Ever bu bir gerçek beni hiçbir kız sevmeyecek hiçbir kız istemeyecek hiçbir kız sevgilim olmayacak kabullendim artık 20 yasina geldim hic sevgilim olmadı kesinlikle boydan dolayı çirkin değilim tipim gayet iyi halbuki , hayatim insanların mutlugunu izlemekle geçti gececek napalim kaderimizde bu varmış...
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben sevgilimle aynı boydayım ve bu benim için sorun değil
Gir twitter a bakalım neler diyorlar
O onların sorunu
Kizlarin yuzded 90 için öyle dusunuyor , universiteye gitsem bile benden hoşlanan kiz olmaz eminjm
Ay bilmiyorum benim için dert değil herkes aynı değil ezik görme kendini bu kadar
Ezigin önde gideniyim ama bu bir gerçek hiçbir kız hoslanmadi benden hicbir kiz sevmedi, hicbir kizla opusmedim şimdiye dek jicbir kiz mesaj atmadı, hic sevgilim olmadı ve 20 yaşındayım üstelik
Ne diyim kudurmuşsundur sen şimdi Allah kurtarsın
Evet kudurdum, şimdiye dek tek bir kisi bile sevmedi beni, tek bir kisi bile bir kisi bak...
Umarim yakin zamanda araba falan çarpar bana da artık kurtulurum geleceğim karanlık dolu çok iyi biliyorum
Kısa boylu olup sevgili olan arkadaşım var hatta kız daha uzun
Kizlad dalga geçiyor herzaman kisa erkekler ile
Benim de kısa boylu sevgilim olmuştu yani kısayım diye söylendiği olmuştu ama benden uzundu neticede, bence bu ülkede yalnız kalmazsın kızlar da kısa o kadar kompleksin varsa kendinden kısa birisini bulursun
Kisa kizlar daha da takıntılı eger öyle olsaydı, şimdiye dek beni seven, bir kez olsun mesaj atan, ilgi gösteren kiz olurdu...
Bos bunlar ya imkansiz hayat boyu beni seven tek bir kiz bile olmayacak
Sen olumsuz düşünüyosun benim eski sevgilim de kısaydı senin boylarındaydı gayet de seviyodum o kadar kompleks yapmissin ki kafan yanmis böyle dusunursen böyle gider ancak özgüven yoksa kimse istemez
Kısa boylu olup sevgilisi olan arkadaşlarımı da düşünüyorum gayet konuskan insanlardi
Seni tek bir kisi bile sevmeseydi, bir jisi bile ilgi göstermeseydi, tek bir kisi bile konuşmak istemeseydi, tek bir kisi bile sevgisini gostermeseydi sende ozguvensiz olurdun emin ol...
Ayrics kizlar kısa erkegi adamdan bile saymıyor gir bakalım sosyal medyaya
Ben reelde gördüğüme inanırım maksimum 170 boyunda arkadaşım vardı ünide çocuğun peşimde alt sınıflardan bir sürü hayran kız vardı
Sen kendi kendini buna inandirmissin keyfin bilir
Demekki o oğlan çok yakışıklıydı bende o da yok, orta tipliyim
Yakışıklıydı da fiziksel olarak zayıf ve kısaydı hiç kompleksi yoktu, orta tipte bir arkadaşım da vardı kız ondan uzundu senelerdir birlikteler
Ya iste kisa erkeksen tek kurtuluş tipinin çok iyi olması benim tipim ortalama ya vallahi hiç seven kiz olmadı beni yoksa bunları yazmazdım hani
Keyfin bilir negatif insan by
Negatif insan değilim tam aksine çok pozitif bir insanim birazcık sevgi yeterli beni çok mutlu bir insan etmek için ama o bile yok,20 yaşındayım biraz empati yap dedigimi anlarsın
Kardeşim boyun kaç bende senle aynı durumdayım istersen biraz konuşalım
1,71 falan
Benim 167 ve tipimde kötü
Benim tipim kötü değil de kisa olmak yine de etkiliyor
Peki en azından tip var sende ben tip yok ve senden de kisayim
Ben napicam
Valla kanka çokta farkımız yok ben de sapım yani
Eski sevgilim senden daha kisaydi ve inanılmaz tiksindi de yanisi boyla tiple olmuyo o işler ayrıca benden önce de sonra da pek çok kız götürdü neyse by
Tipsizdi de*
1) Kadinlarin boya takıntılı olması anında kısa erkegi elemesi
2) Simdiye dek hicbir kizin benden hoslanmamasi
3) Sürekli kisa erkekler ile şalgam gecmeleri
4) Kisa boylu erkegin hep reddedilmesi
Oku bunlari
Ben de kısa boylu erkek istemem ama hoşlandım ve çıktık. Kimse hayalindeki manken gibi erkek veya kadınla olamıyor zaten, ender o ve çevrene bi bakım, herkesin fiziki olarak kusurları var, çok guzel bir ırk değiliz maalesef :/
Bak istemiyor mussun iste, bazıları aşırı takıntılı sen sadece dayanamamissin
Ben de takıntılıyım ve cocuk cidden inanılmaz kısaydı daha garibi eski sevgilisi bir seksen falandı
Neden takıntılısin peki
Kendim de kısayım yan yana cocuk gibi oluyoruz
1,72 erkek istemez misin yani
Daha uzun olsun isterdim ama 1,72 sorun değil, 1.65 falandı cocuk o da en iyi ihtimal
Valla benim boyum 1,72 hic sevgilim olmadı üstelik 20 yaşındayım yani
Olur dert etme, gereksiz sorunlar bunlar daha küçüksün
Universite de oluru ya
Olur mu
Net
Nasil olur peki benden hoşlanan kiz olur mu
Kısa boylu olup fıstık gibi kızla sevgili olan erkek kankim var
Asiri yakışıklıdır o zaman, kizlar asla bakmaz kisa erkeğe hemen elerler
Asla, asla deme
Gercekler bunlae
Boyun kaçki kanka
1,71
Boyun Kaç metre
1,71
Kaç boyun?
1,71
Boyun yüzünden sevilemeyeceğini sana düşündüren nedir?
1) Kadinlarin boya takıntılı olması anında kısa erkegi elemesi
2) Simdiye dek hicbir kizin benden hoslanmamasi
3) Sürekli kisa erkekler ile şalgam gecmeleri
4) Kisa boylu erkegin hep reddedilmesi
Kısa erkekler sürekli reddediliyorsa kısa erkekler kimin ürünü? Kısa boyu takıntı yapan kadınlar değil kısa boylu erkekler. Boyla ilgili her şeyi obsesif bir şekilde sahipleniyorsunuz. Bunun kısa çirkini var kısa güzel yüzlüsü var statüsü yüksek olanı var ağzı laf yapanı var ki en önemlisi. Senin seçeceğim daha kolay ve eminim 10/10 olduğunu da iddia ediyosundur karakter olarak
Kimse karakter olarak 10/10 olamaz ama ben genel anlamda gülümser, kibar saygılı bir insanim ve insanlar da bunu hep söyler
Ve biz takıntılı falan değiliz ksidnlar takıntılı git bakalım twitter a falan bir kiz kisa erkekler erkek değildir diyor anında 50 bin beğeni geliyor
O bir şaka çünkü ben de beğeniyorum öyle ki düşünüyorum hayır? Erkekler sürekli yok sarılın çok ince belli yok pembe şeyli diyor eee yani? Kim komplekse giriyor Türk kazına yapılan Rus mızı baskısı size yapılsa ne yaradınız acaba
Hicbir erkek beli ince değil diye, şeyi pembe değil diye kızı reddetmiyor, ama kizlar ediyor iste
Dışardan görünen Farklı içerde olan Farklı. Sana öyle görünüyor ama değil çok şakalardan etkilenen biriysen az sosyal medyaya gir
Ya tamam da konu sosyal medya degilki kadinlar gercek anlamda gerçekten boya takıntılı yani bunu manyaklık derecesinde asla ama asla kisa erkekle sevgili olmam diyen kız duydum ben , be kizlarin yuzde 80 i boya takıntılı bu yalan mi yani
Evet koca bir yalan bir sürü arkadaşım senin kısa diye nitelendirdiğin erkeklerle evlendi. Beş ben uzunla evlendim onu da sevdiğim için evlendim hiç onunla beraberken yav ne güzel uzun gibi düşüncelere dalmadım. Başarısız erkekler sürekli suçu bu tar minik şeylere atar ve detaylarda kaybolurlar. Ağzı iyi laf yapan kazanır
Bak evlendi diyorsun onu bende biliyorum yaşları ilerleyince unutuyorlar boyu ama gençken asla istemiyorlar kısa erkek,
Madem ben abartıyorum neden beni seven kiz olmamis olabilir cevap versene Allah için
Ya ne diyorsun sen yaşları falan 10 yıllık sevgili olanlarda var kimse ben uzun istiyorum demedi bende demedi. Sana takıntılı hayatında ki hiç olmayacağını düşünüyorum mutluluklar
Beni gerçekten seven bir kiz olsa, tek bir kiz olsaydı böyle düşünmezdim emin ol
Seni kim şu kafayla niye sevsin? Kızlar Gül sever al sana söyleyeyim. Ne yapsınlar ezik sünepe erkeği? Güçte uzun boy değildir ailesini koruna güçlü genler verme durumdur bazen pata bazen statü bazan yiğit bir adam çoğu zaman kadınalr bundan etkileniyorlar
Ben ezik sünepe değilim aslında yani ne desem boş, çok güzel giyinirin temizim bakimliyim güzel giyinirim ama OLMADI 20 YASINDAYIM 20
Ya işte senin sorunun bu. İyi kıyafeti temiz olmayı insan olarak yapman lazım bu seni eziklikten kurtarmaz. Sana da dememiştim kendi üzerine alındın. Eziklik sünepelik kenarda kös kös oturup beklemek. Bir erkeğin kendine güveni olmadığı 100m öteden belli oluyor bırak seni sevmelerini, farketmelerini sağlayamazsın ola ki bir kız buldun çabuk ayrılırsın kızın sana attığı sht testlere dayanamazsın. Yaşını da özellikle yazmış sanki 40 yaşında da hiç bulamamış ders çalışma yaşı bu evlat
Ne diyeyim ya umarım dediğin doğrudur, üniversiteye gidersem umarım düzelir
Düzelmez bu kafada
Nasil düzelir ya
Çok kılişe biliyorum ama kendini gerçekten sevmen ve değer vermen lazım. Hayatının merkezine ilgi çekmeyi ya da obsesyonları değil narsist olmadan kendini koymayı öğrenmen gerek. Kadın erkek ilişkilerine bakışın çok yanlış ve dolaylı yoldan duruyor. İleriki yaşlarda sana daha çok acı verir ve bunun sebebini hep boyunla bağdaştıracaksın aslında sorun bu olmamasına rağmen. Obsesif bireyler şeffaf görmekten yoksunlar ve minik detaylara takılıp kendilerini kategorize ederler sonucunda da insanlığa zarar veren bireyler olurlar. Psikiyatriye randevu alıyorsun ve utanmadan hepsini anlatıyorsun bir de psikolog desteği iste o insanlar seni dinlemek için para alıyorlar utanma. Gidip ücretlilere paranı yedirme onlar sağlık tüccarı. Devlet hastaneleri de oldukça yardımcı olur. Görünüşünle ilgili obsesyonların daha yoğun yaşınla da ilgisi var insan o yaşta kaşının telinin eğriliğine bile takılıyor biliyorum. Kendinde değiştirmek istediğin şeyleri değiştir boy hariç!! Bunun seni daha karakteristik bir insan yapabileceği özelliğine de ihtimal ver. Ve Kızlar gençken uzun isteyip evlenme çağı gelince el kısaya mahkum demiyorlar. Bahsettiğim tüm arkadaşlarım ve ben genciz daha ve hiç boydan vs konu bile açılmadı onların yanındaki erkekler kaliteli adam oldukları için yanındalar mecbur olduklarından değil. Kaldı ki biz almanyada yaşıyoruz kimsenin üzerinde ben evlenmeliyim baskısı da yok özgür Kızlar. Konuşmak istersen yazabilirsin
Tesekkur ederim bu kadar uzun uzun yazdığın için ama ne bileyim sosyal medya da kizlar falan hep kisa erkekler e asla şans vermem falan diyor, kisa erkek ne yav falan diyip duruyorlar insan etkileniyor yani cunku bayağı like falan alıyor bunlar 50 bin kiz falan beğeniyor bunlari,
Birde ben cidden tipim fena değildir iyi giyinirim bakimliyim ama hiç hoşlanan kiz olmadı ben de bunu boya bağlıyorum çünkü hep kizlar kısa istemiyoruz diyor ben de bunu boyuma bağladım yani doğal olarak
Canım benim sen onlara neden inanıyorsun? Her yerde bu tarz şeyler var sözde bu insanlar kara mizah yapıyor ama demek ki çok etkileniyor insanlar. İyi özelliklerine odaklanırsan kendinden emin olman daha kolay olur ki boyuna da kötü özellik demiyorum 160 erkekler var onlar ne yapsın? Senin boyun Türkiye’de gayet yeterli ve İnan bana kadınlar düşündüğün gibi boy delisi değiller. Herkes kendisi için en iyi olduğunu düşündüğü şeyi ister. Normal bir kızla sarışın ilik gibi Kızı Yanyana koyup birini seçin deseler sonucu hepiniz biliyoruz bu o diğer Kızı çirkin yapar mı hayır yapmaz herkesin bir üstü zaten vardır sen kendi değerini bilmek ve sexüel markette değerini artırmak zorundasın. İyi haber Kızlar görüntüye erkekler kadar önem vermiyor güçlü bir erkek imajini çizmek için çok seçeceğim var boş şanslar.