Sevgilime haksızlık mı ediyorum?

Sevgilim bu aralar bana yansıttığı kadarıyla aşırı yoğun. Konuşamıyoruz, mesaj atmıyor asla. Arada bir benim aramamla iletişim kuruyorduk o kadar. Evlerinde tadilat var, ve kendisinin üniversite finalleri vardı. Bugüne kadar sesimi çıkartmadım, trip atmadım ilgisiz diye. Ama whatsappa giriyordu yine de yazmıyordu. Neden yazmıyorsun diyince de yoğunum diyor. Dün ona aldığım hediyeyi vermek istediğim için buluşmak istedim. Aşırı yoğunum, biraz dinleneyim pazar günü buluşalım dedi. Tamam dedim. Bugün de evdeydi gündüz ama akşam arkadaşlarıyla mahallede oturmaya gitti. Bütün gün yine konuşamadık aradım. Ve bana onu anlamadığımı, gerçekten çok yoğun olduğunu ve evdeki tadilatla uğraştığını söyledi. Oysaki 1 saat içinde seni ararım demişti. Dayanamayıp beni ihmal ettiğini, ve ikinci plana atılmak istemediğimi söyledim. Hayatında yer almak istiyorum artık diyince de saçmalama bu ne biçim laf değil misin zaten diyip yüzüme kapattı telefonu. İnanın ben mi anlayışsızım yoksa o mu beni öncelik etmiyor bilemiyorum. Evet yoğun olduğuna eminim ama istese bir dakika bile mesaj atabilir. Yarım saat de olsa beni görebilir. Sizce haksız mıyım? Tavrım bundan sonra nasıl olmalı? Tekrar aramalı ya da yazmalı mıyım?
Sevgilime haksızlık mı ediyorum?