Bekar
Evli
Karışık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim Medeni durumum bekar, tabiki aklı başında düzgün insan kalmadı ve bugün en düzgün dediğiniz insanın dahi nelerini görüyorsunuz zaman için de, dolayısıyla evlilik bu devirde zor geçinmek çok zor ve çok iyi maaş gerekiyor çünkü eskisi gibi samanlık seyran değil, insanlar sizden çeşitli beklenti içinde oluyorlar. Bunun yanında evlenmeden önce yapılan saçma sapan adetler İsteme, söz, nişan kına ve düğün adı altında bir ton para israfı da var eziyeti var.
Bence net bir şekilde söylemek isterim ki bekarlık bu devirde sonsuza kadar sultanlık ve evlilik mezar...
1Nasıl olsa evleneceksin sözü yanlıştır.
Bekarlık günah değil ki.
Ha sen zaten zina, haram işlersen zaten sana bekarlık haram olur.
Ki zaten evlilikte böyledir.
Öfkeli kişilere haram diye okumuştum ama unuttum. ama yinede araştırmak lazım. Yani kesin haram demiyorum
Medeni Durum Hmm Bekarım Tabiki de 😊🙈 Ayıptır Söylemesi Vahşi Bir cazibem vardır da Gören kızlar aşık olur 😂🤣 Espri Yaptım yanlış anlaşılmasın Yani Kısaca söyleyecek olursam sap Gibi Yaşayıp hayata devam ediyoz işte
3 yıldır dikili tek bir ağacı olmamasına rağmen sürekli borç içinde olan bir sevgilim var borç bitirip evlenmek için borç yapıyor sonra onu ödemek için evliligi erteliyor sonra yine borç böyle uzayip gidiyor
Cevap
103Cevap
Şu an bekarım ve önümüzde ki zaman diliminde de herhangi bir evlilik düşüncem yok.. Kısmet diyelim klişe olsun.. Keyifli geceler..
Bekarım..
Evlenmek istediğim birisi var mı..
bu karışık belirsizlik var..
Bi ilişkim var ama ne olucak sonu bi fikrim yok. Evlenir miyiz evlenmezmiyiz bilmiyorum. Retrodan falanmı bilmiyorum ama sorguluyorum kendimi acaba seviyomuyum ya da o beni seviyor mu acaba ayrılıcakmıyız. 🙄
halimiz ziyan zebil 🤣🤣🤣yaz geldi çiçekler açtı arı vız vız. onlar bıle cıcekle ask yasıyo kıcında polenle uyuyo. ben hala cıcek toplım ablama anama 🤣🤣
Sevgilimle bı ayrılıp bir barışıyoruz , beni teselli eden burdan tanıştığım kişiyle flört oldum, sevgilim (eski sözlüm) benimle tekrar barışmak istiyor onu affedersem flortume ayıp olur, yedi sekiz ay önce üç gün çıktığım eski sevgilimle şimdi kanka oldum, benim durumum epey karışık 😏😏
Ahmeti seviyorum, mehmetle çıkıyorum, aliyle nişanlıyım.
@muptezelinbirii Gönlüm, kadınlığım, ekonomim :)
detayda ki söz samimi bir evlenme teklifi gibi bişey 😂
Karma karışık saçma sapan hayallerdeki olan bulutlar üstünde uçuyor gerçekte olan depresyon kazağı ile köşesine çekilmiş sessiz sedasız oturuyor.
Evlenmek istiyorum; ama bazı sebeplerden dolayı bulamıyorum. Bir gün aşkı aramaya başka şehre gitmeyi düşünüyorum.
Bekarım
fakat bekarlıktan çıkmak için özel bir uğraş göstermiyorum. Olursa olur, olmazsa olmaz. Çok umurumda değil.
var-dı pandemi işleti bozdu yav tam açılacaktım tak yasaklar geldi tam 1 sene 1 ay oldu en son görmemin üzerinden :/ ananı s hayat 😔
"Bekarım alayına bakarım" esprisi yapılmış.
O zaman ben de bekarın sözlükteki tanımı diyeyim.
Bir evlilik yaşadım, demek ki henüz hazırlıklı değilmişim, şimdilik rafa kaldırdım beklesin biraz, hedeflerimi gerçekleştirmem gerekiyor
bekarım evlenmek istiyorum birisiyle ama o birisi imkansız birisi
Bekar kuzenlerim bir bir evleniyor ben evlenmiyorum çünkü herşey sorun
Evli olanlara mutluluk, evlenmeyi düşünenlere iyi bir eş, düşünmeyenlere hyatta başarılar dilerim😀
B e k a r l ı k sultanlık der son noktayı koyarım.! 🙈😅
Bekar. Soruyu görünce aklıma şu söz geldi
Medeni durumunuz bekar ise bari biraz durumunuz medeni olsun.
Bekarım.. Bu gidişle de böyle kalıcaz. Yanliş kalpte olacagıma yalnız kalırım daha iyi
Madeni durumdayım ama yakında kağıt durumuna geçerim inş 🤣
dolar euro da gelir inş :D
@TalltheParadisum bence bu benim esprimden daha kötüydü
evet biliyorum istersen türk lirasına gülebiliriz
Bi evlilik yasadim zaten ikinciyi düsünüyorum ama gönlüme kafama göresini bulamiyorum bu evlilik olayi hayatin en ince işidir
Yuvadan gülmeyen en zengin bile olsa hayatin anlamı asla olmaz
bekar ve kısmetse öngörülebilir geleceğin tamamında bekar olarak tutmak niyetindeyim :)
Ilismiyorum kimseye. Kimsenin sevgisine, ilgisine güvenim kalmadı. Kapattık o dükkanı de haydee.😄
Evliliği çıkardım kafamdan. Flört takılıyorum sadece.
Bekarım ? Aradığım Özellikte Birini Bulamadım için Bekarım
Yaşıma uygun iyi bir insan olursa neden olmasın. Maviş çok severim.
Yanlış anlaşılcak biri bile yok hayatımda o derece yalnızım 😅
yaşasın eylülde boşanıyorum 4 yıl ayrı yaşamdan sonra kurtuluyorum
Bu devirde ancak bir canım evlenir. Üstüne de çocuk yaptıysa aptalın önde bayrak sallıyanıdır. Çocuğun hayatını bk etti türkiğye gibi bir ülkede demektir.
4 yıldır ayrı yaşıyordum. geçen ay mahkemeye başvurdum
Sevgilisi olanlar da bekar sayılmaz ona göre millet 🙃🙂
Evli değilim ve ebleneceğimi sanmıyorum. Turşumu kuracağım.
arkadaşlarım sevgili manita evlendi ben hala sıfır sevgilisiz 10. yılım
Sapız dogrusu da bize gelmez o kadar denedik yürümedi insanlar bayatlamış hep
Evlenmek istiyorum ama evlenmek istediğim ortalarda yok hâlâ 😂😂
Ben evliyim ama keşke bekar olaydım bekarlara tavsiyem evlenmeyin
Sapız elhamdülillah.. 😅😂
Evet evlenmek istediğim biri var fakat ailelerin gösteriş merakı yüzünden evlenemiyoruz.
Bekarım herkese bakarım djsjsh
Kız derdi falan çocuk derdi sorun evde basit. Yemekler le hallederim
Herkez birilerini istiyor ama kimse kimseye merhaba demiyor
Abi ben kendime zor bakıyorum. Elin günahsız kızına nasil bakayim 😂
Bekarim ve evlenmek istiyorum yalnızlık kötü
Medeni durumum: Evli.
Bekâr.Öyle evleneceğim adam bu, diyemedim :d
Saplik sultanlık tır diyorum.
Evlillik programına benzedi :) Bekarız.
Bekarım,
mutluyum ya da olduğumu sanıyorum.
Bekar erkek arkadasimla evlenmek istiuorum olmasada mantik evligi