Aşk İlişkileri Size müptela olan biri var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ya da sizin müptela olduğunuz biri var mı? Biz bulamadık o şansı Son ses dinleyin ama ☺ son müptelam oldu bu şarkı Güncellemeler+1 yıl Ben bu şarkıya müptela oldum ya, ne bu bağımlılık, çay ve sigara birde bu şarkı, değmeyin keyfime 😍 Size müptela olan biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimseye inanmıyorumki 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Ah ah yine aynı dert☹ Yorumla MissChucky +1 yıl Maalef:/ Yorumla MissChucky +1 yıl *maalesef:d Yorumla
unicorn_trader Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 88% +1 yıl Bana müptela olan bir iki kişi vardı 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu onlara Yorumla unicorn_trader +1 yıl Uzaklaştırdım mecburen Yorumla Soran +1 yıl Sebep? Neden mecburiyet Yorumla unicorn_trader +1 yıl Rahatsız ediyorlardı Yorumla Soran +1 yıl İkisi birden mi ve birine de müptela olmadın mı Yorumla unicorn_trader +1 yıl Evet ikisi birden bu konu özel biraz buradan yazamam detayını Yorumla
YETYET Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yok olduğunu sanmıyorum 1 12 Yorumla Soran +1 yıl ☹ Yorumla YETYET +1 yıl Kötü mü sence Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla YETYET +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl Yaş dogru dimi Yorumla YETYET +1 yıl Evet neden ki Yorumla Soran +1 yıl Sordum sadece Yorumla YETYET +1 yıl Anladım küçük veya büyük mü gösteriyorum 😊 Yorumla Soran +1 yıl Yoo çok normal Yorumla YETYET +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla Soran +1 yıl Bahtın açık olsun. İyi geceler Yorumla YETYET +1 yıl Teşekkür ederim seninde bahtın açık olsun iyi geceler 🙏🏻 Yorumla
hrn904 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Evet 10 yıldır var iki gun görmezse Cat kapıya dayanır arar özelden sadece görmek yeter... 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Eş olmalı 10 yıldır değil mi Yorumla hrn904 +1 yıl Hayır değil Yorumla Soran +1 yıl O zaman metres mi ya da sevgili mi demeliydim. 10 yıl dediğiniz için eş düşündüm sadece Yorumla hrn904 +1 yıl Ben bekarım metresim yok Yorumla Soran +1 yıl E 10 yıl? Yorumla hrn904 +1 yıl Evlenmek mümkün olsaydı evlenirdim onunla ama değil... Yorumla Soran +1 yıl İşte mümkün olmayacak kişi ya metres ki değil diyorsunuz, ya evli o. Bu sefer oldu mu. Yorumla hrn904 +1 yıl İnsanları +- ile kabul edersiniz o ayrı bir konu metreslik ayıp kabul edilip evlenebilir bir ihtimal ama bizim ki başka evet o evli Yorumla hrn904 +1 yıl Ayıp kelimesinin yerine o'r'u'spluk yazmıştım Yorumla Soran +1 yıl Yaş dogru mu sizin ve 10 yıl çok uzun süre. Nasıl ortaya çıkmaz ya da eşi farketmez Yorumla hrn904 +1 yıl Yaş doğru uzunca ve sıkıntılı bir süreç eşi de biliyor... Yorumla Soran +1 yıl Eşi biliyor ve hala onunla aynı evde yaşıyor mu Yorumla hrn904 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Konu çocuk mu yine, onlari bir arada tutan Yorumla hrn904 +1 yıl Uzun ve sıkıntılı bir durum bizim ki çocukları var... Yorumla Soran +1 yıl Senden de var mı çocuk Yorumla hrn904 +1 yıl Tabi ki hayır Yorumla hrn904 +1 yıl Tensel yaklaşımımız yok sadece duygusallik Yorumla Soran +1 yıl Neden tabiki hayır. 10 yıl bu. Belki Çocuğun biri senindir Yorumla Soran +1 yıl 10 yıl. Buna inanmak güç, bu Türk filmlerinde bile yok Yorumla hrn904 +1 yıl İnanmak veya inanmamak elinde olan bişey Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Bize hep müptezel 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla badarbungaa +1 yıl e kısmetsizlik Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Var maalesef 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden malesef, kötü mü bu Yorumla greenmilitary +1 yıl Kötü. Çünkü istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl İstemediği şeye insan neden müptela olur? Yorumla greenmilitary +1 yıl İnsan elde edemediği şeyi hep hayal eder. Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. yoktur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bendensin desene Yorumla çikolataçikilop +1 yıl sarılalım Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Var evet ikiside 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kimseye inanmıyorumki
Ah ah yine aynı dert☹
Maalef:/
*maalesef:d
Bana müptela olan bir iki kişi vardı
Ne oldu onlara
Uzaklaştırdım mecburen
Sebep? Neden mecburiyet
Rahatsız ediyorlardı
İkisi birden mi ve birine de müptela olmadın mı
Evet ikisi birden bu konu özel biraz buradan yazamam detayını
Yok olduğunu sanmıyorum
☹
Kötü mü sence
Bilmem
Peki
Yaş dogru dimi
Evet neden ki
Sordum sadece
Anladım küçük veya büyük mü gösteriyorum 😊
Yoo çok normal
Teşekkür ederim 😊
Bahtın açık olsun. İyi geceler
Teşekkür ederim seninde bahtın açık olsun iyi geceler 🙏🏻
Evet 10 yıldır var iki gun görmezse Cat kapıya dayanır arar özelden sadece görmek yeter...
Eş olmalı 10 yıldır değil mi
Hayır değil
O zaman metres mi ya da sevgili mi demeliydim. 10 yıl dediğiniz için eş düşündüm sadece
Ben bekarım metresim yok
E 10 yıl?
Evlenmek mümkün olsaydı evlenirdim onunla ama değil...
İşte mümkün olmayacak kişi ya metres ki değil diyorsunuz, ya evli o. Bu sefer oldu mu.
İnsanları +- ile kabul edersiniz o ayrı bir konu metreslik ayıp kabul edilip evlenebilir bir ihtimal ama bizim ki başka evet o evli
Ayıp kelimesinin yerine o'r'u'spluk yazmıştım
Yaş dogru mu sizin ve 10 yıl çok uzun süre. Nasıl ortaya çıkmaz ya da eşi farketmez
Yaş doğru uzunca ve sıkıntılı bir süreç eşi de biliyor...
Eşi biliyor ve hala onunla aynı evde yaşıyor mu
Evet
Konu çocuk mu yine, onlari bir arada tutan
Uzun ve sıkıntılı bir durum bizim ki çocukları var...
Senden de var mı çocuk
Tabi ki hayır
Tensel yaklaşımımız yok sadece duygusallik
Neden tabiki hayır. 10 yıl bu. Belki Çocuğun biri senindir
10 yıl. Buna inanmak güç, bu Türk filmlerinde bile yok
İnanmak veya inanmamak elinde olan bişey
Bize hep müptezel
Neden
e kısmetsizlik
Var maalesef
Neden malesef, kötü mü bu
Kötü. Çünkü istemiyorum
İstemediği şeye insan neden müptela olur?
İnsan elde edemediği şeyi hep hayal eder.
yoktur
Bendensin desene
sarılalım
Var evet ikiside