Güncellemeler
+1 yıl
Bi bahaneyle telefonu istedim şüpheli mesaj yoktu ama resimler silinmişti. Niye sildin hani vücudundaki değişime bakacaktım diyince telefonlar hackleniyo falan ya birinin eline geçer diye korktum sildim dedi 🤷♂️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fakbadi ( ya da adayına ) güzelliğini yapmış geçmiş olsun umarım kanıt yakalar nafakadan yirtar tazminat davası açar varsa çocuğun (ların) velayeti alırsın
Bunun basit bir yöntemi var.
Ya peşine dedektif tak takip etsin
Ya da anlaş yazılım şirketleriyle telefonuna farkedemeyeceği bir gizli uygulama indirsinler. Yaptığı her aramayı attığı her mesajı rahat rahat takip et
Ustam ikiside çok tuzlu şeyler gibi daha kolay yöntemi yok mu? Pandemi yüzünden bizde kemerleri sıktık biraz
Evin belli köşelerine telsiz tarzı ucuz ama iş görecek bişeyler gizleyemez misin?
kardesım telefonunu kontrol et kavgada etse bılmrm nede etse takıp et. ınsalkah zayıflamak ıcın kendını kontrol edıyordur. ıyı dusun ıyı olsun.
tamam. maılını bıde web whatsapp ac sen o farkında olmadan hepsını görursun. ınstgram maılıne bak. bunlar uygunsuz oluyor ama esının gunahınıda almamak lazm emın olman ıcın. cunku hıc ınandırıcı gelmedı yok telefon hacklenıyomus falan dıyr
Whattsapp falan her şeyi kontrol ettim maile bakmadım ama mailden aldatacak hali yoktur heralde. İnstaya da baktım bi kaç erkek yeni takip etmeye başlamış bu adamlar bi yerden tanıdık geliyo ya tanışmış mıydık dedim açıklaması için yok tanışmamışsınızdır heralde işe yeni başladılar öylesine takip etmişler dedi
allah yardım etsin cıldırmamak elde değil. zamana bırakıcaksın. caktırma mamaya bak bosvermıs gıbi yap. sonra ıkı gun sonra banyo yaparken veya gece gev saate telefonuna bak. yanı ınşallah kardesım kötj bısey yoktur. karına kocaman cıcek yaptırırsın gönlunu alırsın. ne dıyeyım allah yardımcın olsun
Bence araştırmalısın çaktırmadan. Panik yapması kuşkulandırdı açıkçası. İyi forumlar
Kesin birilerine atiyodur
Telefonunu bir kontrol et
Bi bahaneyle telefonu istedim şüpheli mesaj yoktu ama resimler silinmişti. Niye sildin hani vücudundaki değişime bakacaktım diyince telefonlar hackleniyo falan ya birinin eline geçer diye korktum sildim dedi 🤷♂️
Direk sor o zaman ve hal ve hareketlerine dikkat et
Kendin ce eyleniyor
Anlamadım
Nasılsın diye çekmiş dir
Anlamadım?