Kafana şöyle bir durum yerleştirdiysen eğer tamamen unutmak gibi hatırladıkçada unutamadığını düşünürsün. Aradan uzun bi zaman geçtiyse artık aklını başka şeylerle meşgul etmeye çalışmanın vakti gelmiştir. İçinde büyük bir yer edindiyse bi süre buna alışmakta fayda var hatırladıkça kötü hissetmek yerine kabullenmeyi tercih etmek daha kolaylaştıracaktır.
Derin bi iz bıraktıysa biraz zamana ihtiyacın olacak ama asla aklından uçup gitmez önce her saat hatırlarsın sonra günde bir iki defa daha sonra bikaç gün sonra ayda bi...
hay alışkanlık yaptı bi de affetmesem affedene kadar rahatsız eder bi ayar vermek lazım unutup unutmama arasında kaldım şimdi unutsam yeni birini bul baştan başla iyi mi kötü mü uyuşuyor mu anla bi dünya iş
Bırakmamak için bahaneler buluyorsun sende barışmayı istiyorsun hala umudun var demek. Gerçekten istemesen emin ol heryerden engellersin yazdığında mutlu olmaz aksine sinir olursun cvb veresin gelmez. Önemsemezsin yani🤷♀️
ben engellemeyi sevmiyorum kimseyide şu ana kadar engellemedim en sinir olduğum şey içip içip yazdığı zamanlar oluyo benle ilgili sakladığı şeyleri atıyor söz veriyor seviyorum ama tutarsız davranıyor psikolojisi bozuk 1, 2 yıl önce kardeşi intihar etti
Zor bir durum mantıklı olan ne ise ve içinden ne geçiyorsa öyle davran. Bu hayatı kendin için yaşıyorsun önceliğin kendin olmalı. Kimse senin mutluluğun huzurun ve sağlığından daha değerli olmamalı🤷♀️
Unutmak aslında bir paradokstur. Çünkü unuttuğu bilmemen gerekir ki unutmuş olasın. Diğer türlü unuttuğunu her hatırladığında aslında unutmamış oluyorsun. Yani unutmak çok zor ancak yavaş yavaş zihnindeki izler, anılar, hatıralar silinirse o zaman unutabilirsin.
Maalesef. Ben iz bırakanları asla unutmuyorum, unutamıyorum. Unutsaydım nasıl olurdu bilmiyorum ama ben aynı ben olur muydum bence hayır başka biri olurdum.
Çok onemsemedigin biseyse kolay kolay aklına gelmez ama insanlarda bilinçaltı olayı var çok sevmiş olsanda zamanla unuttuğunu zannediyorsun ama aslında derinlerde bir yerde duruyodur ara ara kendini hatırlatır ve canını acıtır
Unutmak diye bir sey yoktur acisi gecer ve alisirsin bitip giden acidan dolayi aci cektigini unutursun sevdigini unutamazsin aklina gelir ama artik eskisi gibi degildir yabancidir o da herkes gibi