Tıp okuyorum daha ikinci sınıfım seneye İngiltereye erasmus gideceğim orada biriyle çocuk yapıp ileride gitmem için avantaj sağlamak istiyorum ama şöyle bir sıkıntı var ben Erasmusa gittikten 3 yıl sonra mezun olmuş olacağım bunu kabul edecek birini bulabilir miyim? Bir de ileride çocuğumu 2 yıl yalnız bıraktığım için çocuğum benden nefret eder mi? Tabii ger gün görüntülü arar severim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yakışıklıyım uzun boyluyum boyum 190 fitim
Seneye İngiltereye erasmus gideceğim orada çocuk yapabileceğim birini bulabilir miyim?
Vatandaşlığa ihtiyacım yok zaten vize alsam direk verirler hem İngilterede kalmayacağım. Baba olmak istiyorum hem de ileride orada denkliğimi alırken kalacak ve beni destekleyecek birileri olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Lan çocuk yapmak zorunda değilsin. Çocuğun psikolojisini bari s1kme. Git orada para karşılığı bir kadınla evlen.
Görüntülü aramayla babalık mı olur evlat mı sevilir? Senin baban seni görüntülü arayarak mı babalık yaptı, sevdi?
Psikolojisini bozma ne alaka 2 yıl uzakta kalacağım okulumu bitirmem lazım para karşılığı evlenip ne yapayım?
Senim niyetin evlenmek baba olmak değil vatandaşlık almak.
Vatandaşlığa ihtiyacım yok zaten vize alsam direk verirler hem İngilterede kalmayacağım.
Baba olmak istiyorum hem de ileride orada denkliğimi alırken kalacak ve beni destekleyecek birileri olur
Aynen kanka İngiliz kızlar da soyunmuş seni bekliyor.
aga beni de alsana ordan emerikaya geçerim dnakjdklsajdlka
yoksa burda gebericem
Ben de oradan Amerikaya geçmeyi düşünüyorum 😃 İngilterede dayanak lazım işte
her gün görüntülü arar severim ne lan zuahahhahahha
şaka bi yana tipin yoksa zor
Tipim boyum iyi yaparlar mı?
hadi lan ordan zuahahha
😃
10 yaşında mısın? Sen ne sanıyorsun Avrupa’yı
Birileri yine vatandaslik peşinde
Vatandaşlığa ihtiyacım yok 😃 zaten orada yaşamam pek sadece 2 yıl kalacağım, çocuk yaparak işi sağlama almak istiyorum
Sterlin yollarsan söyleyim
Sterlin yok
Ne var
Soru var
Bulursun ya niye bulmayacan
Emin misin
Arkadaşım İngiltere'ye gidecek 2 ay sonra orda amcası var gidince evlenecek para karşılığında evlenen var
Para karşılığı evlenmem evlenmeden çocuk yapmayı düşünüyoruö
Valla orasını bilemem herhalde onuda bulursun
Para çok heralde İngiltere felan😂🤔
Erasmusa gideceğim kanka