Eğer erkek her haltı yapıp pişman olmayıp ben masum, geçmişi tertemiz kız istiyorum, ilki olacam derse bunun sebebi ikiyüzlülüğündendir, ilahi adaleti unutuyordur.
Ama erkek bilerek hiçbir şey yaşamamış ve işin günah boyutunu ve eşinin ilki olmasını isteme düşüncesiyle hareket etmiş, sonra da karşısına böyle düşünen ve ilki olmak istediği bir kız çıkmasını istemiş. Bu çok normal ve istemesi haktır. Hakkıdır.
Aynı şekilde kızlarda da bu durum böyle.
1. Düşünce ikiyüzlülük ve saçmalık iken 2. düşünce neden birilerine saçma geliyor. Umarım herkesin karşısına yaşanmışlığı kadar biri çıkar.
(Gerçekten samimi ve sadık pişman olanların yeri ayrıdır.)
Ben sevdiğim kadını o andan sonrası için düşünürüm.
Geçmişini sorgulamak dahi yıpratıp incite bilir bunu iyi biliyorum ve asla incitmek yıpratmak istemem sevdiğim kadını.
İlkler istemez miyim isterim ve öyle ilkler yaşarım ki onunla ilk diye bilinen absürt yahut dini tabular değil ben ona o anı hissettirmek için çaba harcarım. Elini ilkkez tutmanın heyecanını ilk kez öpmenin tutkusunu ve her seferinde güldürürken o ilk güşüşe olan aşkımı tekrar tekrar ve yine ilkkezmiş gibi yaşatmak yaşamak isterim.
Ben sevdiğim kadını ilki olmayı başarırım zaten.
Benimle alacağı hissi zaten ilk olacaktır ve benimde ilkim olacaktır o kadın.
Bekaret ile ilgili ise mesele cinsel tarafı değil ahlaki kişiliği olmalı asıl bakir koruya bildiği ve yozlaşmamış kirlenmemiş olan karakteri olmalı.
Sevdiğim kadın kişiliği ile tertemiz olmalı kalbi ile tertemiz olmalı, kalbi kırılmış olabilir sorun değil onarmak için kendi kalbimden parça hediye ederim sevdiğime.
Bakir olan insanlığı olmalı zihni ve düşünceleri değiştirilmemiş olmalı, özgünlüğünü korumuş olmalı.
Sevdiğim kadının ilkiyim zaten ben ve sonsuza dekte ilk hislerinin mimarı olacağım ve o benim ilk kez onda tadtığım tüm hislerimin mimarı.
O mu? sensin bitanem seni seviyorum ❤️ ❤️ @BenBal ❤️
Herkesin nedeni başka. Mesela ben bu yaşıma geldim ve elime bir kız eli bile değmedi. Benden önce her haltı yemiş biriyle neden evlenmek isteyeyim ki? Ben bu kadar saf ve temizken, neden öyle birini isteyeyim? Ha kader bu işler bakarsın öyle biriyle de evlenirim. Ama sonuçta istek olarak o nasıl benim ilkim olacaksa, ben de onun hayatında ilk olmak isterim. Ayrıca saçma bir soru olmuş bence. Çünkü oızlar da ilk olmak isterler. Sevgilinin senden önce hayatına kimse girmemiş olmasını, sadece sen olmanı istemez miydin? Bunu herkes ister.
Bakir erkek bakire bir kızla evlenmek isteyebilir de her haltı yiyen tutup ben bakire kız istiyorum diyip de dolanmasın ona ayar oluyorum.. Keyifli günler..
Daha duygusal açıdan baktığımız için böyle oluyor galiba. Tabii ki ilk ve son olmasını herkes ister bence, aşk filmlerindeki gibi 😃😃 ama illa herkesin hayatına biri girebiliyor. İnsan kendini, ilişkisini elmas gibi aşırı değerli görmemeli. Çok da basit biri de olmamalı. İyi niyetli biri olduğu sürece geçmişin pek de bir önemi yok gibi.
Özgüvenden ziyade kimileri sevdikleri kişide özel bir yerinin olmasını istiyorlar. Bazı duyguları ilk onunla yaşamasını istiyorlar. Ama çoğunluğunun bunu istemesinin sebebi kültüreldir. Bu coğrafyada aileden ve çevresinden böyle olması gerektiği öğretiliyor.
İlk olmayı gereksiz bir takıntı ve korkuya dönüsturmektense kalbine yerleşip orada sonsuza dek ikamet eden son insan olmayı başarmak bence daha ihtişamlı ve daha gurur verici!!!
Genelde ilk olma istekleri ozguvensizligin haricinde benim olan sadece benim olmalı kafası. Pek tabi digeri ya benim ki daha küçükse ya daha kötüysem mantığı eskiye göre.
O kadar saçmalar ki kendileri herşeyi yapsın ama bir kadının da ilki olmak istesinler. Herşey karşılıklıdır bu hayatta, onlar bunu istiyorlarsa bizde bunu istiyoruz.
eğer erkek ilk ilişkisini kız ile yapacaksa bu doğru ayrıca erkeklerin sevgi seks ihtiyaçları olduğu gibi kadınların da var yani benzetmeler hoş değil :))