Sevgilimin tek amacı takılmak mıydı sizce?

1 senelik ilişkim var 2 ay önce bana artk bir adım atalım gelince tanışma falan olsun dedi kendisi başka şehirde asker neyse ama o günden sonra birdaha asla bu ciddi konular açılmadı ben açtm işte tanışma nolcak falan diye gelince tanşcam dedm ya falan dedi neyse nişan elbisesi gördüm 1 2 tane attm sonra bana ne kadar elbise meraklısısn yazmş kavga ettk yazmadım yazmadı en son aradım kızdım aşırı Umursama konuştu dünde soguk konusuyo gibi geldi yazdı yazmadım sabahda yazmış yazmadım öğlen yazmş bende soguksub dedm oda sen soguksun ah ah ömrümü yedin demiş bende bu kadar istemiyosan rahatsz ediyosan kusura bakma gidiym dedm saol canm yazmş bana bende en son amacın ne dedm off amma büyütüyn hep kavg hep kavga demiş bende özür dilerim benm hatam yazdım onada sorun yok yazmş daha da bişy yazmadı ve ben bu adamdan başlarda sürekli ayrılmak isterdm asla bırakmazdı sizce ne olmuş olabilir
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar adam 32 yaşında ve astsubay yani yaşı küçük falan değil aramızda cinsellk olmadı ama telde aradğnda ona yakın konuşmamı istiyordu bende konusmuyodum
Sevgilimin tek amacı takılmak mıydı sizce?