Aşk İlişkileri Erkek arkadaşıma şarkı söyledim bana bunu dedi ne yapmalıyım rezil mi oldum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şaka mı sizce kendisi söylememi istedi Güncellemeler+1 yıl Bana şaqa şaqa Güzel sesin iyi ama biraz düz söylemiş gibisin dedi böyle şaka mı olur arkadaşlar Erkek arkadaşıma şarkı söyledim bana bunu dedi ne yapmalıyım rezil mi oldum? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Lêctum Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. Biz seninle yapamıyoruz dedikten sonra da şaka yaptığını söyle kendisine. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevgili değiliz ki erkek arkadaş Yorumla
Applefanboy Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Üzüldüm ya o kadar kötü bile olsa bu şekilde söylenmemeliydi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sesimi çok beğeniyodu Yorumla Applefanboy +1 yıl Doğrudur ama bilemedim Yorumla
badgirlll010101 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bu nasıl gıcıklıktır ya abi size değer vermeyen erkeklerden dewamke gerçekten 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kendisi at diye yalvatdı Yorumla badgirlll010101 +1 yıl Böyle birinin yalvaracağını sanmıyorum bir şarkı için ama sana böyle yapması bb demiş resmen ya Yorumla Soran +1 yıl Cidden yalvardı hatta ben bi konuda onunla dalga geçmiştim barışırız ama bi şartla şarkı söylersen dedi hadi lütfen dedi attım bende Yorumla badgirlll010101 +1 yıl Ama yaptığı çok kaba değer verdiğini sanmıyorum gerçekten bb demesi falan ben flörtlerime sarhoşken ya da uyandığım zaman uykulu uykulu video çekerim saç baş dağınık asla böyle bir tepkiyle karşılaşmadım karşılaşırsamda soğurdum galibs Yorumla Soran +1 yıl Açıklamayı okur musun güncelledim de Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ay canım sanki kendisinin sesi mükemmel sana böyle kırıcı davranan biriyle bi ilişkini gözden geçir bence 0 0 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Pek şakaya benzemiyor 0 2 Yorumla MuratReus +1 yıl Değil zaten bro Yorumla Soran +1 yıl 😞 Yorumla
TuzeyKekinoğlu Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Agaaaaaaa... ulan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalbimi çok kırdı ne yapmalıyım Yorumla TuzeyKekinoğlu +1 yıl Yazma sende Hatta engelle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben bile utandım şu an seni bilemiyorum bile 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yerin dibindeyim😊😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uzak dur ondan! 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şaka ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Biz seninle yapamıyoruz dedikten sonra da şaka yaptığını söyle kendisine.
Sevgili değiliz ki erkek arkadaş
Üzüldüm ya o kadar kötü bile olsa bu şekilde söylenmemeliydi
Sesimi çok beğeniyodu
Doğrudur ama bilemedim
Bu nasıl gıcıklıktır ya abi size değer vermeyen erkeklerden dewamke gerçekten
Kendisi at diye yalvatdı
Böyle birinin yalvaracağını sanmıyorum bir şarkı için ama sana böyle yapması bb demiş resmen ya
Cidden yalvardı hatta ben bi konuda onunla dalga geçmiştim barışırız ama bi şartla şarkı söylersen dedi hadi lütfen dedi attım bende
Ama yaptığı çok kaba değer verdiğini sanmıyorum gerçekten bb demesi falan ben flörtlerime sarhoşken ya da uyandığım zaman uykulu uykulu video çekerim saç baş dağınık asla böyle bir tepkiyle karşılaşmadım karşılaşırsamda soğurdum galibs
Açıklamayı okur musun güncelledim de
Ay canım sanki kendisinin sesi mükemmel sana böyle kırıcı davranan biriyle bi ilişkini gözden geçir bence
Pek şakaya benzemiyor
Değil zaten bro
😞
Agaaaaaaa... ulan
Kalbimi çok kırdı ne yapmalıyım
Yazma sende
Hatta engelle
Şaka değil
Açık sözl demek
Ben bile utandım şu an seni bilemiyorum bile 😂😂
Yerin dibindeyim😊😊
Oda söylesin