Güncellemeler
+1 yıl
Erkekleri ciddiye almayın, görmezden gelin, "biz arkadaşız ve ilerisi yok, olamaz da" kafasında olunYüz vermeyin. Eğer böyle olursanız her halükarda erkekler etkileniyo ama tam tersi olursa yani sürekli ilgilenirseniz sevgi dolu davranırsanız, ne kadar güzel olursanız olun erkeklerin umrunda olmazsınızBu arada her erkeğe aynı şekilde davranın yani zengin de olsa yakışıklı da olsa asla ciddiye almayın takmayın yüz vermeyin, hiç gerek yok yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzel taktik benı ciddiye almayan bir kız olsa egom zedelenir ve onu kafaya takardim
Evvet bak gördün mü işe yarıyo
Taktik tutuyor arkidişler. Denendi, onaylandı.
İşte budur yes yes yes yürü be
Bana biraz taktigi tam olarqk anlatirmisin lutfen ogrenmem lazim
Güncelleme yaptım ya
Erkekleri ciddiye almayın, görmezden gelin, "biz arkadaşız ve ilerisi yok, olamaz da" kafasında olunYüz vermeyin. Eğer böyle olursanız her halükarda erkekler etkileniyo ama tam tersi olursa yani sürekli ilgilenirseniz sevgi dolu davranırsanız, ne kadar güzel olursanız olun erkeklerin umrunda olmazsınızBu arada her erkeğe aynı şekilde davranın yani zengin de olsa yakışıklı da olsa asla ciddiye almayın takmayın yüz vermeyin, hiç gerek yok yani
Yani kısacası, peşinden koşarsan değerin bilinmez. Senin onu peşinden koşturman lazım.
Tam olarak ne yapicagimi bilmiyorum yardim et bana
Takip isteği atıyorum özelden yazcam
Tm cok saol
Attinmi m harfiyle baslayan isimmi
ver bakim canım
Güncelleme yaptım
Bekliyormmm
Güncelleme yaptım