Aşk İlişkileri Böyle birini nereden bulurum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor 20-25 yaşları arasında yakışıklı vücudu güzel beyaz tenli bir arkadaş sanal sevgili arıyorum.Gizlilik esas olacak özel hayata dair gereksiz sorular sorulmadan sadece sevgili gibi hissedeceğim biri.Ben minyon ve güzel bir kızım 23 yaşındayım. Güncellemeler+1 yıl Ve diksiyonu düzgün olsun Güncellemeler+1 yıl Sevgilim yok olacağı da yok gibi bari böyle tatmin olayım Böyle birini nereden bulurum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Hüseyin5834 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç yakın arkadaşın yok mu 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla Hüseyin5834 +1 yıl Onlarlada konuşabilirsin daha rahat olursun Yorumla Soran +1 yıl Hepsi kıskanç fesat Yorumla Hüseyin5834 +1 yıl Şu kırmızılı var ya Yorumla Hüseyin5834 +1 yıl Benim yanımdaki onun sana instagram adresini vereyim 😅 Yorumla Soran +1 yıl Sen daha yakışıklısin Yorumla Hüseyin5834 +1 yıl Teşekkür ederim veriyorum Yorumla Hüseyin5834 +1 yıl İnstagram adresinj Yorumla Soran +1 yıl Verme onu beğenmedim Yorumla Hüseyin5834 +1 yıl Mübarek elimizdeki malzeme bu ne yapalım Yorumla Soran +1 yıl Allah korusun benim de bir midem var Yorumla Hüseyin5834 +1 yıl 😅😅😅😅 Yorumla Hüseyin5834 +1 yıl Yaz konuşuruz Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Burada o dediğinden çok var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hani Yorumla ironiq +1 yıl Gelirler birazdan yazılan yaşlara da bakma %80 doğru değildir zaten Yorumla
CanSiyah Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bu siteden bile bulabilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bulmadık Yorumla CanSiyah +1 yıl Bekle gelir acele etme Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Konuşalım mı 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Tipim değilsin Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Güzel Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Önemi yok haklı :) Yorumla Hüseyin5834 +1 yıl 😊😊😊 Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Ben canım bu denli sıkıdığından kabul ettim, Yoksa bunu yazanın kız olduğu bile şüpheli. Hem kendi hayatı kendi tercihi neticesinde de kendi katlanır Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Buradan kendisini meşgul etmeyelim Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 beni tanisaydin çok farklı düşünürdün Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Saygı duyuyorum, istediğin gibi birini bulman ümidiyle Yorumla Hüseyin5834 +1 yıl Ah bir tanısan çok seversin Yorumla
deliyizbiz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Woww takip at 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz tenli dedim Yorumla deliyizbiz +1 yıl Beyaz tenliyim ben. yazın yanmıştım biraz Yorumla Soran +1 yıl Tipin iticu Yorumla deliyizbiz +1 yıl Peki deli koz Yorumla deliyizbiz +1 yıl Kız Yorumla
Karaboyy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Esmer olamz mı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Esmerler çekmiyor Yorumla Karaboyy +1 yıl Senoncekecek bırsey var desem Yorumla Soran +1 yıl Türkçeyi öğren derim Yorumla Karaboyy +1 yıl Pardon elim doluydu. Dikkatini çekebilecek birşey var Yorumla Soran +1 yıl Şey ayrı yazılır. Yorumla
tlgcan0669 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Yaz bana 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç Yorumla tlgcan0669 +1 yıl 29.5 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Büyük çok büyük Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hiç yakın arkadaşın yok mu
Var
Onlarlada konuşabilirsin daha rahat olursun
Hepsi kıskanç fesat
Şu kırmızılı var ya
Benim yanımdaki onun sana instagram adresini vereyim 😅
Sen daha yakışıklısin
Teşekkür ederim veriyorum
İnstagram adresinj
Verme onu beğenmedim
Mübarek elimizdeki malzeme bu ne yapalım
Allah korusun benim de bir midem var
😅😅😅😅
Yaz konuşuruz
Burada o dediğinden çok var
Hani
Gelirler birazdan yazılan yaşlara da bakma %80 doğru değildir zaten
Bende rahat iliski yasayabilecegim bi es ariyorum
Bu siteden bile bulabilirsin
Bulmadık
Bekle gelir acele etme
Konuşalım mı
Tipim değilsin
Güzel
Önemi yok haklı :)
😊😊😊
Ben canım bu denli sıkıdığından kabul ettim, Yoksa bunu yazanın kız olduğu bile şüpheli. Hem kendi hayatı kendi tercihi neticesinde de kendi katlanır
Buradan kendisini meşgul etmeyelim
😅😅 beni tanisaydin çok farklı düşünürdün
Saygı duyuyorum, istediğin gibi birini bulman ümidiyle
Ah bir tanısan çok seversin
Evet cidden ben.
Ne dersin
Yani sonuç?
Woww takip at
Beyaz tenli dedim
Beyaz tenliyim ben. yazın yanmıştım biraz
Tipin iticu
Peki deli koz