Kumral, 180, sempatik bunlardan öte saygılı ne konuşacağını bilen birini istiyorum.. bana saygı duysun benimle ilgilensin aynı şekilde bende ona öyle davranırım zaten.. Ne bilim anlayışlı, nazik biri olsun.. ilerisini düşünebilelim ilaveten polis de olabilir ama şart değil... işte sizce bu kriterlerim yüzünden mi yalnızım her zaman?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yani şekilci olma. 1.75 sarışın olur çok iyi olur. Sempatik olmaz ama çok saygılı olur. Düzgün karakterli olsun. Gözüne güzel gelsin yetmez mi
Bende bundan bahsediyorum saygılı efendi dürüst olsun dış görünüşü de kabullenirim zamanla gözüme iyi gelir ama karakter olarak zaten yok
Ne demek yok niye olmasın. Karşına çıkmamıştir
Birinci sorunun cevabı, kriterlerin çok yüksek değil. Normal.
İkinci sorunun cevabı, hayır. Nasip ve kısmet. Demek ki zamanı var henüz.
Öyle haklisin nasip kısmet diye bi şey de var tabii ki
En önemli etken o. Bunu unuttuğu an isyana kalkışıyor insan. Unutma!
Aşırı yüksek değil yalnız kalmazsın yalnız güzel olmalısın.
Yanı çirkin değilim normalim işte
Kriterler arasında PARA da var onu yazmayı unutmuşsun.
Yok ya bi işi olsun da gerisi çok önemli değil bende çalışacağım zaten illa ki bir maaşı olmalı değil mi evi geçindirmek için, ama bunu anlayacak zeka sende yok sanırım.
Pardon ya ben son zamanlarda çok paragöz kız gördüm de ondan tepkiliyim umarım karşına düzgün kalbi temiz seni gerçekten seven birisi çıkar.
Ya cidden hangi kız işsiz insanla evlenip mağdur olmak ister ki.. Öyle yüksek iş de değil normal bir maaşı olsa kâfi benim için, bende çalışacağım ve aile kuracağız onun da maddi geliri olmak zorunda. Bu şekilde düşündüğümü ifade edince paragöz diyeni de çok duydum, hayatın gerçekleriyle tanışmamışlar, bizim gibi karakteri sağlam sevgiliyken aldığı hediyeyi kabul etmeyen kızlar da paragöz ilan ediliyorsa siz gerçekten paragöz insanları hakediyorsunuz demektir vesselam.. bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Sahibinden e bak sen alış veriş yapıyorsun galiba o site güzel diyorlar bi bak sen.
Espri yaptı bal kabağı
Bal kabağı espri yapmadı, elma armut alırmış gibi 180 olsun kumral olsun bilmem ne olsun, hani aşk hani sevgi hani sadakat hani mutluluk? Bu kriterler olunca tamam mı yani yeterli mi senin için? Vücudu istediğin gibi özelliklerde olsun tamam mı yani bu kadar mı? 10 sene sonra 20 snee sonra nolacak yaşlanacak, ee sonra?
Tamam işte onun için de yanında promosyon olarak karakter istiyoruz ahahdhshs
Yanlış anlama beni tabii ki haddime değil ama bütün bu isteklerinin olduğu birisini bulma ihtimalin çoook zor bunu bilmeni isterim, beklentini o şekilde ayarla bence
Çok tipinde değilim ya yine saygılı sevgili efendi olsın ona da raziyim inan ki
Ben öyleyim mesela tip olarak sana gelmem sen baya ultra lüks bir arayıştasın galiba 🙂
İnan ki değilim tek istediğim biraz uzun olsun biraz da kumral. Ama seviyorsam sayıyorsam onları da görmem. Ama yok yok öyle karakterine hayran bırakacak kimse olmadı
Çok enteresan ama ben şöyle şeyler de yaşadım, eski sevgili olduğum kızlar hep çok güzel seviyorsun diyorlardı, hayranlık seviyesinde şaşırıyorlardı ama hepsi de çatır çatır üzdü yanlışlar yaptı, hep kendime haksızlık edildiğini düşündüm, ama niye bende sebebini bilmiyorum, hani bi laf varya... ken sevilir seven... lir, gerçekten doğru olabilir malesef,
Fazla yüksekten bakıyorsun yani çocuk yakışıklı ama okumadı sen yok dersin
Eğitim şart
İşte böyle yapa yapa kimse senin yanına yaklaşmaz
Hâlâ söylüyorum, eğitim şart!
Aşırı yüksekte bakmaya devam et
Kriterlerden dolayı değil nasip daha karşına çıkmamış
Doğru nasip kısmet diye bi şey de var
Tabiki böyle şeyler istemen normal bence herkesin kriterleri var çünkü
Yanı sanki herkes önüne gelenle sevgili oluyor
Kesinlikle öyle çok haklısın inşallah gönlündeki kişi ile beraber olursun 🙏🏻
İnşallah teşekkürler
Rica ederim
Senin gibi birini bulsam nikah kıyardım. Merhametli, Vicdanlı, Anlayışlı, İlgili, Efendi, Saygılı Birisi İstiyorum.
Bende öyle istiyorum ama hepsi bir arada bulunmuyor maalesef..
Bende var desem inanmazsın tanımazsın bile
sadece kumral depşlşm ve kıvırcığım. bide 18 yaşındayım sana göre küçüğüm. neyse zaten hiç bişey olmicak azerbaycanlıyım
karşı cinse fiziksel kriter koyan insan ilelebet yalnızlığa mahkumdur
Ne alaka yaa inan ki saygı sevgi olsa tipi de ortalama olsa bile kabulüm
kişilik olarak böyle birini istersin anlarım ama yok kumral olsun yok boyu şöyle olsun yok burası böyle olsun gibi şeyler ergen işi. Yaşın kaç 15 16 falan mı? olgun insanlar böyle düşünmez.
Ergen olan sensin bence. Her insanın gönlünde bi profil vardır ama saygı sevgi olursa bu profilin dışına bile çıkabilirim diyorum, anlama kapasiten bu kadarsa o da senin sorunun. Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin, iyi geceler.
tam bir g. zekalısın. o yüzden de zaten buraya bu tarz soru sorma gereği hissetmişsin. Bu arada hatırlatim ağlayan ben değilim şu an. Burda zırlayarak soru soran sensin. hadi sana iyi geceler
Karşına esmer 1.70 boylarında iyi düzgün birisi çıktığında sırf kriterin kumral 1.80 boy değil diye kabul etmiyorsan bu bu yüzden yalnız olabilirsin evet
İnsan seveceği insana kriter belirleyemez bu çok saçma. Fizikş olarak şu tipten hoşlanırım desen anlarım ama.
Hoşlanırım ama kimi seversem o gözüme güzel gelir, dediğim gibi öncelik karakter olur bende zaten ama şimdi öyle saygılı dürüst insan yok gibi ya da bana denk gelmiyo
Burada anlattığın karakter tam benim ama bu anlattıkların kızların çoğunun ilgisini çekmiyor
Bilmiyorum ben böyle istiyorum diğer kızların istekleri beni ilgilendirmiyor
Böyle birini bulursan söylede ben evleneyim
öyle birini bulursan söyle benide s*
Ahshahdhd
Abla sen zaten nişanlısın :D
@melleks
Çok aman aman kriterler değil aslında
Di mı ya saygı sevgi istiyoruz bu kadar
Kesinlikle
Nedir bu şekil takıntısı yazık
Beni tarif etmişsin
Ya he he
187 boyundayim iyi bir meleğim var ama senin gibi alaycı kişilerle isim olmaz
Benimde olmaz
Alay etme ozaman
Ok
Ok
Öyle biri buldun diyelim senin neyin var
Eğitimli kültürlü bi insanım görünüşüm de ortalama yani ayrıca insanlara saygı duyabiliyorum en önemlisi
Evet
Beni bulamamışsın
Sıkılırsin