Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAmacı cinsellik olsaydı belli ederdi
Asker olanlar Emir vermeye alışkındır, buna alış
Ha bu arada askerlik bildiğiniz gibi değildir
Amirinin canı sıkılır, karısının koynunda çağırır, gitmek zorunda. Kolay bir meslek değil, aşırı stresli.
İlişkilerin oturma evrelerinden birini atlatmak üzeresiniz. 1 yıl bitimi. Bu evrede ilişki oturur. İkinizde aslında sağlıklı düşünebilecek yaşlardasınız ama bunu karşındakinden pek bekleme. Asker çünkü🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Bana yakın konuş demesini tam anlayamadım
İlgi ve sevgi isteyebilir
Cinsellik konusuysa zaten niyeti bellidir diyeceğim057 Yorumla
Soran+1 yılEvet cinsellkte konusabilirz arada biz sevgiliyiz ciddi bir yoldayız diyodu ama akşam 4.30 dan beri birdaha bende yazmadım oda yazmadı sence yazar mı
Cevap sahibi+1 yılSeni gerçekten istiyorsa yazar
Fazla geç kalırsa (işi yokken)
Uzun uzadıya düşünmüş demektir.
Ben senden empati yapmanı istiyorum ama onun da yapması lazım.
Ciddiyete binmeye başladıysa senin elbise seçmenden doğal başka ne olabilir ki.
Bu sadece senin ne kadar hevesli ve heyecanlı olduğunu gösterir
Bence gece 12 ye kadar yazmazsa düşme ardına
Ha görevdeydim falan derse durum değişebilir.
Biraz kendini ağırdan sat (tabir için özür dilerim)
Benim şu an ciddi konuştuğum biri olsa ona bırakmam ben seçerim.
Hatta bu sene başında biten bir ilişkim vardı, ona bile ben elbise modelleri gönderdim. Empati olmadıktan sonra ne sevgililik yürür ne de evlilik.
Soran+1 yılKesinlikle yaptığımın yanlş oldugunu düşünmüyorum işi falan yokTekirdağ da görev yapıyo sabah 8 akşam 5 çalşyo şu an evde oturuyodur gecen kızıp aradığımda da niye aramadın hiç dediğimde sinirinn geçmesini bekledim sabah yazacaktım demişti ama yazsa bilmyrm kafam çok karışık söyledikleri gururumu kırdı ve onun bir miktar popişni kaldrdığmı hissediyorum.
Cevap sahibi+1 yılO zaman bir iki gün kendine izin ver
Mantıksal olarak kendini sorgula
Artılarını eksilerini düşün
Daha yüzyüze görüşmemişsiniz bile
Yürüyeceğiz bile malum
Belki anlattığı gibi biri bile değildir
Mantığınla hareket et, hayır demesini öğren
Soran+1 yılHayır yüz yüze görüştük kaç defa son geldiğinde kendisi ne zaman evleneceğiz birdahaki geldiğimde bir adım atalım aileyle tanışma falan gibi demişti
Cevap sahibi+1 yılBir iki gün dediğim gibi ya biraz soğuk davran ya da normal davran
Ama sorgula ilişkinizi
Bakalım yol nereye çıkacak
Hata yapma lüksün yok
Boşanmak çok kötü bir şey
Boşanana kadar yaşananlarda cabası
Soran+1 yılAdam bana 4.30 dan beri yazmıyor ki soğuk yapayım hiç yazacağını da sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılÜmidin yoksa bu senin değil onun eseri
Yapacak bir şey yok
Ya engelle ya da yazarsa cevap verme
Bu kadar basit
Yazılarından mantıklı biri olduğun belli
Duygularınla değil mantığınla hareket ediyor gibisin
Başlayan her şey evlilikle veya ölene kadar birliktelikler sonuçlanmaz
Olduğu kadar
Yaşanması gerekiyormuş dersin geçersin
Soran+1 yılAma kalbim acıyor çünkü o hep bizi tuttu şu 1 aydır bambaşka biri oldu hayal kırıklığı yaşıyorum 2. kez kendmi suçluyorum hep neden değişen insanları tercih ediyorum diye
Cevap sahibi+1 yılDeğişen mi gerçek yüzünü gösteren mi
Yoksa olmayan biri gibi davranmaktan yorulup kendisi olmak mı
Vicdanın rahatsa kalbin acımasın
Ben 15 sene boyunca değmeyecek birine değer verdim, üzülen ben oldum. Hayır demesini bilmiyordum, öğrendim.
İnsansın, kalbinin acıması normaldir.
Ama olaylara pozitif bak lütfen
Yaşanmasaydı tecrübe sahibi olamayacaktın
Bundan sonra daha temkinli yaklaşırsın
Duygularınla değil mantığınla hareket et bundan sonra.
Soran+1 yılAma bu 2. defa başıma geliyor nasıl pozitif bakayım sevilmiyorum seviliyomuş gibi yapılıyorum demek ki bu dünyada bana sevilmek haram kaderim de kısmetinde yok
Cevap sahibi+1 yılOoo bu kadar güçsüz müsün?
İnsan hata yapabilir? Demek ki birincisinden ders çıkartamamışsın, ikincisinden çıkarırsın inşallah
Kendini suçlama, bu zamanda gerçekten sevmek isteyen kalmadı desek yeridir
Ama herkes gerçek sevgiyi arıyor sözde
Hangisi doğru?
Herkes yiyip, içip, cinselliği yaşayıp başka kollara atılmak artık marifet gibi geliyor. Hem kadın için hem de erkek için.
İnsanın fıtratında yardım etmek ve inanmak vardır. Sen yalan söylemeyip doğrularınla gittiysen, sana gelenler yalanlarla geldiyse bunda ne suçun var senin?
Suçlu hırsız mı ev sahibi mi?
Sen niye ev sahibini suçluyorsun ki, onun istediği sıcak bir yaz gününde birazcık serin bir gece geçirmek
Ama hırsızın amacı kötü.
Dışarıda kaza geçirip ölme riskimiz var diye trafiğe çıkmayalım mı? Hayatımızı yaşamayalım mı?
Napalım evde oturalım, dış dünya ile irtibatımızı tamamen bitirelim mi
Soran+1 yılYazdı saat 11 gibi napıyosun diye bende normal bir şekilde samimi olmadan konuştum oda aynı şekilde
Cevap sahibi+1 yılAynı şekilde🤔🤔🤔
İlişkiniz sıradanlaşmış
Heyecanı kalmamış
Bir sonra ki evre bunu atlatamazsanız ayrılık.
Hayırlısı olsun
Soran+1 yılBenmle soğuk konusuyor nedeni ni sorayım mı Yoksa bende o normal konuşana kadar onun gibi mi konuşaym
Cevap sahibi+1 yılBu olay karışık biraz
Tartışmanıza dışarıdan üçüncü kişi olarak bak
Hem erkek gözüyle hem kadın gözüyle
Kim haklı, kim haksız, kim sınırını aştı
Bunları sen biliyorsun
Ve çok önemli bir husus daha var
Kim taviz verip barışma taraftarı oldu, kim nasıl alıştı, kim nasıl alıştırdı?
Bunların cevabını verirsen daha net cevap veririm.
Soran+1 yılBu sefer gerçekten bilmiyorum hep o alttan alıp normale dönerdi bu sefer öyle değil o yüzden bilmym
Cevap sahibi+1 yılPeki sen ne istiyorsun?
Hem kalben
Hem mantıken
Soran+1 yılBu şekilde konuşmak hoşuma gitmiyor sorsam mı diyorum bundan sonra bu şekilde mi konuşacaksın benmle diye
Cevap sahibi+1 yılDirekt sor o zaman
Sevgin bitti mi
Soğudun mu benden
Ayrılmak mı istiyorsun
Ne yapmak istiyorsun
Amacın ne
Merak etme bir şey kaybetmezsin
Bu senin en doğal hakkın
İlişkinin akıbetini merak etmek, ilişkinin devamını istemek ayıp değildir
Soran+1 yılYazdım bu soğukluğun sebebi ayrılmak istemen mi peki dedim oda normalim soğuk değilim ki yazmş bu ne demek oluyor yani
Cevap sahibi+1 yıl
Eğer sence soğuksa Uzatmanın mantığı yok
Bitir her şeyi
Kendi soğukluğunu görmüyorsa veya görmezden geliyorsa bitmek üzeredir
Ya da çok fazla kırmışsındır naz yapıyordur veya özür bekliyordur
Soran+1 yılYa son Zamanlarda aşırı hergün kavga ediyoruz neredeyse gecen haftaki konuşmadan sonra böyle oldu ben o Umursamaz davranınca şerefsiz karakteraiz falan diye saydırdım ondan mı böyle oldu bilmiyorum yarın izne geliyormuş zaten
Cevap sahibi+1 yılŞerefsiz, karaktersiz?
Bu kelimeler bile demeyeceğim, bu hakaretler boşanma ve tazminat sebebi.
Onun yerine ben kendimi koyuyorum ve sana diyorum ki az bile yapıyor.
O sana aynılarını dese veya bir tık üstünü dese naparsın?
Bence, öfke kontrolsüzlüğünü yenene kadar bir ilişkiye başlama. Sevgilisi olman, evliliği düşünmen sana bu şekilde hakaret etme hakkı vermez. Karı koca arasında bile boşanma sebebi. Hatta adam öldürme sebebi.
Karşındaki insan şunu diyebilir, ya daha ortada bir şey yokken bu şekildeyse evlendikten sonra napar acaba bu?
İlişkin devam etmek istiyorsan özür dile, kişisel gelişim ve öfke kontrolü için uzmandan destek al
Devam etmek istemiyorsan da özür dile, benden sana eş olmaz, benim öfke kontrolüm yok de ve bitir.
Bana bir kere birisi demeye kalktığında ben zaten soğumuştum, bitirme sebebim oldu. Uğraşamam ben. Kimse de uğraşmaz kusura bakma. Herkes evliliğinde veya ilişkisinde huzur arayacaktır, hakaret veya huzursuzluk değil
Soran+1 yılDurduk yere demedim ama ben karşındakine açıklama yapıp normal konuşmasını beklerken o şarkı söyleyip of puf yapıyodu benn mi özür dilycem bide
Cevap sahibi+1 yılDaha öncesini de bilmek lazım o zaman
Sen niye açıklama yapıyordun
O niye şarkı söylüyordu
Telefonu yüzüne kapatmak zor değil. Beni dinleyeceksen anlatacağım, dinlemeyeceksen kapatıyorum diyebilirdin. Susmasaydı kapatabilirdin yüzüne. Şerefsiz demekten daha iyi olurdu kapatmak.
Sana tavsiye, ilişkiniz düzeysizleşmiş. Bitirmişsiniz ikiniz birden. Şimdi evlilik veya devam etmeyi düşünmeyin
Soran+1 yılBana dedi ki kafam da oturtamadgm şeyler var istiyomuyum bilmiyorum aşırı derecede kavga ediyoruz şimdiden dedi bende pazartesi yüz yüze konuşalım o zaman dedm olur hanmefndi demiş bana
Cevap sahibi+1 yılPazartesi geldiğinde oturun ama dediklerimi sana diyecek.
Daha şimdiden sen bu hakaretleri ediyorsan ileriyi göremiyordur. Ben de olsam göremem.
Örneğin sinirlense ve sana tokat atsa ne düşünürsün.
Şimdiden böyle ise evlenince ne yapar diye düşünürsün ve ayrılırsın
Biri fiziksel şiddet diğeri psikolojik şiddet.
Fiziksel şiddet daha kötü deme.
Psikolojik şiddet daha kötüdür. İnsanın tüm hayatını etkiler.
Soran+1 yılUff evet biraz abarttım kavgaları falan ama pişmanm ne diyim ben şimdi buna
Cevap sahibi+1 yılAçık açık konuş
Söylediklerin için üzgün olduğunu
Özür dilediğini
Öfke kontrolü için destek alacağını (ki muhakkak al, kendin için önemli)
Seviyorsan da devam etmek istediğini belirt. Öfke kontrolü için seni mazur görmesini iste, yanlışımı farkettim, bu konuda destek almam gerektiğimi farkettim gibi şeyler söyleyebilirsin.
Başka konuda bir şey varsa da buna bir şey diyemem
Soran+1 yılO o kelimeleri söylemedi sadece aşırı kavga ediyoruz şimdiden dedi
Cevap sahibi+1 yılSen yine öfke kontrolünden bahset
Kavgalarınızın bir sebebinin bu olduğundan bahset.
İnsanlar genelde kendi hatalarını görmezler
Ben haklıyım, ben haklıyım derler
Ara sıra kendi benliğinden çıkıp ilişkiyi empati yaparak kontrol etmek gerekir
Akışına bırakamazsın
Bunu sürekli yaparsan hem karşı tarafın hatalarını, hem de kendi hatalarını kısa sürede görürsün.
Ama dediğimi unutma
Öfke kontrolü için destek al.
Soran+1 yılBenmle görüşmeyi bile istemiyo gibi ama pazartesiye tamam dedi off nasıl eskiye çevirecem onu o gün nasıl davranaym
Cevap sahibi+1 yılBiraz normalden yakın davran
Üzgün ve pişman olduğunu farketsin
Hep atladığın noktayı tekrar söylüyorum, destek al muhakkak.
Gerisini olayların akışına bırak.
Destek almayacaksan da hayatından çık. Başkasının hayatına da girme mümkünse.
Kendi hayatını kendin mahvedersin
Soran+1 yılYa ben şimdiye kadar hep sabırlı davrandım zaten son zamanlarda bu kadar arttı 4 aydır gelemiyor bide onun da gerginliği var
Cevap sahibi+1 yılTakıntılısın dimi
Cevap sahibi+1 yılGerginlikler olabilir ama ilişkinizin başından sonuna kadar sen biliyorsun, sen tanıyorsun onu, bunları en iyi değetlendirebilecek olan yine sensin.
Soran+1 yılYa görüşmekte istemezse :((
Cevap sahibi+1 yılAnlayışla karşılayacaksın
Zorla bir şey yaptıramazsın
Ben sana zorla benimle oturup bir şeyler içeceksin dersem kabul etmeyeceğin gibi sen de zorlamayacaksın.
Durumu, üzgünlüğünü belirteceksin, bitirmek istiyorsa da son bir kez konuşmak istediğini, 1 yıllık emeğin sonunda en azından bunu esirgememesini isteyebilirsin.
Kabul eder etmez ona bağlı
Soran+1 yılYani böyle yakın konuşursam ters tepmez demi peşimde koşuyor havalarna girip
Cevap sahibi+1 yılOnun karakterine bağlı
Karakteri sağlamsa, senin üzgün ve öfke kontrolün olmadığını görmüş olacaktır zaten
Sen bunları görüyorsan ve destek alacağını söylersen senin için artı olur
Karakteri zayıf birisiyse zaten onu da sen farketmişsindir.
Soran+1 yılBuluşunca tensel temas yapym mı işe yarar mı hep uzak duruyorsun diyip duruyodu belki oda soğuttu bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBunu buradan mı konuşacaksınız?
Cevap sahibi+1 yılSorun yoksa konuşalım?
Soran+1 yılKonuşabilirsin
Cevap sahibi+1 yılTensel derken ne kadar tensel?
Daha önce ne yaptınız?
İlişkiye girmekten bahsediyorsan da bu senin için üzücü olabilir
Soran+1 yılHayır hayır bu olmadı olamazda oda asla evlilik olmadan istemiyor bende. Sadece öpşme vs tarzı şeyler
Cevap sahibi+1 yılSen öyle bir şey yapma
Kadınlığını değil, sevgini, üzgünlüğünü, belki çaresizliğini gösterebilirsin
Kadınlığını göstermeye çalışırsan biter veya çok kısa bir süre daha devam eder ve biter
Oturduğunuzda yanına otur, kolunu tut, omzuna başını yasla
Soran+1 yılO yaklaşırsa iteyim mi yani
Cevap sahibi+1 yılO kadar demedim, ilk sen yapma dedim
Ama o an ki durumu bilmek lazım
Şimdi ne söylesem yalan olur
Belki bu halinden bile faydalanmaya kalkabilir
Belki bu haline acıyıp bir süre daha devam edebilir
Belki sevgini görüp vazgeçebilir
Belkiler çok fazla
Soran+1 yılYa o düşünüyo ama bende düşünüyorum şu an tam aile tanışması yapmamıza yakın kavgalar arttı ve öncesinde ben aile tanışması konusunu 3 ay agzımı açmadım bikere bile bahsetmedi bu bir bahanemiz oldu ona onu bile düşünüyorum
Soran+1 yılBana mesaj kısmından yazabilirsin buranın
Cevap sahibi+1 yılİsteğimi kabul etmiştin ama seninde istek atman lazım
Soran+1 yılGizli üye yazıyor o yüzden sanırım profilin açılmıyor
Cevap sahibi+1 yılViva seni takip ediyorum zaten
Soran+1 yılİstek attm ama mesaj atamıyormuşum neyse buradan yaz bari :(
Cevap sahibi+1 yılYazdım
En İyi Cevaplar
Bir insanın gerçek karakterini ne zaman görürsün biliyor musun, açken susuzken, sinirliyken, zor bir durumdayken (askerlik gibi)... Yani şu an gördüklerin onun gerçek karakteri, diyelim ki evlendin o adamla, yarın bir gün bir zorluk olduğunda sana yine şu an ki gibi davranacak. Bunu kabul ediyorsan (çok büyük aptallık bu arada) evlen ve hayatın mahvolsun bu kadar basit :)
010 Yorumla
Soran+1 yılBu adam 32 yaşında ve astsubay hani 20 yaşında askerlik yapsa o anın psikolojisi diycem ama evet haklısın gerçek yüzünü gösterdi
Soran+1 yılArayıp saydırmamak için zor tutuyorum kendimi ama arasam daha da delircem Umursamaz konuşcak eminm
Soran+1 yılAnlat burdan sorun değil
- +1 yıl
Tamam o zaman anlatayım. Ben de Hakkari'de askerdim, ne kadar takıldığım arkadaşım varsa hepsi her gün 15-20 civarı kızla aynı anda konuşuyordu bir sürü çıplak fotoğraf alıyorlardı sohbet muhabbet bu kafada yaşıyorlardı. Benimde sevgilim vardı o zamanlar bakıp bakıp iğreniyordum nasıl böyle olabiliyorlar diye. Senden cinsellik beklentisi var o adamın. Kısacası olay bu. Sen de telefonda cinsel konuşmayınca ve cinsellik yaşamayınca onunla, seni gözden çıkarmış yani anlayacağın. Malesef durum bu. Burada senin için yol ikiye ayrılıyor. Birincisi şu, sırf onu kaybetmemek için gidip ona cinsellik yaşatmak (foto, reel, telefondan vs). İkincisi de şu, arkana bile bakmadan kaçıp kendini ve hayatını kurtarmak. İlk seçeneği yaparsan tamamen yanlış yapmış olursun ve kendine çok çok çok büyük saygısızlık etmiş olursun çünkü karşında tek derdi cinsellik olan bir adam var. Ben de dahil her erkeğin derdidir bu gayet normal ama TEK DERDİ CİNSELLİKSE işte orda sıkıntı var zaten. Farketttiysen sen cinselliği yapmadığın ve muhabettinden çıkardığın için anında soğumuş gözden çıkarmış seni. Malesef gerçekler böyle üzgünüm.
Soran+1 yılAma önceden de konusmuyodum mesajda açınca muhabbetni kızıyordm oda bişey demiyordu
Soran+1 yılBirde sürekli kontrol ediyorum wp 1 2 saatte anca giriyor Instagram da hiç kız falan takip etmez beraberlkten beri
- +1 yıl
Zamanla artık tahammül edememiş demek ki. Bu kadar şey anlattığım halde sen hala iyi düşünmeye çalışıyorsun malesef sana yardımım dokunmuyor şu an. Hayatını mahvetmeye aday insanlardan birisisin sende, Allah yardımcın olsun inşallah gerçeği görebilir hale gelirsin en kısa zamanda.
Yani aslında basit. Anladığım kadarıyla ki ayrıntılari buradan sormadım. Bir şekilde soğumuş ya da evlilikten korkuyor istemiyor. Ailesel bir sikintida olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben çok ciddi konular sorduğum içinde soğumuş basit gözükmüş olabilirm diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılProfildeki sensen şayet ne güzel kızsın senden sıkılan senle takılan adam utansın kız takmaa bile bence sen yol ver de aklı başın gelsin🌸
04 Yorumla- +1 yıl
Bu arada adam seninle ciddi falan düşünmüyor yol yapıyor kendjne ayrılmak için haberin olsun özür dilemen bile hata
Soran+1 yılOff çok zoruma gidiyor salak yerine konmak 2 ay öncesine kadar köpek gibi peşinde olan oydu şimdi roller değişti arayıp saydırasım geliyor resmen ama kendmi daha da küçük düşürcem biliyorum
- +1 yıl
Canım 32yasinda adam da bir sene konuştuğu kızla tabiki ciddi düşünmeli senin beklentiye girmen cooook olağan bundan dolayı sana böyle şeyler etmesi onun okuzlugu. Askerde erkeklerin bı psikolojisi bozuluyor maddi durum ya da dediğim gibi askerde yaşadığı bir problemi varsa bir şey diyemem ama öyle bile olsa böyle davranması hoş değil. Arayip sakin saydırma kesinlikle ters teper zaten ayrılmak icjn belli bir şey arıyor malzeme veirrisin zaten bu kız böyle der adamın eline asla malzeme verme kesinlikle mesaj atma ortadan kaybol
Soran+1 yılEvet haklısın yazmycam aramycam
Evet sadece bikaç vurmak. Kadınında para başka ne oluyor ki
02 Yorumla
Soran+1 yılAsalak aramızda cinsellk yok asla istemiyorda
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seven adam böyle davranmaz. Takılmalık görüyor olabilir seni dikkat et.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa 2 ay öncesine kadar çok normaldi son zamanlarda iş ciddiye binince böyle olmaya başladı
- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılIgrenc konusuyor sana dusen arkasindan tekme atmak valla iyi bile dayanmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkılmış evlilik istemiyor olabilir ama fotodaki sensen hiç sıkılacak ya da evlilik istemeyecek simanda yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım hemen niyetini belli ettiğine pişman olmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Hızlı gitmesini istemiyor diye düşünüyorum
Soran+1 yılŞimdi ne yapmalıyım sence yazar mı ki birdaha
- +1 yıl
Eğer yazmıyorsa boşver yazma
Evet bırazcık öyle görünüyoo
00 Yorumlaistediğini elde etti çakal işte
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bu ilişki yürümez ama gine sen bilirsin