Flört anlamında değil. Yıllardır tanınan kişiler. Ama ayrıldıktan sonra sadece arkadaş olarak görüşmek. Sık sık değil. Arada iletişim halinde olmak gibi. Arada duygusal birşey olmadan sadece arkadaşça. Bunu size haber vererek buluşuyorsa. ve asla birşey saklamıyorsa. Sevgilinizin eski sevgilileriyle arkadaşça görüştüğünü duysanız ne yaparsınız? Eski sevgililerle görüşmek ve arkadaş kalmak yanlış mı?
Sevgiliniz , eski sevgilileriyle arkadaş olarak görüşse ne yaparsınız?
Yanlış değil, kendim yaptığım bir şeydir. Onun da sevgilisi var benimde, sevgilimin haberi var. Normal bir durum yani aralarında hâlâ aşk yoksa, buradaki "geniş misin?" diyen yobazları takma kafana. He eğer sevgilin gidip seni onunla aldatırsa bu sevgilinin eski sevgilisiyle görüşmesinden değil, zaten aldatacak olmasından olmuştur. O olmasa başkası olurdu yani, kısıtlayıp görüşme demeye gerek yok; yapan yapacağını her yerden yapar.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hepsi öyle yazmış. Döverim diye yazan bile var. Şaşırdım kaldım. Halbuki ben sevgilimden habersiz birşey yapmam Yapmadımda. O da aynı öyle. Her hareketi haber verir. Sadece bunu söylersem ve yaparsam tepkisini ne olur diye merak ettim. Sonuçta hiçbiriyle duygusal bir bağım yok. dokunma , temas gibi birşeyde yok. uzun süreliydi hepside. ama dostça kaldım. yıllardır tanıdığım insanlar. birbirimize bir yanlışımız olmadı. sadece kafalarımız uymadı. sonradan arkadaş kaldık. ben sevgilimi kısıtlayan ya da kıskanç biri değilim. O da beni kısıtlamaz, birbirimize güveniriz. Fakat bu konuya nasıl bir tepki verir bilmiyorum. yorum yapan arkadaslar benim midesiz ve geniş olduğumu söylüyor. Ama ben yanlış birşey yapmadım sevgilime. Ve son cümlelerine katılıyorum. Ben kimseyi hiçbir zaman kısıtlamadım. Bu yüzden böyle bir sorun yaşamadım. Ve aldatan kendini aldatır. Aldatsa umrumda olmazdı. Silerdim. bu onun kendine saygısıdır.
Rica ederim. :) O insanlar her olayda dövüp sövecek insanlar, onların lafıyla yola çıkılmaz. Sen git güzelce sevgiline durumu anlat, tabi kıskanır önce ama "zaten biliyorsun her şeyimi" falan diyerek yatıştırabilirsin. Bunun genişlikle alakası yok ayrıca, iki medeni insan oturup konuşabilir. İki insan eskiden sevgili diye düşman olmak zorunda değiller. Sadece sevgilin rahatsız olmasın diye samimiyetini az tutarsın olur biter. Mutlu günler 🍭
Benim bu tip durumlarda bir yorumum var. Dünyada milyarlarca arkadaş olabileceğin insan varken neden eski sevgililer? Mecbur musun? Şahsen şöyle söyleyeyim beni o kız çok seviyorsa eski sevgilisine bir merhaba dediğini öğrenmiş olduğum an artık içimde hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı kesindir. Çünkü kafamda sorarım neden yani? Hayatına birini aldıysan ilişkini kesmelisin çünkü emin ol duygusal bir boşluk anında illa ki haddini aşabilir karşıdaki çünkü zamanında o çizginin ötesine geçtiniz o kişiyle ve ayrıca öğrenirse sevgilin bir daha asla telafisi olamayacak bir güven kaybı yaşayabilir ve o an bitmiş bir ilişkinin içinde uzatmaları oynar pozisyona gelebilirsin. Şu da var erkek arkadaşının eline de koz vermiş olursun ve biriyle konuştuğunda neden konuştun diye hesap bile sormayacak hale gelirsin.
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın yorumunda. Sevgilim varken zaten hiçbiriyle görüşmedim , konuşmadım. Ondan habersiz birşey yapmam ve onu üzecek birşeyde yapmam. Ona her zaman saygım var ve onu çok seviyorum. Sadece bir soruydu. Meraktan. Ama gereksiz bir soru oldu. Yorumun için teşekkür ederim.
Aşağıda yorumlarını da okudun birkaç şey söylemek istiyorum, insan beyni ve hormonları çok karmaşıktır. Sen o insanlar ile bir şeyler yaşadığın an beyninde ve bilincinde her iki tarafta farklı bir seviyeye geçersiniz. Yani sizin biz anlaşamıyoruz hadi ayrılalım arkadaş olarak yürütelim diye iki dudağınızın arasından çıkan sözlerin hiçbir önemi biraz derin düşün. Ne oldu iki gün önce dudak dudağa olduğun belki de duygularının en derinlerinde gezdiğin insanla aaa hadi ayrıldık biz dediğin an beyninde ve bilincinde yerleşenler onu gördüğündeki hormonal değişikliklerin silindi mi birden? Tabiki hayır. Bir kez o noktayı geçerseniz artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz 0.1% bile olsa “tamamen” normal olan insanlardan farklıdır her türlü bu değer 0a yaklaşır ama asla mutlak 0 olamaz. Eee neden o değer 0 değilse ben bu görüşmeyi sorun olarak görmemeyeyim üstelik daha önce de dediğim gibi son arkadaş seçeneğin vardı onu da eski sevgilinde mi kullandın 8 milyar insan var git başkasıyla arkadaş ol. Son seçeneğin olsa bile istemezdim ayrıca saydığım 0 olamama durumundan dolayı.
Çok çok haklısınız. ve kibarca yorumun için teşekkür ederim. kaba yorum yapmadın. doğruca konuştun. Yazım hataları önemli değil olur öyle şeyler. Hepimiz ara sıra yazım hataları yaparız. Bu normaldir.
Selam :) Bak yaptığı gayet modern ve normal bir davranış bence. Ama bana göre ters çünkü, eğer aynı durumda ben olsaydım o kadar yaşanmışlık olan biriyle arkadaş kalmasını kendime yediremezdim. Ha böyle bir durumu olanla da sevgili olmam orası ayrı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gereksiz bir durum, ilişkisine değer veren biri yapmaz.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın öyle olmalı. yorumun için teşekkür ederim.
Oldu olacak eski sevgililerin canı felan çekerse sevgilimin yanında benide silksinler tam olsun. Genişliğin hat safhaya vurduğu anlar derim. Bu şey gibi p*rno oyuncularının işine prof yaklaşması gibi. Zamanında dudak dudağa ten tene değdiğin insan arkadaşın olacak oldu olacak yeni sevgiline hediye olarak bir çift boynuz ver :D
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama küfürlü konuşmayalım. çok ayıp... Ne alaka genişlikle? Ayrıca zamanında hiçbiriyle dudak dudağa ten tene olmadım. uzun süreliydi hepside. ama dostça kaldım. yıllardır tanıdığım insanlar. birbirimize bir yanlışımız olmadı. sadece kafalarımız uymadı. sonradan arkadaş kaldık. yanında olan kişiye aşıksın. onlar eskide. Bazen insanlar anlaşamazlar , birbirlerine göre olmadıklarına karar verirler. ve arkadaş kalırlar. bu normal değil mi? ben tek bir kişiden bahsetmiyorum ki. tek bir kişi desen haklısın. unutamadı derdin o zaman. mesela 4 kişiyle çıkmış olduğunu farzet. 3 'ü eski sevgilin. biri şuanki sevgilin devam ediyorsunuz. 3 'de uzun süren ilişkiler. ve aynı zamanda onları uzun zamandır tanıyorsun. aile dostu gibi düşün. bu yüzden bazen görüşüyorsun sadece dostça. aldatma veya temas yok. örneğin nasıl kankanla buluşuyorsan öyle düşün. bir çift boynuz mu? :D aa çok ayıp. ama buluştuğundan ve herşeyden haber veriyorsun ve yakınlaşma dokunma yok. bunun nesei yanlış sence?
O kafadaki bir kızla zaten olmak istemeyeceğim için sorun yok. Bu tamamen kendi görüşüm ama bunu modernlikle felan bağdaştıranlara çok gülüyorum. Bu düşüncedeki insanlar ilişki konusunda basit geliyor gözüme. Dolayısıyla bu düşüncede bir kız karşıma çıkarsada ciddi düşüneceğimi sanmıyorum.
Asla ama asla büyük konuşma. çünkü ben asla kötü bir kız olmadım. sana göre bu yazdıklarıma göre belki kötü düşündün ama öyle değil işte. ve şunu belirtmek isterdim elbette bunu modernlik olarak görmüyorum. sadece kafam karışık olduğu için sormak istedim. ben şimdiki sevgilimi seviyorum. ve diğer insanlar umrumda değil açıkçası. onun üzülmesini , kırılmasını asla istemem. ve ben basit bir insan değilim. konuşurken saygı çizgini aşma lütfen. ben sana kibarca konuşuyorsam sende kibarca konuşmalısın.
Yahu ne saygı sınırını aşması sabah sabah ne çekip geliyorsunuz anlamıyorum. Bana göre diyorum orada farkındaysan. Aşağı yukarı insanları tanıyan bilen zihniyetlerine hakim biriyim. Benim görüşümde mantığımda duygularımda kaldırmaz öyle bir durumu. Evet benim görüşüme göre ilişki konusunda basit görürüm. Bu konuyu benle tartışması bile basitlik gelir şahsen bana. Kızların asıl problemi bu zaten. Böyle erkeklerin damarına basacak konularla önlerine çıkıp tartışma yaratıp sonra aldatılıncada erkek arkadaşım beni aldattı. Siz basitleşirseniz her türlü soruna hazırlıklı olun demektir. Erkekler bazen sırf tartışmamak için sırf sizi sevdiği için bazı şeylere katlanır. Ama o durumu hazmedemezse en yakın zamanda boynuzu takar. Tecrübe etmeemn dileğiyle
Her erkek aldatmayacağı gibi kız da aldatmaz. sonuç olarak dediklerine göre anladığım eski sevgililer arkadaş olamaz. sanırım haklısın. ve görüşmek şimdi ki sevgilime saygısızlık olur. kimseyle görüşmeyeceğim ve konuşmayacağım. onunlayken zaten onlarla hiç görüşmedim, konuşmadım. ama kafamda soru işareti kalmıştı. asla ona yanlış yapmak istemem. o basit biri değil. bu ona saygısızlık olur. ve ben kararı verdim. haklısın hiç biriyle dost dahi kalmayacağım.
Bu arada son dileğini sana bende diliyorum. umarım sende tecrübe etmen dileğiyle...
Senin bilinç altın sıkıntılı sanırım kardeşim. Biraz masumca temiz bak etrafına. Tecrübe etmemen dileğiyle yazdım. Bu bir iyi niyet temennisidir. Senin gibi tecrübe etmen dileğiyle demedim.
Bilinç altım gayet normal ve gerçekten iyi niyetliyimdir merak etme. Pardon o halde. orada eksik yazmışsın. "etmeemn" yazmışsın. bende tecrübe etmen dileğiyle yazdın anladım bunun için üzgünüm. o halde umarım sende tecrübe etmemen dileğiyle.
Umarım doğru kararı verirsin ne diyeyim. Eskilerini kırmamamaya odaklanmaktan çok yenisi için çabalamak gerek. Yoksa hem eskiden hem yeniden olursunuz. Yarın uğruna tartışma yaşayacağınız eski sevgiliniz kusura bakma kız arkadaşım oldu izin vermiyor diye görüşmeyi keserse kendi erkek arkadaşınıza yaptığınız haksızlık karşısında hem ezilir hem mahçup olursunuz. Ayrıca erkek arkadaşınızda üzülür bana değer vermiyor bak diğerlerinin sevgilisi nasıl bir çırpıda siliyor diye. Sanırım kimseyi kaybetmeyim tarzında birisiniz ama hayat yol ayrımları ile doludur. Gereksiz yüklere yer vermeyin. Genel Tavsiye
Eskiler umrumda değil. Sadece ben şimdiye odaklıyım. Aşık olduğum adama. Eskilerle ilgili bir çabam yok. Ve sevgilimle sevgili olduğumdan beri kimseyle görüşmedim. Bunun yanlış olduğunu düşündüm ve ona asla saygısızlık yapmadım. Ben sadece ona odaklıyım. ve hep aklımda olan o. Bu soruyu sadece meraktan sordum. Sevgilim olduğundan beri hiçbiriyle tekrar buluşmadım ya da konuşmadım. Yorumlarınızda çok çok haklısınız. Bunlar gerçek tavsiye. asla yanlış anlaşılmak istemem. Ve ona değer veren biriyim. İkimizde üzülmemeliyiz. Ve ben kararımı verdim. Ondan başka bir erkekle dostça bile olsa konuşmayacağım. Bu yanlış ve ona saygısızlık olur. Yorumunuz için ve tavsiyeler için çok teşekkür ederim. İyi günler geçirmenizi dilerim.
tabiki yanlış o andan itibaren eski sevgilim olur, hala görüşüyorlarsa bi kopamamazlık var ya seni kullanıyordur ya onu böyle iğrenç insanlar olmayın
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kullanmayla ne alakası var ki? Sen yanında olan kişiye aşıksın. onlar eskide. Bazen insanlar anlaşamazlar , birbirlerine göre olmadıklarına karar verirler. ve arkadaş kalırlar. bu normal değil mi? ben tek bir kişiden bahsetmiyorum ki. tek bir kişi desen haklısın. unutamadı derdin o zaman. mesela 4 kişiyle çıkmış olduğunu farzet. 3 'ü eski sevgilin. biri şuanki sevgilin devam ediyorsunuz. 3 'de uzun süren ilişkiler. ve aynı zamanda onları uzun zamandır tanıyorsun. aile dostu gibi düşün. bu yüzden bazen görüşüyorsun sadece dostça. aldatma veya temas yok. örneğin nasıl kankanla buluşuyorsan öyle düşün.
bu senin yorumun senin düşüncen diğerleri böyle düşünmeye bilir. bu riski göze alıcaksan istedigini yap zaten, kişiler birbirinde bişeyler görmüş hissetmişki sevgili olmuşlar tekrar niye olmasın
Her ne kadar eski sevgilimle kavgasız ve arkadaşça ayrılsam da yüz yüze asla görüşmeyi kabul etmedim. Bayramdan bayrama kutlama mesajı dışında bir şey yazmadık. Bu yüzden sevgilimin veya eşimin de buluşmasını kabul etmem
Sevgilim, eski sevgilileriyle arkadaş olarak görüşürse benim de eski sevgilim olur artık ama ben kendisiyle diğer eski sevgilileri gibi arkadaş olarak da görüşmem.
yok öyle bir dünya görüşemez o zaman bende görüşürüm bir tanesi hazır olda bekliyor zaten görüştüğümde peşimi asla bırakmayacaktır kabul ediyorsa yapsın
Bunu asla istemem. Sanırım haklısın. kavga sevmem. ve şimdiki sevgilimi gerçekten seviyorum. ilk defa ona aşık oldum. onu üzmek ve kırmak istemem. bu yüzden onlarla arkadaş kalmamalıyım o halde.
Ya hiç biriyle birşey yaşamadıysam? illa her sevgili olan ilişkiye mi giriyor? ben hiç biriyle birşey yaşamadım. sadece çocukluk zamanı sevgiydi. lise zamanları ve üniversite zamanı. ama hiçbiriyle yakınlaşmam olmadı. bu kadar. bunun için küfürlü konuşman a gerek yoktu.