Arkadaşlar öncelikle lütfen "unut, yoluna bak" gibi şeyler yazmayın. Ben büyük bir hata yaptım. Tartışma esnasında ona çok kötü bir laf söyledim. "Sen bir kendine bak, bir de bana bak. Normal şartlarda seninle görüşmezdim, sırf yalnız olduğum için seninle görüştüm" dedim ona. Çok pişmanım. Başka olaylar da oldu. Engelledi beni, geçen gün engeli kaldırdı o zaman da mesaj attığımda böyle davrandı. Sonra tekrar engelledi. 4 aydır ağlıyorum.Numaramı silmemiş. Ben ona hislerimi anlatan bir mektup yazmayı ve güzel, anlamlı bir hediye alıp kapısının önüne koymayı düşünüyorum. Sizce beni affeder mi böyle yaparsam? Ben hâlâ çok seviyorum onu, beni affetmesinin bir yolu olmalı.. Yeşil mesajlar bana ait, beyazlar sevdiğim kişiye.
Sevdiğim adam bana artık böyle davranıyor. Ne yapacağım? Fotoğraflı?
Benim sevgilim olacak kişi bana böyle bir laf söyleyecek ona öyle laflar ederim ki dünyaya geldiğine lanet eder o derece.. Büyük bir hata yapmışsın ve bence telafisi olmayan hatalardan. Bana bu cümleyi kurabilecek karakterde bir insanla bırak bir daha konuşmayı selamını bile almazdım..
Bu da size ders olmuştur bir daha öfkeli iken kimseyle konuşmayın ya da öfke kontrolü için psikolojik destek alın. Cidden yaptığınız şey hem çok ayıp hem de fazlasıyla can acıtıcı.. Bence affedilmeyi bile haketmiyorsunuz..
Bir de bundan sonra birine bir laf söylerken aklınızda şunu tartın. Karşımdaki insan bana bu lafı söylese ben ne düşünürdüm acaba diye bir kendinizi yoklayın. Yani empati yapmayı alışkanlık haline getirin. En azından bundan sonraki hayatınız için sağlam bir adım atmış olursunuz..
Yani size hem kızıyorum hem de halinize üzüldüm. Kızıyorum çünkü gerçekten ölümcül bir laf etmişsiniz, üzülüyorum çünkü pişmansınız. Peki bir şey merak ettim. şu an kendinizi affettirerek vicdanınızı mı rahatlatmaya çalışıyorsunuz yoksa sevgilinizi geri kazanmaya mı? Buna dürüstçe bir cevabınız var mı?
bu konuda hediye ve jestin bir şeyi düzelticeğini sanmıyorum ama seni hala seviyor sadece onu sevmediğini düşünüğü için böyle yapıyorsa ki haklı ettiğin laflar çok aşağılayıcı şeyler. sevdiğin kişinin peşinden devam et olucağı varsa olur sizin durumunuz herhangi bir tavsiyeyle çözülcek bir şey değil fazla üstüne gitmişsin.
Hediye falan yollayıp koyup daha fazla zorlama bence. Erkekler ekinden kaybedince anlarlar genelde. Ama bu kadar çabalayıp gelmiyorsa daha uğraşma değmez. Ve bir gün hayatına birini alırken bi anda gelir hep böyle olur