Aşk İlişkileri Bugüne kadar kaç kişi sizden hoşlandı veya aşık oldu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hoşlandığını, sevdiğini size veya bir tanıdığınıza söyleyen kaç kişi oldu? Şimdiye kadar kaç kişinin kalbini çaldınız;) Güncellemeler+1 yıl Guncelleme Güncellemeler+1 yıl mmmmmlkıoojıh Bugüne kadar kaç kişi sizden hoşlandı veya aşık oldu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Aşık olan olmadı. Hoşlandığını söyleyenler oldu birkaç tane. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim hayatımda hiç bakan beğenen hoşlanan kız olmadı 0 0 Yorumla
iamBÖKE Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Astsubaylık okuyorum, yazan çok oluyorda ilgili değilim 0 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Hoşlandı ama aşık olan olmadı çünkü ben ilk adımı atmadım. Sevgilim, arkadaş çevrem olmadı 0 0 Yorumla
Adastancılar Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl 1-2 kişi herhalde o da flört sevgilim olmadı 0 0 Yorumla
Graycloud Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Dört galiba 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bilmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aşık olan olmadı. Hoşlandığını söyleyenler oldu birkaç tane.
32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim hayatımda hiç bakan beğenen hoşlanan kız olmadı
Astsubaylık okuyorum, yazan çok oluyorda ilgili değilim
Hoşlandı ama aşık olan olmadı çünkü ben ilk adımı atmadım. Sevgilim, arkadaş çevrem olmadı
1-2 kişi herhalde o da flört sevgilim olmadı
3-5 kişi olmuştur
Saymadım 😅
Sanırım 0
5 kişi falan.
Dört galiba
Bilmiyorum