ama anlatılmaz😢 özlüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. 26-42 yaş evliliği bana cazip gelmedi :D 42 yaşına gelene kadar bekar kalan ben aklıma tüküreyim falan :D normal şartlarda bu yaş aralığı aşırıdır fakat yaş geçtikten sonra yaşı dert etmiyoruz gibi görünüyor. Ben şahsi görüşümü paylaştım iyi günler.
20 Yorumla
+1 yılAkıl yaşta değil baştadır beyin olmadıktan sonra feraset olmadıktan sonra yasin ne anlamı var ki..
11 Yorumla
+1 yılerkekde fazla belli etmiyor kiz 20 erke 30 35 ise normal kiz 20 erkek 4045 olsa evet olmaz ama zenginlere bak bir de paran varsa esin guzel genc araba yatlarin var hersey senin ama yoksa sevgilin bile yok
10 Yorumla
+1 yıl30 yaş üstü bir kadın böyle biriyle evlenebilir ama 20 yaşındaki kızın evliliğini pek tasvip etmem evladım.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzenginse olur 😂😂 saka bi yana yas farki cok olsa da sevgi saygi varsa olur
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliyice tanı öyle karar verin
Evlenilir . Yanlız bu zamanla cinselliğe gidecek buda ayrılığa yol açabilir . sen gece 3 isteyeceksin o sana biri zor verecek böyle düşün . İsteği azalmıştır genç kız gibi değildir . O adam
10 Yorumla
+1 yılÇok fark var. Arada illaki kültürel, mental ve psikolojik çok fazla farklılık olacak. Her şeyden önce kuşak farkı var. Asla olmayacak bir ilişki. En azından benim için öyle.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılUcundan kurtarır lakin erkeğin çok anlayışlı ve hoşgörülü olması lazım
40 Yorumla Asla evlenmem ki evlenenlerin sanırım çoğu burada cinsellik adı altında sorular, ya da eskisi gibi heyecanlı yaşamıyoruz başlıklı sorularla geliyor. d
20 Yorumla
+1 yıl16 çok fazla. En fazla 4, 5 yaş büyük olan biriyle evlenirim.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi sana senin yaşından dolayı onun olgunluğu hoşuna gidiyor büyük olasılıkla ama sen belli bir olgunluğa geldiğin zaman beraber olduğun kişinin yaşı sorun olacaktır iyi düşün ona göre karar ver hayat hep böyle toz pembe olmuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl16 Yaş evlilik ilerlediğinde çok büyük sıkıntı yaşarsın diye düşünüyorum yani sıkıntıyı sen yaşarsın. Ama yok ben seviyorum diyorsan evlenmeden ancak hevesin geçene kadar gönül eğlendirebilirsin başkada olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yaşa kadar olabileceğini düşünüyorum bence sevebilirler. Sevsem olabilirdi. Aşırı fark yoksa bana normal geliyor
40 Yorumla
+1 yılÇok abartı yani bilmiyorum okadar fazla olsun istemezdim anlaşılıyorsa sıkıntı olmaz ama ileride fikir uyuşmazlığı çok olur kafa yapısı olarak bence
21 YorumlaBenden 2 yaş büyük bir kızı seviyorum. Ben yanlış olduğunu düşünmüyorum. Hz. Muhammed 15 yaş büyük eşi Hatice ile evlendi
43 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsam tabiki, yaşı sorun etmem. Duygusal olarak, karakter olarak uyumluysak evlenirim
20 Yorumla
+1 yılHayatina sana yetisebilecegine inaniyorsan evlen. yarin konser tatil o bu diyceksin onlara yetisebilecek mi bunu incele
23 Yorumla- +1 yıl
Mesaj atmama izin versene
Yaş takıntım yok öyle bir durumda kadını büyük olması benim için sorun değil sadece 25 yaş altı istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılEvlenirim kendine bakan biriyse iyi bir kadınsa olabilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılO işler zor kız evet dese ailesi mutlaka hayır der. Çok zengin olmak gerek, ünlü olmak gerek vs.
10 Yorumla
+1 yılEvet evlenirim. Hatta benden en az 2 kat büyük olmayan biriyle evlenmem.
12 Yorumla- +1 yıl
@ühüğühğ A0 anlama becerisi
+1 yılO tabi sorun etmeyecek ama yani saçmalamayın be, bu zamanda olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Ne o kadar küçük ne de o kadar büyük istemem.
10 Yorumla
+1 yılEvet evlenilir bence hem seni daha iyi anlar bir de erkekler geç olgunlaşiyor daha iyi anlaşirsiniz bence tabi senin fikrini bilmem
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yaşa kadar normal buluyorum ben ama 16 baya büyük geliyor 😅
10 Yorumla
+1 yılAramızda en fazla 5 yaş olabilirdi, 5 yaş sonrası beni aşar tercih etmezdim.
10 Yorumla
+1 yılKabul ediyorum benden büyükleri, taliplerimi bekliyorum. Yaş 20.😅
10 YorumlaHiç evlenmemiş biri için yaş önemli bence evlenilmez
10 Yorumla
+1 yılkafalar uyarsa olabilir birde ekonomik gücü önemli sonuçta benim için mantık evliliği olacak 😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen 6 yaşa fazla diyorum kaldı ki 16 yaş çok fazlaa..
10 Yorumla
+1 yıl16 yaş büyük bir rakam şöyle 6 yaş büyük olsa evlenirim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkeğin yaşı büyük olucak da max 2 yaş büyük slkmıyımda bi mrkla evlenim
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonuçları kötü bir girişim olabilir.
Benim evlilik konusunda tavsiyem kadın erkekten maksimum 6 yaş büyük olmalı.. minimum ise 2 yaş10 YorumlaHayır bence arada en fazla 4 5 yaş olsa sorun değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş farkından daha önemli bir konu var: Yaşların kaç olduğu. Sen ve O kaç yaşındasınız?
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl18 yaşını doldurdun mu? Yani 6 Haziran 2003 tarihinden önce mi doğdun sonra mı?
Cevap sahibi+1 yılAyrıca, 18 ve 32 ise yaş farkı 16 değil, 14 oluyor?
+1 yılSevdikten sonra neden olmasınki
51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an tabiki hayır ama 38'imden sonra neden olmasın
20 Yorumla5-10 yaş eyvallah bak tamam ona varımda, 16 yaş çok fazla... ben neredeyse askere gidecekken sevgilim yeni doğmuş, gülünç durum.
00 YorumlaZengin ve karizmatikse olur
31 Yorumla
+1 yılKızdan 16 yaş büyük biri kendinden"16"yaş küçük birine ya sapıksa ya sübyancıysa bakar.
40 Yorumla
+1 yılben evlenmem ama evlenen gördüm
24 Yorumla- +1 yıl
gayet iyiler şu an 6. yılları
- +1 yıl
ne demek:)
+1 yılSeviliyorsa evlenilinir ama para içinse karaktersizliktir.
00 Yorumla
+1 yılLütfen bu saçmalığı kendinize yapmayın
24 Yorumla- +1 yıl
Bunun sana bana göresi yok. Hayatını berbat edersin. Lütfen böyle bir şey yapma.
- +1 yıl
Sana öyle geliyor. Senin küçük bor çocuğu şekerle kandırabileceğin gibi o da seni her hareketiyle kandirabilir. Çünkü sen onun için bir çocuksun. Sana tavsiyem kendinden Maksimum 2-3 yaş büyük bireylerle takılman. Ama illa hayatımı mahvedip kullanılıp kenara atılmak istiyorum diyorsan keyfin bilir.
+1 yılAsla, ama evlenenlere de birşey demem yani gerçekten seviyorsa. Beş yaş en fazla bence.
30 Yorumla
+1 yılTamamen uyumla alakalı bazen kendinden 16 yaş büyük biriyle yakladığın uyum kendi yaşıtınla sağladığın uyumdan fazla olabilir
20 Yorumla- Devamını Gör (150)
Devamını Gör(195)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem