Bende biraz aptallık var, bundan dolayı gençliğim bir başına geçip gitti sayılır üzülmek ile.
Salak gibi bir kaç yılda 1 kez ancak hoşlandığım olurdu ve rededilirdim. Aslından her kıza zarf atmam gerekirdi, gevşek olmam gerekirdi, kolpacı ve yapmacık olup kendimi farklı gösterip sizi kandırmam gerekirdi. Her kıza yürüyüp şansımı arttırmam gerekirdi. His ve sevgiye çok önem vermemem gerekirdi. Devir böyle bunu çoğu insan biliyor.. Bu devire göre fazla dürüst ve karakterliyüm ve herseyin fazlası zarar. Midem böyle olmaya el vermiyor ama nasıl böyle olabilirim?
Salak gibi bir kaç yılda 1 kez ancak hoşlandığım olurdu ve rededilirdim. Aslından her kıza zarf atmam gerekirdi, gevşek olmam gerekirdi, kolpacı ve yapmacık olup kendimi farklı gösterip sizi kandırmam gerekirdi. Her kıza yürüyüp şansımı arttırmam gerekirdi. His ve sevgiye çok önem vermemem gerekirdi. Devir böyle bunu çoğu insan biliyor.. Bu devire göre fazla dürüst ve karakterliyüm ve herseyin fazlası zarar. Midem böyle olmaya el vermiyor ama nasıl böyle olabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pîç olarak elde edeceğine karakterli ol da öyle sevsinler seni.
Öyle seven olmadı hocam
Pîç sevenden hayır gelmez reis bırak sevmesinler efendi olmak daha iyi
İyide bende insanım, bende sevilmek istiyorum artık
Valla ona kalırsa bende istiyorum ama beni ben olarak seveni istiyorum rol yaparak kimse sevmesin beni
ÜZüyor insanı :(
Boşver hocam, sahte sevgidense yanlız kalmak daha iyidir hem sahte sevenlerin menfaati bitince çekip giderler
Kendimi avutmuyorum be hocam yaş geçti böyle diye diye
Vallahi keşke elimden birşey gelse de yapabilsem, bende ayni durumdayim seni çok iyi anliyorum ama bu da kaderimiz mi ne diyim bilemedim abi
Kadere inanmıyorum hocam
O zaman çaba göstermek lazım hocam :)
@Iconova__ bu seferde p*çin elinden geçip akıllanan kızlar denk gelir buda ayrı bi muamma
Muhtemelen sorun hislere ve sevgiye cok önem vermende diil ya da senin deyiminle canım olmakla
Neyle alakalı?
Baska bi problem olabilir herkesi sevgiden ilgiden anlamayan insanlar olarak genelleyemezsin
Problemi soruda yazdım
Bende gerizekaliyim asko boşver
Ben artık sebgi görmek istiyorum. Çapsız adamlar bile sevgi görüyor
Haklısın askom sevilme ihtiyacının olması doğal ama benim bunun için yapabilcek biseyim yok ben hep diyorum anonimden çıkın ki özelden yazan kızlar olsun
Ben buradan kız bulma amacı ile yazmıyorum, soru soruyorum ve içimi döküyorum
Özel olarak dinlemek isterseniz yazabilirim ama
Olur uykum yok yazabilirsin bebek