- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılZekasıyla dikkatimi çekebilmeli ki dış görünüşüne alıcı gözle bakayım. Ki bu noktada da baktığım şeyi beğenmem lazım. Yani önce aklıma, sonra gözüme sonra da gönlüme hitap edebilmeli. Dış görünüş önemsiz demek yanlış bence, önemli ancak tek başına yeterli değil. Çünkü aklını fark edemediğimin görüntüsünü hiç fark etmem.
117 Yorumla- +1 yıl
birini gördün tanımıyorsun etmiyorsun senin aklına nasıl hitap edecek adamı tanımadan 2 kelam etmeden aklından geçenleri duymadan bakış acısını öğrenmeden yani öyle dıştan gördün hımmm bunun aklı bana hitap eder mi diyorsun ilk duş görünüşüne bakmıyormusn?
- +1 yıl
@1omeryildirim İlk dış görünüşüne bakmıyorum. Zaten söylediğiniz şeyler aynı kapıya çıkıyor. Sohbet ederken ya da herhangi başka bir şekilde zekasını bana hissettirirse o zaman kendisine alıcı gözle bakarım yoksa sıradan diğer insanlardan farkı olmaz benim için. Zeka her şeyden daha çok çekiyor ilgimi. Beynini açıp bakmak istemediğim insanın yüzüne dikkat etmem. Çünkü banane onlardan.
- +1 yıl
soruyu anlamadın ki hiç tanımadığın hakkında bir fikrin yok karşındaki insan hakkında seni nasıl etkiler hiçbir fikrin yok aptal mı akıllı mı bilmiyorsun
- +1 yıl
@1omeryildirim Yoo soruyu anladım.
Siz cevabımı kabullenmek istemediğiniz için soruyu anlamadığımı düşünüyorsunuz.
Neyse, bu benim görüşüm. size iyi geceler. - +1 yıl
sohbet ederken veya zekasını bana başka bir şekilde hissettirirse demişsin yorumunda sohbet edebilecek pozisyona nasıl gelirsin o pozisyona gelmek için öncesinde senin dikkatini ne çeker dış görünüş çekmezmi aksi halde nasıl oturup sohbet edeceksin ilgini çekmeyen biriyle senin cevabın cevap değil ki bişi açıklamıyor ki kabul edip etmeme konusu değil yani
- +1 yıl
tanışmadığın tanımadığın bir insanın zekası senin dikkatini nasıl çeker biri bana bunu anlatsın
- +1 yıl
@1omeryildirim :)
Hayır dış görünüş çekmez o noktada.
Avcı misali etrafta avlanmıyorum ki ben, aa şu olur, şu da fena değil, gideri var ya, dur şunu da yazayım listeye yapmıyorum yani. Size tuhaf gelebilir ancak bir şekilde ben o zekayı fark etmezsem kişiyi zaten fark etmem, umurumda olmaz yani. Evet anlıyorum insanlarla tanışmadan nasıl fark edeceğiz zeka olayını diyorsunuz, bende diyorum ki benim açımdan bakınca işler farklı, zekasını fark ettiğim kişi potansiyel haline geliyor o noktada dış görünüşe dikkat ediyorum.
Bütün bunlardan dünyaya kendimi kapadığımı çıkarabilirsiniz ama tam tersi sosyal bir insanım herkese potansiyel gözüyle değil de arkadaş gibi sınıflarla baktığım için iletişimde rahatım. Eh bu da zekalarını fark etmemi kolaylaştırıyor. Konuşmadığım ya da konuşmasına şahit olmadığım, illa konuşması gerekmiyor hayranlık uyandıracak kadar zekasal aktivitelerine şahit olmadığım kişilere şans vermemek benim için kayıp değil zamandan kazanç.
Sorana verdiğim cevap da gayet net zaten dış görünüş ne kadar önemli, zekasını keşfettiğim insanda baya önemli, keşfedemediğim de benim için bir çağrışımı yok.
Umarım cevap yeterlidir, soranı daha fazla rahatsız etmeyelim size iyi geceler. - +1 yıl
Sevgili soran, sorduğunuz soruya verdiğim cevabın anlaşılır ve soruya uygun olduğunu düşünüyorum. :)
Aksi bir durum varsa soran olarak bunu sizin belirtmeniz gerekirdi, belirtmediğinize göre yok demek ki, yine de durumu açıklayayım dedim ama bence yeterli.
Teşekkürler size de. - +1 yıl
kusura bakma biraderim ben cevabı anlamaya çalışıyorum ve deli oldum yani @Need4Read
ben o zekayı bir şekilde fark etmeZsem demişsin ve benim açımsan işler farklı zekasını fark ettiğim kişi potansiyel haline geliyor demişsin
bak uzun uzun ve sıkıcı cümleler kuruyorsun ama kısacık bir soruma cevap vermedin hala 1 o zekayı bir şekilde fark ediyorum demişsin tanımadığın etmediğin bir insanın zekasını nasıl fark ediyorsun 2 işler öyle olmuyorsa senin açından nasıl oluyor tanımadiğın bir insanın zekası senin için nasıl potansiyel haline geliyor bak çok kolay birbiriyle bağlantılı 2 soru net cevap veremiyorsun - +1 yıl
@Need4Read verilen cevabın senin sorduğun soruyla uzaktan yakından alakası yok zaten bi tutturduk zeka potansiyel gidiyoruz verilen net cevap yok
- +1 yıl
@1omeryildirim Aslında cevap veriyorum ama istediğiniz cevap olmadığı için görmüyorsunuz. :)
Girdiğim ortamda herkesle sohbet ederim potansiyel aramak için değil o anın tadını çıkarmak için. Sohbetler esnasında ilgimi çeken bir zeka pırıltısı görürsem o zaman dış görünüşünü bakarım. Gayet net.
Atıyorum karşı masadaki kişi aşırı yakışıklıdır ama dikkatimi çekmez çünkü o an için dış görünüş sadece kabuktur benim açımdan. Ama bir ortam olur sohbet ederiz ilgimi çeker o zaman dış görünüşünü incelerim benim için farklı olur derken bunu kastediyorum.
Zeka nasıl tespit edilir ona da takıldınız sanırım; çoklu zeka kuramına göre bakarsak olaya tek tip insandan bahsetmiyorum. Mesela çok iyi resim yapıyordur, bir müzik aleti çalıyordur, yazmaya ya da okumaya meraklıdır, zihinsel oyunları seviyordur, yaşadığı dünyaya duyarsız değildir, ne bileyim kendi içinde iyi olduğu bir şey vardır, bu onun o konudaki zekasının ne kadar geliştiğini gösterir.
Ansiklopedi gibi her şeyi bilen de ilgimi çeker sporda kendini gösteren de. Zeka derken matematikte hep yüz almalı değil yani olay.
Sayın soran ilk tanışma esnasında zaten sohbet olacak orada kişinin zeka pırıltısını görür ona göre ilgimi çekip çekmemesi sonucunda dış görünüşte dediğim şeyler gerçekleşir. Bu da sorunuzun cevabı değil mi zaten. :) - +1 yıl
Peki @Gölgesizkarakter teşekkürler..
- +1 yıl
Rica ederim.
- +1 yıl
sohbetler esnasında dikkatimi çeken bir zeka pırıltısı demişsin demekki neymiş insanlarla önce iletişim kuruyorsun sohbet ortamında inceliyorsun sohbet ediyorsun sonra ilgini çekiyor mu çekmiyormu diye bakıyorsun saatlerdir öğrenmek istediğim buydu bu arada kişisel gelişimle ilgili kitaplar okumaya başlamalısın kendini ifade etmekte zorlanıyorsun
Unutmadan
zeka tespitiyle ilgili bu paylaştığın paragrafı okumuştum daha önce 😂 @Gölgesizkarakter - +1 yıl
@1omeryildirim Paragrafı ben yazdım, nasıl daha önce okudunuz onu anlayamadım. :)
İyide sohbetin başından beri ben sohbet ettiğim kişilerde gördüklerimin sonucunda ilgimi çekip çekmemesi belirler diyorum durumu, sohbet etmesem de onun o zekasını bir şekilde görmem lazım dedim eh bu da çok zor değil aslında birinin bir başarısına şahit olmak için onu tanımanız gerekmez.
Teşekkür ederim öneriniz için. :)
Kendimi yeterli buluyorum ancak bu aralar zihinsel olarak fazla yorgun olduğum için belki kopukluk yaşamış olabiliriz, olabilir yani, yine de aşırı kaba olmadan sohbeti tamamladığınız için teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılBir noktaya kadar doğru bir bilgi ama bunun sonraki evresine bağlı olarak her şey değişebiliyor. Mesela bir kız birini yakışıklı, boyu posu yerinde buldu ve görüşmeye başladı diyelim. Adam umursamaz, gizemli, serseri ve cool takılan biriyse kesinlikle bırakmaz. Buna %99 garanti veriyorum. %1 ihtimal istisna kitleden birisi olup aklı başında olan bir kız olması ve kendisine bunu yapmaya çalışanlarla işi olmaması.
Sonra yine bir kız birini yakışıklı, boyu posu yerinde buldu ve görüşmeye başladı diyelim. Ama adam çok iyi kalpli, sadık, karşısındakini düşünen ve kızı ömür boyu sevmeye hazır olan fedakar birisi çıktı. Sana bir şey diyeyim mi? Bu kız bu adamı bırakır. %99 garanti veriyorum. %1 ihtimal istisna kitleden birisi çıkıp bu adamın kıymetini anlaması ihtimali ve de gerçek aşkın burada doğup ömürlük ilişki olması.
Durumu görüyor musun? Yakışıklılık her ne kadar önemli gibi dursa da asıl etkileyici etken bu değil. Asıl etkileyici etken bu. Gerçekler bunlar. :P12 Yorumla- +1 yıl
İnan bana reis. Bu durumu çok gözlemledim. Biraz da yaşanmışlık konuşuyor. Gerçek aşk bu yüzden bu dünyada ütopik bir şey işte. Geriye de dalga geçmeye her geçen gün devam ettiğim ve ömür boyu da edeceğim "sözde aşk" kalıyor. :P
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeredeyse %100 önemli.
Kadınlar yapıları gereği kusur bulmaya bayılır
Kusursuz birini isterler hep
Yakışıklı olacak, kıyafetleri güzel olacak, cüzdan dolu olacak, araba varsa artı puan, konuşması, kişisel bakımı, dişleri güzel ve bakımlı olacak
Hep böyle isterler ama nerede mağara kaçkını, hanzo, zengin, maço varsa ona giderler
Sonra da tüm erkekler şöyle böyle
Veya evlenirler, ardından boşanma gerçekleşir ardından da pencerede beklemedikleri erkeği ararlar
Tabirler ağır olduysa özür dilerim11 Yorumla
+1 yılMerhaba.. Yalana dolana gerek duymuyorum net ve şeffaf bir kadınım çoğu konuda.. Elbette ki bir erkek için kadının dış görüntüsü ne kadar önemliyse benim için de bir erkeğin dış görünümü o kadar önemlidir.. Sadece yakışıklılık kavramınız baz almayın lütfen ki yakışıklılık ve güzellik kavramları hepimizde farklıdır.. İlla ki şu boyda, şu kiloda ve kaslı vesaire olsun gibi bir derdim yok.. Kendine baksın, eli yüzü temiz olsun, hoş koksun, güzel gülsün ve derin baksın mesela.. Akıllı ve güçlü olsun her konuda.. Benim için en önemli faktörler bunlar.. Keyifli günler..
33 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🥂🤘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Önemsizdir ama önemli..
Çoğu kadın iç güzellik algısı ile tanımaya çalışır karşındakini..
Seven de vardır. Lakin bir çok etken duygu, his, düşünce, doyum, arzu ve maddi maneviyat zamanla değiştirir kadını, bizi de..
Fiziksel olarak kadın, kendini koruyacak adamı benimser. Hele bu ülke de.
Yatakta sıska veya zayıf adamları daha az tercih eder.
Geniş omuzlu bir adamın cebinde sıfır lirası olsada her türlü ilk intibada çekicilik olarak 1-0 önde başlar..
Çoğu kadın da bunu bilmez, ancak karşısında fiziki bi etkileşimde anlar bunu..
Babasının rolüne uygun adamlar aralar..
Onu koruyacak bir tonda babalık..
Lafıgüzaf, herkes sever içten ama mesele tercihe gelince o iş öyle olmuyor. Tamamen fiziksel ve cinsel etki.. Sevgi sonradan harman etkisi ile etki eder.
Aşk zaten başka bi şey...10 YorumlaBirçok insanın bıkıp usanmadan söylediği yalan.
Dış görünüş önemli bir kriterdir, birisini ilk defa gördüğünde onun dış görünüşünden etkilenirsin. Eli yüzü düzgün olmalıdır.
Ha bu demek değil ki adam bir tom cruise olsun.
Kendi adıma konuşayım ben zaten istemem o kadar yakışıklısını, ne o öyle herkes bakacak.10 Yorumla
+1 yılKadınlar kadar önemli değil evladım. Çirkin erkek çirkin kadından daha şanslıdır. Çünkü çirkin kadın sadece cinsellik için istenir. Çirkin erkek ise başka özellikleri ile bir kadın tarafından gercekten sevilebilir.
14 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin ses tonu, diksiyonu, kültürü, topluma ulkeye olumlu katkıları ve sayginligi, zekası, komikligi yetenekleri vs dış görünümünün yerine geçebilir evladım. Kadını ise güzellik olmadan bunlardan biri kurtarmaz maalesef. Daha da önemlisi çirkin bir erkek kendini çirkin bir kadından daha kolay düzeltebilir. Bazen saç ve sakalda ufak dokunuşlar bile bir erkeği fazlaca değiştirebiliyor.
- +1 yıl
Saf ve temiz bir kızın her zaman şansı vardır benim gözümde, çirkin olsa bile bakım yaptığı sürece sorun yok. Ha tabiiki de partnerimin güzel olmasını isterim ama güzellik gelip geçici.
+1 yılSoruyu iki kişi okuyup bu hesaptan cevip veriyoruz 1. cevap vericek kişi Arda 2. cevap vericek kişi Turan.
Arda başlıyor ilk.
Kadından kadına değişir olm bu.
Turan:
Arka kıç cebindeki cüzdan ne kadar kalın o önemli11 Yorumla
+1 yılElbette önemli 🤣🤣
Yanımıza yakışan adamları severiz ve isteriz
Erkeklerde de durum farklı değil43 Yorumla- +1 yıl
Karikatür gerçeği anlatıyor bence.. En kısa yoldan 😂😅
- +1 yıl
Görünüş önemsizdir diyen yalancının önde gidenidir. Karikatür gayet yerinde olmuş
- +1 yıl
Aynen!
+1 yılE yani her kadın yanında yakışıklı, güçlü, seksi bir bey ister.
O yüzden erkeğin dış görünüşü oldukça önemli.33 Yorumla- +1 yıl
Bi an ben moderatör müydüm diye baktım. 😄
+1 yılÖnemli sizdeki kadar.. biz de kasli erkek seviyoruz, kocaman pazılı🤣
39 Yorumla- +1 yıl
Yarışabiliriz kasta 😂😅😉😉
- +1 yıl
@Sapyosexüel o zaman yarışma başlasın😅 kol kaç cm?
- +1 yıl
Cm beni ırgalamaz yağ oranın ne
- +1 yıl
@Sapyosexüel profil resminden biraz daha yağlıyım
- +1 yıl
38 Benin kolda öyle çok yağlı büyük kolda pek kas gibi durmuyor kanka be
- +1 yıl
@Sapyosexüel Kol cmn benimkinden düşük ama yağ oranın az olduğu için büyük duruyor
- +1 yıl
pazılara gel
+1 yılŞöyle uzun boylu kalıplı bir manitam olsa diye iç geçirmiyor değilim. Dış görünüş önemli değil desem de gönlümden geçen bu
14 Yorumla- +1 yıl
Sondaki emoji benimm bahtsızlığıma daha uygun oldu 😅😅
+1 yılÇok içtenlikle söylüyorum Allah var çirkin bir kız değilim (güzel kızlar daha çok tipe bakar ayrımı var ya) ve zeki olduktan, kafamız uyuştuktan sonra tipi iyi olmasa bile sempatik geliyor.
49 Yorumla- +1 yıl
@alevkocc helal
- +1 yıl
:(@alevkocc
- +1 yıl
önceki yanlış oldu gülücük attım say
- +1 yıl
@alevkocc tamamdır :)
- +1 yıl
@alevkocc sen de Allah'a emanet ol :) <3
+1 yılşık erkekler beni etkiliyor yalan değil böyle tertemiz şık kaliteli giyinmiş hele ayakkabı seçimi iyi ise ve gözlük ondan sonra gülünce ağız bakımına dikkat ettiği belli olan beyaz dişler falan muhteşem detay ya
24 Yorumla- +1 yıl
öyle zor bulunuyor gerçi ama 😀
- +1 yıl
@inconnu01 aynen
Dış görünüş bir yere kadar sonrasında insan huzuru gözler oluyor..
11 YorumlaBir erkek görsel ögelerinden çok daha fazlasıdır, çirkin bir erkeğin kültürlü, statü sahibi, güçlü olması çirkin olmasını göz ardı ettirebilir.
Fakat bir kadın çirkinse, statüsü, parası kadını kurtaramaz..10 Yorumla
+1 yılBazıları derki önemli değil kişilik önemli e tabi kılık kıyafet önemli ama bazıları da yakışıklı olucak kaslı olucak esmer olucak boy 180 olucak zevklerimiz aynı olucak beni kıskanıcak iyi de Allah sana özel mi yaratıcak sipariş mi veriyosun
10 Yorumlaİlk tanışma evresi diyorsun. Yani sevgi yok ortada. O yüzden tip o an için önemli olur. Ama insan aşık olunca çirkinler güzel yanlışlar doğru geliyor gözüne. Tip o zmn o kadar önemsiz bir hale geliyor ki.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişiliği iyi olsun, bilgili olsun. Bir de aşırı kıllı olmasın. Başka bir şey istemem 🤷🏻♀️başka takıldığım nokta yok...
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAileden terbiye edilmesi, Büyüklerden bilgilenmek zor değil istek lazım. Kıl için de çözüm var 😅 yani kriterlerim olabilcek şeyler aslında
+1 yılBana göre de dis görünüş önemli degil sonucta bedenimiz ölünce toprak oluyor ama şöyle de bir gercek var ki kimse dışını begenmediğin birinin icini merak etmiyor (içten kastım huyları karakteri vb)
10 YorumlaDış görünüşüne kandıklarımız oldu ama koca cüssenin içi boş çıktı
40 Yorumla
+1 yılBöyle olmazsa olmaz
20 Yorumla
+1 yılçok önemli bazı insanların tipi bile itici gelebiliyor bu her kişide olan bir durum, uyum ve beğeni şart
10 Yorumla
+1 yılburda genelleme yapmıcam ama %95 i kadınların şekilcidir kesinlikle dış görünüş duruş bindiği araba taktığı saat hani kadınlar güçlü erkek seviyor ya güçlü dediği kas gücü değil heee paranın gücünden bahşediyor miktarı söyle önemli olan güç o 🤣🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarikatür konuşacağım ve doğruları söyleyeceğim dedi
11 YorumlaAyy. ben nişanlıma aşığım her zerresine herşeyine aşığım benim nişanlım asil, karizmatik, yakışıklı ne dersen var rabimm nazar değmez inşallah tü tü tü tü maşallah 🙏♥️🧿
23 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüşünden ziyade karkteri, üslubu, sadakati önemli
20 Yorumla Benim için önemlidir.
Spor yapması önemli, sağlıklı bir beden yapısı önemli.20 YorumlaYanıma yakışsın. Ama bana benzeyen birini bulursam (tip olarak değil), tipine önem vermem. Ben onu evrim geçirtirim. 😂
23 Yorumla
+1 yılErkekler için ne kadar önemli ise kadınlar için de o kadar önemli
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Erkekler için ne kadar önemliyse kadınlar o kadar önemli 😅
20 Yorumla
+1 yılbakımlı olacak bide şişman olmıycak boyu da kısa olmıycak
22 Yorumla- +1 yıl
+1 yılDayı göbeğine bile razıyım yeter ki olgun olsun kadın ruhundan anlasın
312 Yorumla- +1 yıl
Kddjkdmd çirkin erkek neden iyidir biliyor musun? Hayatındaki kadın kendisinden iyi görününce ona nimet gözüyle bakar ve ilgiye boğar :D hem aldatamaz da kolay kolay. Mis gibi.
- +1 yıl
- +1 yıl
Tam olarak öyle diyorum😂😂
- +1 yıl
Cırkın olup ta aldatanlar da var
- +1 yıl
@sponsoarıyorummm Kolay kolay aldatamaz dedim :D Aldatmaz demedim
- +1 yıl
Sahi tecruben var mı kız
- +1 yıl
Aşklarım ben ilişki insanı değilim ama iyi bir çöpçatanım ve şimdiye kadar tavladığım erkeklerden çirkin olanlar arkamdan ağlarken yakışıklı olanlar yerime yenisini hemencecik buldu kdkdkxmd
+1 yılKarizmatik olmalı, hareketleri bakışları davranışları ile çekici olması lazım.
10 YorumlaKarakter ilgi daha önemli
Cok yakisiklidir ilgilenmiyodur cektirir kiza yani10 Yorumla
+1 yılÇeşit çeşit kadın var. Tipe göre değerlendirmeyen kadın çok nadir ama.
10 Yorumla
+1 yılYalan yok ilk önce dıştan etkilenilir ama her şeyde dış değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bence kadınlar en az 180 boyunda kaslı boylu boslu yakışıklı saçları gür şekilli olan giyimi tarz şık olan erkeklerden hoşlanıyor
10 YorumlaHerkesin kendine göre bı beğenisi zevki var onemsenir yani
10 YorumlaDoğal olarak içe dönük seçiçi olarak dışa dönük ;) 🦥
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oldukça önemli tanımadan önce tabi
31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenim için önemli, giyimi, konuşma tarzı bunlar çok önemli en önemliside karakteri
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVenüs burcum koç ister istemez tipe bakıyorum, tipi dikkat çeker ama karakteri daha önemli
10 Yorumla
+1 yılEger görüntüsü iyi karakteri bozuksa kalitesizdir dış görünüşü önemli olan görüntüsü iyi iken karakterini bozmamak.
20 YorumlaOldukça önemli daha sonrasında da karakteri, ahlakı, zekası, kültürü, bakımı vs..
Ardıllar yoksa ilk maddenin de bir önemi kalmaz.20 Yorumla
+1 yıl%68 ama tanıdıkça oran değişir
23 Yorumla- +1 yıl
Biraz öyle oldu diyelim
Gizli Üye(25-29)+1 yılDış be yaş önemli. Ama yaş daha çok önemli yakışık ama benden 4 yaş büyükse istemem yaş farkı çok önemli benim için
10 Yorumla
+1 yılTipten kaybediyorum, boydan da. Genel olarak görünüşümden vücudumdan.
00 Yorumla
+1 yılYa hemcinslerim kasmaya gerek yok illa ki hepimiz önem veriyoruz bi tık olsa da 🤷🏼♀️
39 Yorumla- +1 yıl
"Türk kızları" diye genellemen yanlış dostum. Konuşturma bence beni sonuçta bi laf var " Allah çirkin şansı versin" diye. O kızlara kim bakıyor o zaman?
- +1 yıl
Peki buna öyle diyelim, ama bizim best model aradığımız falan doğru değil, bak mesela sen Türk kızları tipsiz diyebiliyorsun direkt olarak eeee bırakta biz de azıcık dış görünüşe önem verelim değil mi
- +1 yıl
türk erkeklerin hepside abaza sapık katil tecavüzcüdür o zaman
- +1 yıl
Ahahahah sakin ol bebeğim hepsine öyle demeyelim 😂
- +1 yıl
iğne batırana boruyu sokmak lazım başka türlü anlamıyorlar
- +1 yıl
Erkeğini kadınını bir kenara bırakalım da çok düz mantıkçı önyargılı birisin, ben erkekleri kotulemedim cevabimda farkındaysan. Bı nevi özeleştiri formunda erkekler nasıl bakıyorsa biz de öyle bakıyoruz dedim. Keskin sirke küpüne zarar ben sana diyeyim.
- +1 yıl
O zaman şöyle desek daha doğru olur ; her iki cinsinde değişik türleri var.
- +1 yıl
lafı nerden nereye çevirmiş ha insan herkesi kendi gibi sanarmış kelimesinin doğruluğu aha bu kişi
- +1 yıl
Bu erkeklerin pürü pak olduğunu ifade etmez.
Benim için önemli değil.
114 Yorumla
u +1 yılBu yaptığın yanlış ben o adamı tanımıyorum ve böyle şak diye resmi gösterince heee bunu beğenirim mi diyeceğim.
Zamanla tanırsın cidden ortalama bir tip olur, olur yani.
İlk etapta bakılır başta beğenmezsin ama tanıdıkça seversin.
Çapımız belli yani...
Bu durum başka şeylerle çok karıştırılıyor.
Yok uğur böceğini seviyorsun hamam böceğinden kaçıyorsunuz.
Kıyaslanan şeylere bak ya 🤣🤣🤣🤣
+1 yılUğur bocegide bocek hamam bocegide bir böcek kimse hamam bocegini secmez degilmi o halde herkes dış görünüşe bakar "göz bakar gönüle akar" kısaca
11 Yorumla- +1 yıl
Ama dış görünüş bir iliskiyi sadece baslatabilir sürdürmesi olanaksız
+1 yılBence genel olarak kadınlar için zeka daha önemli. Zeki komik ve dürüst ise dış görünüş neredeyse hiç önemli değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKirpikleri güzel olsun şöyle uzun uzun
16 Yorumla- +1 yıl
Değil tabide kirpik de güzel oluyo o kara gözlerin içinde hafiften bı göbek çok yakışır bence birde sakallı üff. Ya yoksa ben birinimi tarif ettim 🤭🤭
- +1 yıl
Ben sizi tanimiyorumki
- +1 yıl
Ben hayalimdekinden bahsediyorum
Benim için pek önemli değil.
12 Yorumla
+1 yılTipi benim kadar iyi olmalı ve uzun boylu olursa iyi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok önemli çünkü çocuklarımın genlerini belirliyor. Sadece bir tarafın güzelliği kurtarmaz neden çocuğum 10/10'luk olmasın da çirkin babasına çekip 2/10'luk olsun?
10 Yorumla
+1 yılTemiz bir görünüm duruş sergilenen tavırlar ilk tanışma evresinde önemli izlenimler demek.
10 Yorumla
+1 yılYakışıklılıktan çok sempatiklik önemli, tipi ortalama ama şeytan tüyü varsa beğenilir
10 YorumlaEh yani önemli dış görunuşde ama herşeyde olmuyor dışla biraz da içi önemli
10 YorumlaKişiliği kadar önemli.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yıl%30 önemli benim için
20 Yorumla
+1 yılYani elbette önemli biraz da olsa.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hem kadın hem erkek için çok önemlidir bence
10 Yorumla
+1 yılGiderinin olması lazım
10 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler