Hangi duygudur? Karşınızdaki kadını arzulamanız aşık olduğunuzu mu gösterir? . şu an konuştuğum kişi gayet akıllı biri ve benimle evlenmek istediğini söylüyor. Birbirimizi benjm bı baskasyla olan uygunsuz konuşmalarım konusunda ondan yardm istemem ile tanıdık. Sevgili değilim ama o benim kadınmsın artk diyor ben ise arzulu bı kızım. O çok deneyimli ve dul biri. Bana benimle evlenmek istediğini çünkü çok arzuladığını beğendiğini söyledi. Ancak hakkmda çok bı bilgisi yok. Sadece o tür konularda konuşmayalım artk diyorum o da bana napalm ikimizde istiyoruz bunu.. diyor ve devam ediyor. Bir türlü normal konusamadk.(evet ona foto vs çok attm açık saçık) . Aşk arsulamaktir demişti. Sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar LÜTFEN AÇIKLAMAYI OKUYUN..🙂🌸
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Arzu geçicidir. Hevesini alınca geçer. Başka bir aşk yaşar o zmn o yani başkasını arzular yukarıdan anladıma göre
Evlenmeye niyetli çok beğendiğini söylüyor.
Bende tanımak istyorum seni bı önce diyorum. Diyo ki zamanla tanırsın ben seni tanıdım diyor
Sen bilirsin evlilik ciddi birşey
Evet ben de buna sasryorum. Ciddi bı olay ve sadece cinsellik konusuyo ben seni zaten biliyorum diyo zamanla tanırsın beni diyo
Seni bildiği kısım cinsellik. Seven adam jestler yapar iyi misin nasılsın merak eder endişen derdin var mı anlamaya çalışır yanında olmak ister.
Aşk evlilik sorunlu şeyler 😞
Bu tip şeyler nadiren diyor. Zaten yeniyiz 2 hafta oldu konusalı onunla... Ve ilk konusmalarmzda zaten beni gördü her yerimi. Ve çok istediğini beğendiğini söyledi.
Bu tip derken yani bugün canım mı sıkkın dedi. Mesela ama bu yüzeysel kaliyo hani aman aman üstüme dusmuyor böyle
Sevmiyor. belki düşünür evlenirsem istedimde beraber olurum kafasnda ya da başka birşey var. Ama sana aşık olmadığına eminim kafasında başka birşey vardır
Yok ya yok. Karşmda cidden seven beni bı kişi yok. Gerçekten çok yoruldum hiç sevgilim olmadı 26 yaşım bitiyor. Evlenmek istiyorum iyi bı niyetim var. Onunla yanls şekilde başladk tamam ama ben ona zaten evlenme ilişki vs niyetiyle değil yardm almak için yazmştm. Neden evlenmek istemiyo... Ya ben onun belkide en büyük sanslarndan biriyim çok saf bı insanm yalan dolanm olmaz. Hem de cinselliği seven biriyim. Yine yok bulamadm. Canım çok sıkkın...
O beni beğendiğini vs diyince ona şans vermek istedim. Ama olmayacak belliki
Duygusaliz😞
Kendini üzme
Evet baya duygusal ince dusunceliyim. Ama mesela meşgulüm diyince napyosun neden yazmyosun beni sevmiyomusun tarzı konusmalarm olmaz. Anlayşlymdr. Ne diyim yaaa 😔
Ne güzelsin. Düşünce olarak yani.
Sağolasın... Gerçekten içimde öyle kötü bı insan yok saf biriyim. Saf seven biriyim. Eşimi mutlu etmeyi çok isteyen biriyim. O da bunu anladı biliyor. Biraz da bundan dolayı istyomus. Yani eşimi mutlu etmek istediğimi biliyor. Sahiplenmeye çalışıyor ama çok abartmyor. Ya beni ben olduğum için sevsin cinsel yönden arzulamasi güzel ama o zaman benden güzeli çekicisi vs gelir o da ona gider böyle bı ilişki olmaz bence
Çok iyi birisin sanırım
Derdimi dinlet misin burdaysan
Bence sevgiye sabredersen adı aşk olur. Sizinkinin aşkla bir alakasi yok arzu ve cinsellik isteği gibi birsey
Napmalym sizce..
Yazdigim aciklamayla alakali olmamis mi 😅
Seninki olmuşta diğerlerinin olmamş pek.. guncellemede o yüzden öyle yazdm 🙂
Hm tamam o zaman ☺️ Keske ciplak foto filan atmasaydin arzu uzerine degilde sevgi ask hosgoru saygi sevgi uzerine iliski kurulmali tabi cinsellikte onemli ama onun yeri ayri
Eski eşinden söylediğine göre cinsellik olmadığı için ayrlmşlar. Bende sevgiyle oluşsun normal bı ilişkim olsun istyordum. Ama bu resimleri aslnda başka bı sebepten dolayı ona atmştm ve sonra beni çok beğendiğini vs aoyledi
Bu tur iliskiler pek mutlu sonla bitmiyor yinede sen bilirsin tek derdi cinsellik gibi o zaman
Hani düşünüyorum ki evlenince güzel bı cinsellik yasarz falan diye düşünüp konusuyo falan. Yani cinselliği sevmesi tamam da başka konuda konuşmuyor. İstemiyor. Ama benim kadınmsın diyor. Anlamyorum. bu arada abaza olduğunu sanmyorum.
Sen bilirsin oyle dusunuyorsan oyledir o zaman ben dusuncemi soyledim en kotu fake hesaptan denersin acaba dusunceleri sadece sana karsimi boyle 😉
Aaaa çok mantklı
Çok teşekkür ederim 🙂 bakalm nolacak merak ettim
Valla bende merak ettim sonucu bildirirsin o zaman umarim sen hakli ciktin demezsin ☺️
Bakalm.. ben şu an %51 oranında beni seviyor diyorum.
Bende yuzde 99 fake hesabada yavsiyacak cinsellik muhabbeti yapicak diyorum
Şimdi yeni hesap acıcam ama hem hemen yazmayacaktr. Çünkü iki gündür çok toplantı vs görüşmeleri var hem de xper 1 olduğu için belki de işgillenebilir. Neyse ben bulcam sohbet açma yolunu..
Siz isinizi bilirsiniz bize laf dusmez sonuclari bekliyor olacagim iddaa filan koyardim ortayada zaten uzulcen bide boylede uzulme ☺️
Anlatılmaz yaşanır bu günde sana yakalım 🕷
Açıklamayi okuyup yorumlarsanız daha mutlu olurum ama isterseniz tabiki 🙂
Aşk bir boktur
Açıklamayi okursanz daha güzel bir yorum yapabilirsiniz belki 🙂
Yok kardeşim okumak istemiyorum
Peki kardeşim sen bilirsin
🙏😊
Yanmak tır