arkadaslar sevgilim bazen çok garip davranıyor. Mesela konuşmanın ortasında fotoğraf istiyor atıyorum ve gidiyor. Fotoğraf atınca konuşma kesiliyor. Beni beğenmediği için değil ama aklıma kötü bir şey geliyor. Ya sizce ben mi kafamda kuruyorum? Elbette sevgilim beni arzulasın istiyorum ama fotoğrafıma bakıp düşündüğüm şeyi yapmasını istemiyorum. Çünkü attığım fotoğraflar yüzüm.
Teşekkürler şimdiden yorumlar için.
Teşekkürler şimdiden yorumlar için.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Pis herif la ne değişik insanlar var hayatta
Fotoğrafta Kızın yüzüne boşalanda ne bileyim sıkıntılı manyak ya
Evet yüzüm olmasa anlarım ama..
Vücudundan bu beklentisi yoksa iyi kötü yüzünün gideri var diye ı düşünüyor anlamadım ı 😂
Yüzüme bu kadar tahrik oluyorsa kim bilir vücudumu atsam ne yapacak
Belkide vücudun umurunda değil herifin derdi saksafondur😂😂
Vücudun güzelse harcama o sapığa kıymetini bilecek biriyle paylaş hazineni
Sanmıyorum. Şöyle düşün wpta baksa biraz sen diyeceksin ki çevrim içi ama bana yazmıyor. Galeriye indiği için büyük ihtimalle galeride inceliyordur
Bilmiyorum ya bugün biraz içmiş galiba. Az önce fotoğraf at hadi artikk falan dedi. Hiç böyle kaba olmamıştı. Aklıma direkt o geliyor. Fotoğraf atınca da ben şimdilik gidiyorum dedi.
oha bendede olmuştu bu ama ben ilk 31 sonra şey diye düşündüm arkadaşlarına atıyo olabilir güzel mi diye
Şimdi erkek kafası olduğu icin bilemeyiz asla ama iki ihtimal var zaten ya gerçekten o amaçla ya da çevrim içi inceliyor gözükmemek için galeriden bakıyor olma ihtimali. Ama yüze bakıp o şeyi yapıyorsa da yuh derim artık o kadar değildir bence yüzden neyine tahrik olacak ki açık bi sey yok sonucta
Acayip utandım ama ya yüzüme bakıp onları düşünüyorsa
harbiden yüze bakarak napıyo ki ben ona sormuştum napıcaksın diye bişey yapmıycam dursun demişti
ayy harbiden düşünüyosa bende merak ettim kcwlpcspps
@dbwkxkalslxkal 😂 bilemedim ama yüz sonucta o yüzden kötü düşünemiyorum açıkçası hani bi dekolte olsa veya başka bi sey tamam diyicem kesin o amaçla gitti de yüzden de o dereceye geçmez herhalde ya
ona sorsana bi gün ne dicek acabab
@dbwkxkalslxkal hiçbir zaman soramam
niye napıcn ki fotoyu de
ya canım sorma bu iklem de kalmak çok zor ben de flörtüm le aynı şeyleri yaşıyorum fakat bilemeyiz ne düşündüğünü
Evet canım nasil emin oluruz
Yüzün çok seksidir ve oraya attırdığını hayal edebilir ben Eşimle öyle yapıyorum
Evet güzel bir yüzüm var ama ilişkimiz de böyle şeyleri konuşmadık hiç o yüzden utandım
Adam en azından sana bakarak yapıyor
Ama yüzüme bakarak yapmasından utanıyorum
Gelip yanındamı yapmasını istersin
Evet sanaldan yapması cocukca
O zaman deki gel birlikte yapalım ikide bir resim isteme
düşündüğünü yapıyorsa sıkıntılıdır
ee jimnastik hareketleride şart
Değişikmiş harbiden
Çıplak olsa anlarım ama yüzümun fotoğrafları.
Gördükten sonra ilgilenmemesi daha saçma.
Gelicem birazdan diyor sonra tekrar mesaj atıyor
Vardır konuştuğu birileri
Anormal şeyler bunlar
Çıplskmı fotoğraflar
Belkide Onu yapıyor
Yüzüne boşalmayın hayalinde
Vücudumun fotoları olsa neyse diycem ama yüzümden tahrik oluyorsa utandım belki ben yanlış anlamisimdir
Bence öyledir
Mast yapıyor
Umarım öyle değildir
O kadar azmış