Nisanlim bana ben cok istekliyim falan flan dedi hergün özel muhabbetleri kendi aciyordu iste yataktan cikmayalim opmeden uyutma beni tarzi cümleyle konu ilerliyordu sogudum çünkü azgin kadin ilerde boynuzu takabilir dusuncesine girdim... ve ayrildim simdi bana özür dilerim daha olmayacak diyor ama bitirdim sizce haklimiyim ayrilmak da?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Libidosuz vitaminsiz klasik türk erkeği ne beklersin bu kafadan bence sen kadının aldatmasından değil kendin yetememekten korkmuşsun bundan dolayı sonuna kadar fransız erkekleri french kiss😘💃
Fransadamı yaşıyorsun
Ah ah ah ne türk erkekleri var kırarlar seni 😂😂
@TIGERC haha
@Gennadygolovkin keşke yaşasam ama türkiyedeyim
@TIGERC öpüşme konuştu diye nişanlısından ayrılan 3cm büllüklüler mi beni kıracak😂 türk erkeğine verecegime dağa taşa sürterim daha iyi xjjdjdjdjdjd
Hahahaha
Bazıları 3 fransıza denk
Sana bi numara vereyim istersen dizine indirir yanı dersin ama al benin yoksa uğraşmaz seninle parada almaz merak etme
@TIGERC bakireyim müslüman erkeklerle işim olmaz
Ahirette görürsün
Ozaman boş konuşma türk erkeklerinede çamur atma
@Gennadygolovkin bahtsız bedevi😂
Tek eşli kalabilirmisin merak ettim
@Gennadygolovkin tek esliligi savunuyorum zaten sizin gibi müslüman erkeklerin 4. su olamam
Kadınlar zaten tek eşli kalamıyor deist misin kocandan sıkılmazmısın bir zaman sonra
@Gennadygolovkin deistim emin olana kadar evlenmem ve eşime sadık kalırım
Başkasına aşık olursan veya arzularsan
@Gennadygolovkin eşime ihanet etmem bir kalpte 2 kişi olmaz
Bekaret erkek için veya kadın için önemli mi sence
Aşkın ömrü 3 yıl ama
@Gennadygolovkin bekaret önemli değil iki cinsiyet için ama kimelerle yaptığın önemli clubta her önüne gelenle mi yaptın korunmadan vs ya da sevgilin mi vardı aradaki fark önemli aşkın omru 2,5 yıl ama iliskiyi götüren arkadaşlık sevgi saygı heyecan olduğunu düşünüyorum tabi ki aradaki güven bağı da önemli
Bu aradığın özelliklere uyan türk erkeği yok mu neden fransız peki yakışıklı oldukları için mi
@Gennadygolovkin müslüman istemiyorum sekuler bir ailede büyüdün çoğu türk erkegi ve ailesi muhafazakar gelenekci bundan dolayı istemiyorum ırk çok önemli değil
Başkasına aşık olsan boşanırmısın bekaretini evleneceğin kişiye mi saklıyorsun
@Gennadygolovkin bekaretimi evlenmeden öncede istiyorsam verebilirim vermeyedebilirim bilmiyorum evlenirsem başka erkeğe aşık olamam zaten sevdiğim biri var evlilikte sadakat önemli
Aşık olmak senin elin de olan birşey değil ki kimse aldatırım diye evlenmez kocan yetememesi senin için proglem olmaz mı
@Gennadygolovkin libidosu düşük biriyle evlenmek istemiyorum eğer istemiyorsa seks boşanırım aldatmam aşık olmak senin elinde oraya buraya bakmazsan olmazsın aşık falan
Küçük penis olsa veya erken boşolsa yene boşarmısın
@Gennadygolovkin evlenmeden önce seks yapıcaksın da göreceksin ne olduğunu erken bosaldiktan sonra gotunu devirip yatmiyorsa devam ediyorsa benle problem olmaz
Küçük penis olmaz yani küçük penisliler evde kalmaya ve aldatılmaya mahküm desene
@Gennadygolovkin kaç cm o önemli 8 cm altıysa ameliyat olsun gerisi önemli değil
8 cm hiçbir kadına yetmez aldatır bence sen 8 cm biriyle evlenmek istermisin
@Gennadygolovkin zevki veren uzunluğu değil kalınlığı aldatmak aşağılık birşey kendime saygım var yapmam ama bu fedakarlığı yapabileceğim biri olmalı karşımda
Haksızsın bro çünkü ya oha bu kız da mı diye ağzını açık bırakacak kişiler çatır çutur yani öyle söylim. Devir kötü.
Valla bu kiz da o tarz muhabbwtlere girince sogudum baskalari ile de konusmustur diye düşündüm ve cinsellige istekli biri evlenince aldatir yani bunu kaldiramazdim erkenden yolu verdim.
Evet haklısın. Abartmış o konu muhabbetini. Bu tarz kişiler aldatmaya eğilimli oluyorlar.
Sana katiliyorum o nedenle ayrildim..
Haklisin da dusunce tarzin yanlis, aldatir yerine az edepli olur utanir gibisinden bakmaliydin.
Aldatir düşüncesi geldi ilk aklima
Vay be kıza bak erkekler bu şekilde düşünür iyi yapmışın nişanlın sonuçta arada bi mesafe olmalı eşin olunca dese bunları neyse ama böyle kızlardan hayır gelmez kardeşim boşver
Hoşuna gitmediyse iyi yapmışsın ama bu ayrılık sebebi olamaz gibi geliyor. İçinden geleni yap boşver
açık açık sana demiş işte napsın baskalarına mı desin bence yanlış seks evliliğin %51 dir
Baskalarina da diyebilir bu azginlikla hic emin degildim... bence cinsellik o kadar onemli degil sevmiyorum cinsellik.
cinsellik sevmeyen erkek... evlenilmez kardes kız senden kurtulmuş
Tam tersi uckur azgin cinsellik seven biriyle evlenilmez aslinda sizin gibiler kalkik penislere layiksiniz...
Kardeşim performansına güvenmiyorsan iyi yapmışsın 😂😂
Cinsellik sevmiyorum o nedenle ayrildim..
Libidosuz kadinla evlenip mutsuz olunca degerini anlarsin
Aldatmasın öyle olsun
aldatmayla ne alaka kız açık açık demiş
Analdan vermisdir kardeş kusuruma bakmasssin artik
Nerden biliyorsun hic sevgilim olmadi dedi bana
Yaw çok kız arkadaşim oldu inanma abicim
Nasil anliyabilirim dostum daha once bir kisinin iliski oldugunu
Bu çok zor tamam kızlık testi var ama tamamen boş bu işte usta olacaksın binbir türlü yolu var bu işin usta değil sen amlayamazsin
insanlara nasıl acıkladın bunu?
Boynuzu takar , aldatır düşüncen yanlış olmuş.
Doğru yapmışsın
En iyisini yapmışsın
Ne garip insanlar var
haklısın kardeş