Lütfen okuyun, çok mutsuzum. Kendimi övmüyorum övme amacım olsa soruyu gizliden sormam. Herkesin çok güzel dediği bir kızım Hülya Avşar a benzetirler hatta beni. Yeşil gözlüyüm, bazen de mavi oluyor gözlerim, beyaz tenliyim, çok abartılı olmasa da balık etliyim vücudum fiziğim güzel, yasitlarimdan büyük duruyorum biraz ve büyüklerim hep yüzünde bir nur var maşallah der. Temiz yüzlü derler bir de. Üniversiteye geçince kapandim açıkken de çok beğenilen bir kızdım kapanınca erkekler daha çok pesimden koşmaya başladı, istemeye gelen oldu, babamin sopayla kovaladığı bile oldu😂 edebiyat hocam bile beni gizliden beğeniyormus okulda dedikodumuz çıkmıştı. Kızlar da benden nefret ederdi ortaokul, lise hayatım boyunca hep sessiz sakinim kimseye zararım yoktu sadece derslerime çalışır bir arkadaşım ile konuşurdum ama ona rağmen cok teklif alirdim ve derslerim iyiydi sinif birincisiydim kızlarin hepsi gıcık davranırdi yüzüme güler arkamdan dedikodumu yapardı. Annemin gençliğine benzetiyorlar beni annem benden de güzelmiş çok peşinden koşan olmuş köyde yaşıyorlarmis ya nasil desem destansi güzellik mi diyoruz 😂çok cok güzelmiş, hatta savcı bir adam annemi görmüş aşık olmuş peşinden çok koşmuş kiz kuzenlerine haber yollamış evlenelim diye defalarca kuzenleri kıskançlıktan haber vermemiş ( köyde yaşadıkları için kurtuluş savcı adam ve annem kurtulacak hayatını yaşayacak diye kudurmuslar) tanii annemin nu savci adamdan evlendikten sonra haberi olmus baya aglamis. Annem bekarken hic bir erkeğin teklifini kabul etmemiş daha sonra kendisinden tam 15 yas büyük, kimsenin yanına yakistirmadigi çirkin bir erkek olarak görülen babam ile evlenmiş yüzü bir kere bile gülmedi babam muhasebeci ve ailesi cidden geri kafalı geçenlerde o kuzenlerini arayıp savcı adsm bana aşık oldu engellediniz diye ağladı hatta. Şimdi kendime bakıyorum bende kimseyi kabul etmiyorum ama yanlış mi yapıyorum bilmiyorum. Taliplerime bakıyorum çoğu mu muhasebeci olur anlamıyorum hepsi geri kafali aklı sadece cinsellge çalışan benden büyük kişiler de var aralarında midem bulanıyor. Lisede de herkesin teklifini red ettim sadece bir kisi ile görüşmek istedim o da çok çirkindi kimse yakıştırmadi hic de mutlu olmadim onunla konuşunca. Güzel kızlarin kaderi hep kötü mu olur? Mutsuzum arkadaşlar mutsuzum evlenme yasim geldi neredeyse hhep geari kafalı erkekler çıkıyor karşıma
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Iyi de zaten guzellerin kaderi mutsizluk. Sen olayi yanlis anlamissin.
Detayı okudun mu? Güzel kızların kaderi kötü müdür cidden genelde? Mutsuz olmak istemiyorum. Yaşlı, bakımsız, çirkin geri kafalı bir erkkr. İstemiyorum of
Geri kafalı derken bir örnek verir misiniz
Dindar demek istemedim dindar olan birisi istiyorum zaten. Geri kafalıdan kastım şu, kadın dediğin yemeğini yapar oturur. Çocuklarına bakar, sesini yükselirse kadınıma tokat atabilirim ki babam anneme atmış zamaninda. O savci adam yapar mıydı? Sanmam, kültürlü insanlar kadına mal gözüyle bakmaz. Kızlara sadece cinsellik gözüyle bakan daha sonra mesela. Bak ben balık etliyim gizlideyim diye rahatça yazıyorum ama herkes cok seksi kiz der ve balık etli kızları genelde yaşlı erkekler fantezi icin istiyor. Ben daha genc ruhlu eğlenceli, esprili bir erkek istiyorum
Bir de çok duygusal duruyorum ben gözlerim her an ağlayacakmis gibi dolu dolu su gibi diyen çok oluyordu ezmek istiyor çoğu. Tam anlatamadım ama
Anladım
Şerefi namusu karakteri düzgün birini bulamaz isen herşey boşuna gider
Ya bak valla tipi önemli değil gerçekten. Efendi birisi olsin. Kendini geliştirmiş olsun böyle düşünce deki insan ile anlasamam. Babam da anneme tokat atmıştı dışarı çıkmak istedi diye babam da bu anlattığım gibi birisi farkındayım ve istemiyroum o yüzden yüzü gülmedi annemin senelerdir
Herşey insan olmak bu kadar basit burdan kimseye güvenmeyin
Şerefi namusu karakteri düzgün olan insan çok az ona göre
Allah aşkına kafana taktığın şeye bak
Evlilik yaşım yaklaştı ve emin ol sende takardın. Detayı okudun mu bilmiyorum ama geri kafalı yobaz çirkin yasli bir erkek. ile evlenmek istemiyroum mutsuzum
kısmetin kapalıdır
Detayı okudun mu kuzuucum
hepsini okumaya gerek yok tecrübe konuşuyor hahaha
Çünkü kısmet var baya
Detayi okumadan sorularda görüş paylaşmasaniz
hayırlısı var mı yok
sana mı soracağım
Tecrübe dediğine gore senin kısmet kapali. Çok acik olunca da bir halt olmuyor emin ol
yoo çok şükür iyiyim tatlım neyse insanlık yapacaktım sana ama vazgeç azıcık anlasaydın demek istediğimi ama nerde sende...
Ne hayırlısı
Güzelim benim bu sitede altıncı senem falan. Sana değil sadece bu tepkim. Senelerdir herked detayı okumadan görüş paylaşıyor sonra anlatnak zorunda kalıyoruz soruyu burada. Sitenin kurucuları acilen bir önlem getirmeli buna
Ters mi konuştum? Pardon öyle konuşmak istemedim.
görüş paylaştım okumadığım nerden çıktı neyse işim var yazma bildirim geliyor