Arkadaşlar mesajlaşırken konuştuğum kişilere çok tatlı cilveli çok sevimli geliyorum hatta baya yani bayılıyorlar bana fakat yüzyüze gelince çok utandığım için öyle olmuyorum odun gibi oluyorum karşınızda böyle bir insan olsa soğur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAynen ya ben de birisiyle tanıştım ve buluşmayı düşünüyoruz. Hatta kendisine açıkça söyledim ben mizaç olarak zaten mesafeliyim rahat olamam diye. O da sorun değil sohbet ede ede birbirimizi daha iyi tanıyacağız dedi. Yani bence ilk selamlaşma kısmından sonra biraz sohbet edince açılırsın diye düşünüyorum. Sonuçta mesajlaşırken baya şey konuşuluyor. Yüz yüze de merhaba faslından sonra, telefonda bahsedilen konulara girilir böylece ısınırsınız.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok rahat olsa daha çok problem insanın aklına başka şey gelir. Her gün onlarca kişi ağırlayan hayat kadını bile rahat olmuyor sikinti yapma bak dalgana
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
98Cevap
Anlayışlı biriyse soğumaz. Utanıyor olabilirsin. Bu senden soğumasını haklı kılmaz. Biraz da onun yanında rahat, güvende hissedip hissetmediğinle alakalı. Ne zaman onun yanında kendini rahat hissedersen, işte o zaman çekingenliğini yenersin. O güne kadar anlayışla karşılaması icap eder...
11 Yorumla
Soran+1 yılŞu zamana kadar kimseyle rahat hissedemedim umarım artık kendim gibi olabilirim birinin yanında
Asosyal bir kızsındır. Düşüncelerini karşılıklı muhabbet sırasında yürütemiyor, çünkü hızlı düşünme ve konuşma becerin yoktur. Sms sırasındayken bolca düşünmek için zamanı olacak. E aynı zamanda saçmalama imkanı da var sanal platformda. Gereksiz mevzuları öne sürüp oralardan kendince muhabbeti sürdürme çalışmaları vs.' ler. tabii ki bunların hiçbirini sohbet sırasında yapamayacağından afallayıp kalacağında kesin.
Böyle kızları ya boşvereceksin ya da topluma kazandırmaya çalıştıracaksın. Bunu düzeltmek senin elinde, sosyalleşmeye ve özgüven kazanmaya bak.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılAynı dert bende de var mesajlaşırken daha rahatım telefon konuşmasında veya Bi araya geldiğimizde biraz daha çekingen olabiliyorum karşı tarafı kıracak yanlış anlayacak bişey yapmamak için ama karşımdaki insan normalde nasıl biri olduğumu bildiği için bu tavır normal geliyor eğer senin de karşındaki bu tavrının altında yatan sebebi biliyorsa soğumasını sağlayacak Bi etken kalmıyor kalmaz da
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çok iyi biliyorum bunu ya bir tane kıza merhaba diyememiştim o zaman Facebook msjlaşıyorduk 17 yaşındaydım kız benle konuşmadı sonra engellemişti mal gibi kalmıştım hiç unutmuyorum o öz güvensizlikten oluyor acaba beğenirim ne diyim diye çok düşünmekten selam vermeyi konuşmayı unutuyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilk başta öyleydim ama artık değilim ilk buluşmada bile heyecan olsa da aşırı rahatım.
Nedeni ise: o kişi seni çok beğenip seni görmek istiyor, neden utanasın ki? En doğal halinle davran yüz yüzeyken de cilve yap35 Yorumla
Soran+1 yılÇok zorlanıyorum yapasımda gelmiyor içimden
Soran+1 yılYa şöyle ben gerçekten sanırım birini istemedim ondan mı böyleyim bilmiyorum... Sanalsan tanıştığım biri vardı o mesela her konuda inanılmaz yükseltiyordu çok hoşuma gidiyordu onsuz 1 dk duramıyordum öyle vıcıklık buluşsak ilk iki gün utandıktan sonra kendim gibi olurdum onun yanında o derece rahatlık hissi vermişti
Cevap sahibi+1 yılsuçu kendinde arama karşı taraf çok kasılıyosa haliyle sende kasılıyosundur az çok, yanlış kişilerle görüşmüşsün
Soran+1 yılDimi bu da olabilir
Cevap sahibi+1 yılbence de o yüzden çünkü bak rahat davrandığın kişiler de oluyomuş, hatayı kendinde değil diğerlerinde ara 🙏🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılay bende aynısıyım
aynısııı
whatsaptta falan bir yardırıyorum bir görsen tam bir sosyal kelebeğim
ama yüz yüze olunca böyle arkada cırcır böceği ses efekti çalıyor sakdmnksafmkslaf32 Yorumla
Soran+1 yılYa hayatım biz niye böyleyiz hahahahahaha ben kendim gibi olup yanaşmak sevmek çok istiyorum ama hiçbir şey yapamıyorum yanına gidince zorla öptürüyor kendini
Cevap sahibi+1 yılah ah bir bilsem ksdmaskd bıktım artık bende böyle olmaktan
soyle soyleyeyim dhfhhdjsd ben utanmakla kalmiyor sacmaliyorum da, cok kotu bir durum yuzum kizarir kekelerim nefes alamam falan ellerim titrer hatta goruntulu konusunca bile kendimi toparliyamam. Belli etmemek icin fazla konusmama karari aldim ilk gorusmemde ve ne oldu biliyormusun? Cok qaripsin ama tatlisin dedi ve daha da yazmadi sanmis ki onu begenmedigim iicin soguk davrandim. Şu an normallesme donemimdeyim ve onu gormek ve ozur dilemek istiyorum. Utangac olmak normaldir ama bunu ondan gizleme cunki kalbi kirila bilir cok uzucu :(
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Soğumam aksine utangacligini kırması için ugrasirim
217 Yorumla
Soran+1 yılPeki kıramıyorsa yani nasıl kırabilitfin
Soran+1 yılPeki kıramıyorsa?
Soran+1 yılİyimiş
Soran+1 yılSanırım birazda karşındaki insana da bağlı utangaçlığı atmak
Soran+1 yılHaklısın aslında şu zamana kadar karşımdaki insana güvenemediğim için kendim gibi davranmadım hiç kii arkadaş ortamında da öyle... Hep acaba böyle yapmamam mı gerekir diye düşünceler içerisinde oldum robot gibi oldum ondan dolayı
Soran+1 yılHaklısssııın
Soran+1 yılOlabilir :) ama xperim 1
Soran+1 yılTakip attım direk
+1 yılHayır, heyecanına veririm ve bir süre rahatlaması için klasik sohbetler ederim... Ama hala aynı donuk tavır devam ederse, beni beğenmediğini, bir olumsuzluğun olduğunu düşünürüm
20 Yorumla
+1 yılSoğumaz, anlar utanıyor diye ben ilk buluşmada sevgilimle, yüzüne bile bakamıyorduk utangaçlıktan, sürekli parmağam kanıyordu zamanla alışıyorsun kızda anlıyordu utanıyorum diye ve çok mutlu olmuştu sevimli ve tatlı olunuyor eğer utanıyorsan 😇
10 YorumlaSoğumak yerine utancını yenmesi için yardım ederdim
20 Yorumla
+1 yılİnsanlar kendisinden bahsetmeye bayılır, bir şeyler söylemekten çekiniyorsan onunla ilgili soru sor, anlat anlat bitmez. Karşındaki konuşmaktan çok zevk alır. Ayrıca odunluğun, suskunluğun, utangaçlığın da karşındaki çok konuştuğundan belli olmayacak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılpademi zamanında bende sendeyim https://voca.ro/1iHaqtdSVSqv
10 Yorumla Hayır utanan insanlar çok sempatik gelir bana. Ar göstergesidir. Her şey zamanla aşılır.
10 YorumlaEmin ol karşında tatlı dilli esprili birileri olursa bu yarım saat sonra geçen bi durum olur bence karşındakiler senden daha çok odunsu olmuş olabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılYani ben genelde karşımdaki insana şu zamana kadar acaba yanşış anlar mı yapsam mımvs diye hep düşündüm ve geri çektim rahat değildim çünkü
Soran+1 yılO zaman güzel ya benle ilgisi yok
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yıliç dünyan sanal da konuştuğun gibi kişilerde böyle algılıyor. lakin dış dunyanda geçmişinde yaşadıklarından dolayı soğuksun. bu da alışkanlık haline gelmiş
00 Yorumla
+1 yılYa kendine ya da karşı tarafa karşı ufak bir güven eksikliği olabilir bu durum bence. Ben olsam onu neşelendirirdim ortamı ısıtıp güven verirdim. İlk yapacağım şeyler bu şekilde olurdu 🤘
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılYok ya sorun olmaz. Bunlar çok normal şeyler. Hatta aranızda buna gülersiniz belki. Bende çyle olmuştu konuştuğum kişi demişti mesajlarda bülbülsün gerçekte ses yok ahahahahha
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı.
+1 yılBende sanalda rahatım gercekte cekingenim sorun oluyor ilk görüşmelerde heyecanlaniyorum saçmalıyorum nolcakbilmiyorm ama onlar için sorn olmuyordur umarmmm
00 Yorumla
+1 yılValla tıpkı her harfiyle beni tarif etmişsin. Bu konuda kendimi tek saniyordum yalniz değilmişim... benim gibi olanda varmış iyiki yazmışın seni tanidigima sevindim. bende mesajlasirken cok farkli yuzyuze gelince sap gibi utanip kafami kaldirip konuşamıyorum bakamıyorum bile.
00 YorumlaBende öyleydim ama soğumadı hatta erkekler utangaç kızları daha çok seviyor bende. Çok utangacım ve sevildiğim için biliyorum😆😁
10 YorumlaSogumam, herkes farklı bir yoldan geçiyor. Ben de kaygılı biri olduğum için anlayışla karşılarım. İlaç kullanıyorum Antidepresan zaten bunun için
12 Yorumla- +1 yıl
ne ilaci
- +1 yıl
@secretsomeoness paksera 20 mg
+1 yılBu konuda sana yardımcı olabilirim Konuşmak ister misin
13 Yorumla
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Anlat bana ama buradan değil
Soran+1 yılİstek attım
Benim de sanalda kız arkadaşlarım oldu hiç yüzyüze gelmedim ama bazen düşünüyordum ben de senin gibi olurdum utanırdım ama mesajlaşırken bambaşka oluyordum o yüzden hiç gerçek hayatta sevgilim olmadı zamanla düzeleceğini düşünüyorum takma kafana
12 Yorumla- +1 yıl
Gerçek hayatta da arkadaş ortamında pozitif şakacı konuşkan biriyim ama bir kadına hoşlandığımı söyleyemem Kemal Sunal'ın bi filmi vardı kızı görünce sesi kısılıyodu konuşamıyodu onun gibi olurum 😂
- +1 yıl
İşte böyle olurum 😂 https://youtu.be/jCPK9P2fuYg
+1 yılsoğumam ama mesajlaştığım haline getirmek için uğraşırım..
20 Yorumla
+1 yılHayir tabikide utanman cok normal ki karsi cins sonucta ama kendini sevdirmissin cilve yapman guzel utanmanda sıkıntı yok
00 YorumlaOnu farkediyorlarsa sıkıntı olmaması lazım. En azından benim için sıkıntı olmaz. Rahatlatmaya çalışırım
00 YorumlaÇekingen kişilik olduğunu düşünüyorum. Eğer keşfedilirsen, çok özel yeteneklerinin olduğuna kanaat getiriyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılHayır soğumaz :) sadece rahatlamanı ister. Anlayışlı bir insan ise bahsettiğin, utanmaman adına üstüne çok gelmez.
00 Yorumla
+1 yılBen elimle yazmıyorum telefonda sesle yazdırdığım için kelimeleri her zaman kontrol edemiyorum kusura bakma yanlış anlama beni lütfen
00 Yorumla
+1 yılbende öyleyim 🥺 iyi bi haberim var sana soğumuyolarmis 😐
10 Yorumla
+1 yılAsıl halini bildiği için seni yumuşatıp kıvama getirmeli.
10 YorumlaBir aralar ben de öyleydim ama bir faydası yok. Bence sal gitsin kanka takma yoksa daha kötü oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBende tam aksine yüz yüze daha cilveliyimdir 😂soğumaz
11 Yorumla- +1 yıl
öylemi diyorsun görmek isterim
Neden soğusun utandığını anlamalı zaten bu gibi durumlar alışınca geçiyor sende geçmiyor mu yoksa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız ben ne yapacağım? 4-5 arkadaş edindim bu dönemde buluşma hazırlıyoruz ben senden daha kötüyüm 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. Zamanla aşacağını düşünürüm
22 Yorumla
Soran+1 yılAşamadığım çok zaman oldu tam kendim gibi davranıcam yapamıyoruk bu neden sizce
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılBirkaç görüşmeden sonra rahatlamanız lazım biraz daha sıcak davranmazsanız soğuyabilir
00 Yorumla Deneyelim öyle söylerim. Ne bileyim şu anda, denemek lazım.
00 Yorumla
+1 yılSoğumam rahatlatmaya çalışırım özüne döner utangaçlığın kırılması lazım
00 Yorumla
+1 yılsoğurdum ben, sen de bi psikoloğa falan git derim bu utanma çekinme duygularını aşmak için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılAlışman lazım
Utangaçlığını üzerinden at
Kendine güven
Her şey yoluna girer00 Yorumla
+1 yılSoğursa soğusun niye umursuyorsun ki. Fazla abarttınız şu erkekleri ya
00 Yorumla
+1 yılİllaki ilk görüşmede böyle şeyler olur. Zamanla alışır derim
00 Yorumla
+1 yılZamana bırakırım eğer gerçekten sevmiş hoşlanmışsam biraz sabır
00 YorumlaBir şey sorayım dedim ama kimseye cevap vermemişsin ki.
00 Yorumla
+1 yılSoğumaz ayrıca utangaç olman hoşuna bile gidebilir. İlk basta herkes biraz utangactır
00 YorumlaOlurmu hiç öyle şey bu sizin ne kadar düzgün insan olduğunuzu gösterir bence😊
00 YorumlaBende aynı durumdayım ama mecburen nasilsam öyle olmaya çalışıyorum
00 Yorumla
+1 yılYaşın doğruysa artık soğuyabilirler karşısındaki insanın yaşına göre beklentisi de oluyor çünkü
00 Yorumla
+1 yılBana da oluyor bu olay bence buluşmadan önce mesajlasirken utandigim için sogukmus gibi durabilirim gibisinden bir mesaj atarak durumunu anlatabilirsin zaten yüz yüze görüşdükçe zamanla alisirsin o da sana yardımcı olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü bir uyumunuz yok birbirinize göre değilsiniz er geç ayrılırsınız söyleyeyim kendimden biliyorum olmuyor maalesef :(
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızlar siz utanmayın erkekelr sizden 1000 kat daha utanıyodur
10 Yorumla
+1 yılCanım soğur seni bile terk eder. Heleki bu erkekse yanında da çok cana yakın ve ona ilgili olman gerekir. Erkekler ilgi görmediği anda başka yere kayar gözleri hisleri.
00 Yorumla
+1 yılZannetmiyorum daha tatlı bulması gerek, şu zamanda utangaç kız bulmuş daha ne istiyor ki? Zamanla sen de alışırsın, kafana takıp durursan daha kötüye eder.
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim maalesef çabuk heyecanlanıyorum aklım duruyor ne konuşacağımı bilmiyorum aklım duman oluyor kötü birşey 1 2 kez görüş bence yenersin bu durumu mesajla konuşsan hep bencede soğur 😕
00 Yorumla
+1 yılBence soğumaz ama şunu söyliyim yaşadığın şey özgüvenle alakalı bir durum reelde görüştüğünde muhtemelen kendine yeteri kadar güvenmiyorsun özgüvenini artırabilirsen bir çok sorundan kurtulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanla aşarsın, hem mesajlaşma ara sıra telefonda sesli olarakta konuş, zamanla düzelecek inan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer karşındaki gerçekten iyi niyetliyse o şekilde daha çok seviyorlar hoşlarına gidiyor.
00 Yorumlaaçıkcası utangaçlık bazı insanlara ekstra tatlı gelebiliyor bu odunluk gibi görünse de o yüzden kişisine göre değiştir bence tatlı
10 Yorumla- Devamını Gör (101)
Devamını Gör(146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Mesajlaştığım kişiyle yüz yüze geldiğimde çok utanıyorum, benden soğur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım