Eşimden boşanmalımıyım lütfen bakın?

Eşim inanılmaz kıskanç evlendikten sonra bu huyu birden ortaya çıktı benden 6 yaş büyük. Çocuk olunca durulur dedim devam etti yine. Eşimi seviyorum onun için kendimden çok ödün verdim. Son olayı Anlayış ile karşılayabilirim ama artık çok çok yoruldum tükendim. Anneler gününde iş yerinde abi kardeş ilişkimiz olan iş arkadaşım bana minik bir çiçek göndermiş üstünde nice ailenle oğlunla mutlu günlere yazmış. Eşim de olay çıkardı yok ben onu bulursam şöyle olur yok böyle olur. ben eşimin yanında arayıp adama teşekkür ettim ama eşimin doğru karşılamadığını beni zor durumda bıraktığını söyledim o da binbir türlü özür diledi. Eşim sen napıyosun da bu adam sana çiçek gönderiyor dedi ben de sen düşünüp gönderseydin kocamsın ya dedim. O günden beri aramız bozuk empati kurmaya çalıştım şebeklikler gönül almalara uğraştım ama bana mısın dedi. Suratı beş karış evde ben de kötü enerji alıyorum normal olarak. En son istemiyorsa eğer boşanmak istediğimi söyledim. O da kafandan çıkar onu saçma salak konuşup sinirimi bozma dedi. 3 gün önce masada kahvaltı ediyorduk kendisi iş için Bursa’ya gidip gelecek bir haftalığına. Ben de hayırlısıyla git gel istediğin bir şey var mı yanına koyayım dedim. O da bana ben dönene kadar bacaklarını kimseye aralama yeter dedi. Ben artık çok doldum çok sinirlendim oğlumda oradaydı gözüm döndü çatalı ona fırlattım baya bir kavga ettik komşular geldi bizi sakinleştirdi. Yeni bir araba almıştı ben de ona umarım içinde geberirsin de gelemezsin dedim. Ben de hatalıyım biliyorum ama dayanamıyorum artık evde iki çocukla uğraşıyorum biri Kocam. Eşim geldiğinde boşanmak istedğimi söylemek istiyorum bir avukatla da görüştüm siz ne düşünüyorsunuz? Beğenirseniz daha çok etkileşim alır teşekkür ederim
Eşimden boşanmalımıyım lütfen bakın?