Güncellemeler
+1 yıl
Kendimi kötü hissettim. Öğrenciyim ben birikim cok az. Ailemin malı mülkiyeti zaten benim değil de. Benim ailemin durumu da iyi şükür fakat. Şahsımın bir evi yok, öğrenciyim, bazen de dur gidip benzin alıcam falan diyo yine tuhaf hissediyorum. Babamdan istesem bugün araba alır belki ama ben kendi ayaklarımin üstünde durmak istiyorum,
Güncellemeler
+1 yıl
Yükseleni aslan. Bi de türkiyenin en önemli kuyumcularindan biri aile dostlariymis falan. Mitte emniyette tanidiklarim var da dedi, biraz şasirdim bunlari anlatmasina. Neden masumca arkdas olamiyoruz onunla
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sanal da hayali dünya yaratmış kendine sal şu boş beleş insanı😃
Parası olmasa, yoksul olsa daha çok severim sanırım.
Diyelim ki söyledikleri doğru ama bu şekilde sana sürekli maddiyat içerikli konuşması yine boş beleş olduğunun kanıtı , sanaldakilerin ne olduğu belirsiz reis gönlünü kaptırma aman dikkat 😃
Teşekkür ederim tavsiyen için.
Yurt dışıyla yazışmak? Onu abimle her gün yapıyorum, bunlar da otu poku yüceltmeye bayılıyor😂
Mbcgjknbfh kanka biz çok iyi dost olabiliriz🤭🤭
Yay, ikizler, kova burçlarindan birisisin kesin
Yay😂senin burcun ne
İkizler. Kuzucum ikizlerin en yakın dostu yay, sonra kova sonra ikizlerdir, yayın enerjisini hemen alırım🤭🤭. Yay kadını ne kadar büyük nimetse, yay erkeğinden o kadar korkarak kaçıyorum🤭
Bir yay kadını olarak söylemek gerekirse yay erkeği pu*ştluğun vücut bulmuş halidir😂En yakın arkadaşlarım da ikizler ve kova zaten, kafa dengi insanlar baya:D
🤭🤭🤭 çok sağolasın 🤭🤭
Eig sana verilecek belli oldu 🤭
Sağ ol 😅🌼
🤗🤗🤗🌸
İyi açıdan bak, ya doğruysa?
Yakın çevrene bir sürü caka satarsın lan, paralı herif bulmuş karıdan daha itibarlısı mı var..
Doğru olması umrumda değil, ayrıca onun parası beni enterese etmez, ve karı değil kadın. Ne üslup biliyorsun ne izan. Konuşmayı öğren
burada herkes önemli zatlar kesinlikle doğru söylüyor işsiz insanların (bende dahil) ne işi var burada atom parçalıyoruz toplanıp sen siteyi çözememişsin ! :D
Evinin tamirat/tadilatını yapmayacaksan evet, gösteriş yapıyor. Yoksa sana neden 3 katlı olduğunu söylesin.
Kendimi biraz kötü hissettim
Zehirli insanlar. Ama o insanlarin devri artik, kazaniyorlar ne diyelim
Ne konuda zehirli, ne konuda kazaniyolar nasil?
Kesin yalan ha doğruysa bile bu şov değil egodur. En uzak durulması gereken insan tipi.
Biri buna demis kizlar bunlardaan etkilenir o da sıkıyo işte. Buralar hep garban kayniyo. Kanma
Buradaki herkes saraylarda yaşıyor senin haberin yok
Nere ora
Belki de gerçek
Gercek olabilir de hos değil söylemesi
Bana biraz öyle geldi
Güncellemeleri okudum da şükürler olsun öyle biri değilim o ne ya. Uzak dur ondan
Çok tatlı biri aslında. Ama belki ben yanılıyorum öylesine demuştir belki
Ben sana bir şey söyleyeyim burda mafya bile var dikkatli ol
Cidden mi kim o
Nickini bilirsem uzak dururum
En son hesabını sildi sonra kız hesabıyla açtı dikkatli olun benden söylemesi
Sağol da ne yapabilir ki. Adı ne tipi nasıl
Hayır sadece onun özelinde demiyorum genel olarak binbir çeşit insan var burada. Hani konuştuğun kişiye de dikkat et demek istedim
Sağolun teşekkürler
Rica ederim
Aman boşver öyleleri ni
İyice tanımadan güvenmeden bir duyguya girme
Bak yalan yüzde 100
Ya gercek olabilir de söylemesi keşke
Yalan tecrübe konusuyor
Ya bende 4 dairem Nişantaşı'nda arabam var derim ne olscak
Aslan burcudur o
Yükseleni aslan. Bi de tür, iyenin en önemli kuyumcusu aile dostlariymis falan. Mitte emniyette tanidiklarik var da dedi, biraz şasirdim bunlari anlatmasina
Kısıtlıyor mu seni
Yok sevgili değiliz de, durumu iyi olmasa sevmekten korkmazdım onu, beni ezer bigün diye korkuyorum
Belkide
Buradan arkadaş bulabilende ne bileyim..
Tipik alfonslar💁♀️
Twork?