Sevdiceğinizin nereli olduğu önemi mi?
Önemli
Farketmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer ona baktığımda buram buram onun memleket 'tiplemesini' görmüyorsam yani kendi nasıl desem daha özgün ise çok fark etmez. Ancak ona baktığımda direkt o 'tiplemeyi' görüyorsam bazı şehirler veya bölgeler için durup bir düşünebilirim acaba olur mu bununla diye.
Cevap
11Cevap
Sevdiğimin memleketinden çok kendisi ile iletisimim ve iliskimin sağlamlığı önemli gerisi kolay yeter ki birbirimizi bilelim sahip çıkalım...
kültür uyumu
Haklısın ancak insanlar yeni bir şey keşfetmeyi severler emin ol arada ki bag cok saglamsa ve ortak bir hayat yaşıyorsan sen onun kültürüne o da senin kültürüne hemen adapta oluyor daha eğlenceli olmaz mi... benim Endonezyalı kiz arkadaşım vardi iki yıl ciktik birbirimize çok sey kattik bence güzel bir deneyim oldu evlenmiş olsaydik bu deneyim bir ömür boyu sürecekti ikimiz içinde...
Önemli dedim çünkü;Eger biz evlilik adimina doğru gideceksen sadece biz değil aileler de evleniyor.
Hayır tabiki memlekete göre mi hoşlanıyorsun birinden 😅
İnsan aşık oldumu hiç fark etmez isterse İngiliz Fransız Amerikan olsun gönül bu ota da konur b**a da konur
hiç umursamadım. sevgilimde ben de çok bağlı değilizdir zaten konusu bile nadiren açılır
%40 umursuyor
fazlaymışş
birlikte yaşadıkdan sonra fark etmez
nasıl
yani birlikte yaşadığımız sürece evli olduğumuz sürece dedim yani nerde yaşayacağımıza karar verdikden sonra önemi yok
Memleket değil ama yöresi, bölgesi önemli.
ne alaka
Bazı yörenin insanlarıyla anlaşamam.
hangi yöre
Söylememe gerek yok, bazıları alınmasın yok yere;)
Önemli değil kendisini nasıl yetiştirdiği önemli
Önemli değil
Önemli.
Değil
Hayır
Önemli değil
neden
Neden önemli olsun? Heryeri allah yaratmadı mi?
kültür farkı
Kültür farkı önemli değil. Doğu ile batı arası kadar kültür farkı yok sonuçta memleketler arasında
kim diyor adanalıyla bursalı bir mi
Çok mu farklı?
çok safsın
Çok aptalsın
Önemli değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?